Conecteaza-te cu noi

FUN

Ce inseamna cand visezi soareci

Publicat

in

Te-ai intrebat vreodata ce inseamna cand visezi soareci? Ei bine, ca in cazul oricarui simbol animal, visul despre soareci poate avea multe elemente pozitive dar poate dezvalui si provocari sau probleme. Trebuie sa iei in calcul nu doar ceea ce crezi tu despre soarece dar si influentele culturale, ca de exemplu filmele sau cartile.

Ce inseamna cand visezi soareci. Marimea

Primul aspect pe care il iei in considerare este marimea creaturii aparute in vis. Soarecii sunt mici, iar daca il visezi la scara naturala inseamna ca exista o situatie care pare marunta insa care necesita atentia ta.

Advertisements

In plus, soarecii sunt timizi asa ca analizeaza aspectele din viata reala in care te comporti asemeni acestui animal. Exista anumite probleme mari care te fac sa te simti mic? Un soarece in vis apare si atunci ti-ai fi dorit sa fii mai curajos in anumite momente ale vietii, „Esti barbat sau soarece?”

Metafore

Pentru ca sunt mici, multi oameni ii considera simpatici si nu degeaba Mickey Mouse este unul dintre persoanajele indragite de copii. In vis, soarecele ar putea simboliza si ceva care ne place, ceva de care vrem sa avem grija. Totodata, soarecii din povesti si fabule sunt, adesea, eroii care reusesc sa obtina ceea ce doresc in ciuda staturii lor marunte.

Asadar, ar trebuie sa-ti analizezi viata si sa vezi unde (metaforic vorbind) duci o batalie cu cineva mai puternic decat tine. Soarecele din vis te poate incuraja sa fii curajos si sa infrunti sortii defavorabili. Soarecii sunt mici insa sunt imaginativi, inteligenti si, adesea, curiosi.

In vis, ei pot simboliza nevoia de a profita la maximum de resursele limitate pe care le ai la dispozitie. Si sa te bazezi mai degraba pe inteligenta si pe actiunea rapida decat pe forta sau marime.

Personalitate

Pentru alti oameni, soarecii sunt simple rozatoare, temute sau enervante. Asadar, micutul animal poate simboliza un daunator, pentru cineva, in vreme ce pentru altcineva poate semnala o provocare de a le aprecia calitatile lor unice.

De obicei, un animal care apare in vis poate simboliza o parte a personalitatii. Daca este un aspect care iti displace sau pe care il eviti, este important sa-ti faci timp pentru a analiza in profunzime motivul pentru care te temi sau detesti o anumita creatura si care ar putea fi legatura dintre tine si ea.

Daca consideri soarecii drept animale murdare, poate ca in realitate te simti rusine ca trebuie sa iei anumite masuri pentru a depasi o anume situatie? Sa crezi ca ceva in vis este „murdar” are legatura cu rusinea. Insa daca stii ca soarecii merg peste tot pentru a supravietui te poate ajuta sa intelegi ca nu este nicio rusine sa-ti folosesti resursele.

Si sa profiti cu viclenie de orice oportunitate pentru a rezolva problema. Daca incepi sa apreciezi viclenia si viteza soarecelui, vei scapa de credintele restrictive legate de o anumita creatura, despre comportamentele sau aspectele tale pe care le consideri „rele”.

Ce inseamna cand visezi soareci. Cautari

Totodata un soarece vede si te face sa folosesti ceea ce altii nu vor observa. In vis, acest lucru iti arata ca esti in cautarea unor lucruri mai putin evidente si ca vei invata ceva important dand atentie si celor mai mici detalii.

Si pisici

Folosim cuvantul soareci in multe propozitii, inclusiv „te joci de-a soarecele si pisica”. Asta te incurajeaza sa analizezi si relatia dintre soarece si alte animale. In aceasta situatie, un vis in care apar soarecele si pisica, poate indica o problema pe care o eviti. Sau o persoana foarte apropiata tie (esti soarecele sau pisica? Urmaritul sau urmaritorul? Sau esti amandoi in acelasi timp?).

Curaj

Un soarece in vis poate simboliza un daunator sau un animal de companie. Sau poate semnifica dorinta de a fi mai curajos sau sa-ti folosesti cu mai multa inteligenta resursele. Insa, indiferent de situatie, merita sa analizezi in profunzime si sa descoperi ce altceva incearca sa-ti transmita micutul rozator din vis.

Comenteaza cu profilul de FB

FUN

Bancul zilei: Veniturile unui ministru

Publicat

in

 

– Ați fost ministru în ultimii ani, cu un salariu de bugetar. De unde aveți atîția bani?
– Din noptieră.
– Dar cine-i pune acolo?
– Soția.
– Dar ea de unde-i ia?

– Îi dau eu.
– Dar dumneavoastră de unde-i aveți?
– Domnule anchetator, v-am spus doar: din noptieră.

Advertisements

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

FUN

Bancul zilei: Despre miniștri și ministere

Publicat

in

O doamnă cu voce suavă dă telefon la un minister.
– Bună ziua, aș vrea să vorbesc cu domnul ministru.
– Cine sunteți?
– Sunt Lola, fosta lui colegă de liceu.

– Minți ca o nenorocită, ministrul nostru nici măcar nu a făcut liceul!
*****
Bulă, la revederea de 20 de ani, se adresează foștilor săi profesori de liceu:
– Măi, stimați profesori, mă tot frământă o întrebare: Chiar atât de imbecil eram în liceu, de mă tot lăsați corigent?
– Vai, dar se poate, domnule ministru!?

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Advertisements

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend