Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Ce este SEO şi cum te ajută să te dezvolți?

Avatar

Publicat

in

Dacă ţi-ai mutat activitate în mediul online, cu siguranţă trebuie să analizezi cu atenție toate strategiile de marketing dacă vrei să te bucuri de succes.

În rândurile următoare ne-am propus să discutăm despre servicii SEO specializate. Chiar dacă mulți nu le acorda atenţia cuvenită, realitate dovedește mereu contrariu: un simplu site urcat pe internet şi un produs, indiferent cât de bun, este nu are succes fără reclama!

Care sunt beneficiile SEO

Înainte de a descoperi care sunt avantajele campaniilor de optimizare, hai să descoperim ce este SEO.

Search Engine Optimisation – SEO – înglobează strategii, măsuri, tehnici care au ca scop îmbunătăţirea poziţiei în motoarele de căutate şi atragerea de utilizatori organici, interesați de afacerea ta.

Campaniile de optimizare sunt complexe şi pornesc de la audit şi analiza pagini web. Odată realizat acest pas sunt luate măsurile de optimizare On page şi create strategiile de optimizare Off page.

Beneficiile SEO sunt numeroase, te ajută să ai un site prietenos, perfect funcționale, care atrage utilizatori și vinde. In plus te ajută sa fii mereu în topul căutărilor, fapt ce atrage clienți și generează creșterea afacerii.

SEO On page

Tehnicile on page se referă la măsurile luate de optimizare a paginii web. Aceasta trebuie să fie prietenoasă și să aibă design atractiv, pentru vizitatori. Practic, trebuie să îi îndemne să stea pe pagina sau să navigheze către alte pagini ale site-ului. Informația postată trebuie să fie utilă sau captivantă şi să îi determine pe vizitatori să cumpere. Ştii că cele mai multe afaceri îşi pierd clienți pentru că aspectul paginii nu este unul atractiv? Sau ca mulți utilizatori pun produse în coș, dar nu finalizează tranzacția pentru că site-ul nu este intuitiv? Aceste inconveniente sunt remediate cu ajutorul specialiştilor SEO.

Dacă vorbim de SEO on page clar vorbim de accesibilitate. Oamenii doresc să aibă acces la informații/produse în orice moment, așa că pagina trebuie să fie accesată de pe orice tip de dispozitiv – mobil, desktop, laptop.

Știi că protejarea datelor şi soluțiile de plată sunt detalii atent analizate de cei mai mulți utilizatori? Dacă sunt cele mai mici dubii în legătură cu acestea, clienții renunță să realizeze tranzacțiile. De remedierea acestora se ocupă tot specialiștii SEO.

SEO off-page

Când spui SEO off page spui tehnici şi soluții de câştigare a autorităţii, spui link-uri şi strategii care îţi vor garanta un loc fruntaș în Google. Aici lucrurile sunt şi mai complexe. Aplicate haotic, tehnicile SEO pot aduce penalizări site-ului, și afacerii inițiate.

Lucrurile nu sunt simple şi nu trebuie făcute după ureche sau de prieteni bine intenţionaţi. Optimizarea SEO este o activitate specializată, serviciile sunt personalizate de la un client la altul de la o afacere la alta. Practic, nu pot fi realizate două campanii similare.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Florin Cîțu s-a dezlănțuit de la tribuna Parlamentului la adresa PSD: ‘Nu am crescut nicio taxă și plătim mai mulți bani și aducem mai mulți bani la buget. Luați notițe!’

Avatar

Publicat

in

De

Premierul Florin Cîţu a afirmat marţi, în plenul Camerelor reunite ale Parlamentului, că bugetul pe anul 2021 demontează minciunile „socialiştilor de la PSD”. El a transmis că ”Bugetul asigurărilor sociale de stat are venituri de 90,3 miliarde de lei, cu 10 miliarde mai mult decât în 2020 şi cu 20 miliarde de lei mai mult decât în 2019”.

„Nu pot să nu remarc cum şi-au motivat votul socialiştii de la PSD. Au spus tot, în afară de adevăratul motiv – că au fost tăiaţi de la buget şi nu pot să mai fure. Ăsta a fost singurul argument. În rest – vor ţipa tot anul. În rest – minciuni, minciuni şi iar minciuni”, a spus premierul în plenul Camerelor reunite ale Parlamentului.

Premierul a precizat că bugetul asigurărilor sociale de stat are cuprinse şi cheltuieli cu asistenţa socială şi creşterea pensiilor, transmiţându-le reprezentanţilor PSD „să nu mai mintă”.

„Bugetul asigurărilor sociale de stat are venituri de 90,3 miliarde de lei, cu 10 miliarde mai mult decât în 2020 şi cu 20 miliarde de lei mai mult decât în 2019, când eraţi la guvernare. Cheltuielile sunt de 90,2 miliarde de lei, din care 89,24 miliarde de lei – Asistenţă Socială. Cum nu se duc bani către Asistenţă Socială, 89,24 miliarde de lei. Să îi luăm pe capitole: 87,47 miliarde lei – cheltuielile efective pentru sistemul public de pensii, anul acesta mai mult cu 7,7 miliarde. De ce? Pentru că au crescut pensiile. Nu mai minţiţi. Au crescut pensiile şi în 2021. Deci, 7,7 miliarde lei în plus, au crescut pensiile. 1,64 miliarde lei pentru ajutoare sociale, din care 1,44 milioane de lei pentru decese şi 200 milioane pentru bilete de tratament. Vedeţi, avem grijă şi de oamenii care au avut mai puţin noroc în viaţă. 124 milioane de lei pentru accidente de muncă sau boli profesionale”, a adăugat Cîţu.

El a menţionat că prin acest buget a fost rezolvată şi situaţia minerilor din Valea Jiului.

„Bugetul asigurărilor pentru şomaj, construit pe venituri totale de 4,68 miliarde lei, din care 3,38 miliarde pentru asigurări de şomaj şi 1,3 miliarde pentru Fondul de garantare pentru plata creanţelor salariale. Acest fond a fost folosit pentru a repara situaţia minerilor din Valea Jiului. Am folosit, banii îi aveam, am rezolvat problema, pe care aţi cărat-o şi aţi menţinut situaţia ani de zile şi n-aţi rezolvat nimic. Am rezolvat noi şi Valea Jiului”, le-a mai transmis Cîţu parlamentarilor PSD.

Premierul a mai susţinut că sunt plătite sume mai mari din buget pentru pensii, salarii şi alocaţii, fără să fie majorate taxele, aşa cum a făcut guvernarea PSD.

„Pentru bugetul asigurărilor sociale de stat – este pe deficit, deciziile pe care le-aţi luat în ultimii ani, iresponsabile, dezmăţul fiscal pe care l-aţi făcut, ne-a adus în situaţia aceasta cu acest deficit. Aceasta înseamnă că de la bugetul de stat trebuie să dăm şi anul acesta 18 miliarde de lei, mai mult decât anul trecut pentru că au crescut pensiile. Noi facem toate aceste lucruri, plătim mai mult şi pensii şi salarii şi alocaţii, fără să creştem taxele, aşa aţi făcut voi 3 ani de zile, taxe pe care noi le-am eliminat în prima zi de mandat anul trecut. Nu am crescut nicio taxă şi plătim mai mulţi bani şi aducem mai mulţi bani la buget. V-am arătat cu se face anul trecut, vă arătăm cum se face 4 ani. Luaţi notiţe!”, le-a mai spus Cîţu social-democraţilor, informează agerpres.ro

Citește și:

Cine este și cum arată criminalul din Onești – Foto și cu soția sa

Lovitură! O nouă taxă îi așteaptă pe români. Ce sumă de bani va trebui scoasă din portofele pentru plata taxei

EXCLUSIV Polițiștii anunță că vor face show la ministerul Ralucăi Turcan! Va fi un miting cum își dorește Cîțu, cu măști speciale pe gură!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Dacian Cioloș: ‘Decizia de a nu redeschide Dosarul ”10 august” nu este finalitatea pe care o așteptam nici eu și nici cetățenii acestei țări care au fost în Piața Victorie’

Avatar

Publicat

in

De

Copreşedintele USR PLUS, Dacian Cioloş, afirmă pe pagina sa de Facebook, că decizia judecătorilor de a nu redeschide dosarul „10 august” nu este finalitatea aşteptată de cetăţeni şi crede că „o comisie parlamentară poate aduce lumina necesară în acest caz, dincolo de responsabilităţile penale”.

”Decizia de a nu redeschide Dosarul „10 august“ nu este finalitatea pe care o așteptam nici eu și nici cetățenii acestei țări care au fost în Piața Victoriei, au avut de suferit și știu pe pielea lor ce s-a întâmplat acolo.

Ca politicieni, vom respecta mereu deciziile justiției, chiar dacă uneori ele par nedrepte.

Dar, tot ca politicieni, avem o datorie morală față de aflarea adevărului. Cetățenii trebuie să știe cine sunt responsabilii politici pentru ce s-a întâmplat pe 10 august, cei pe care organele de anchetă penală par să nu îi găsească.

Parlamentul României are căderea de a ancheta acele evenimente exact prin prisma responsabilităților de decizie politică ce au determinat comportamentul forțelor de ordine.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend