Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Ce este growth hacking și cum îți poate crește afacerea?

Avatar

Publicat

in

Growth hacking reprezinta un grup de metode de marketing care se bazeaza pe analiza datelor utilizatorilor si clientilor, pentru a dezvolta un serviciu sau un produs rapid si ieftin.

E bine sa intelegi cum aceasta abordare iti poate creste șansele in afaceri. Multe agentii de marketing online, cum este re7consulting.ro – agentie marketing online, au preluat acest model si il implementeaza cu succes pentru clientii lor.

Ce este growth hacking?

Aceasta tehnica este inca un mister pentru multi oameni, chiar si in lumea afacerilor. Expresia „ growth hacking” a apărut la inceputul anilor 2010 in lumea startup-urilor din mediul tehnologiei din Silicon Valley.

Conceptul s-a nascut din necesitatea ca aceste companii sa creasca rapid, fara a avea resurse financiare semnificative in faza de pornire. Este o abordare relativ noua si creativa a utilizarii datelor si face parte acum din solusiile de crestere in lumea digitala.

Bazata in special pe principiul crearii unei audiente pe web, dobandirii unui flux, angajarea și pastrarea unei comunitati, strategia de growth hacking are ca scop cresterea implicarii utilizatorilor si transformarea rapida a acestui public in clienti.

Growth hacking trebuie sa fie indraznet, sa promoveze produsele sau serviciile companiei, sa atraga vizitatori pe website si sa-i determine sa cumpere produsele sau serviciil tale. Toate acestea sunt posibile, fara a investi sume mari, folosind:

  • Tehnici SEO organice, cum ar fi optimizarea vizibilitatii pe Google 
  • Scrierea si publicarea de continut legat de interesele si intențiile utilizatorilor, abordarea unor subiecte actuale sau trenduri 
  • Tehnici de gamificare ( joc –recompensa)pentru a incuraja implicarea utilizatorilor si recomandarile de la clienti
  • Gamificarea este utilizarea mecanicii de joc in alte domenii, cum ar fi site-urile web si retelele sociale. Multi influenceri recomanda intr-un blog de marketing acesta tehnica interesanta

Principalele avantaje ale tehnicii de growth hacking

Strategiile implementate presupun costuri reduse, iar numarul de canale utilizate simultan ofera parghie si asigura o creștere rapida. Abilitatea de a regla rapid strategia face, de asemenea, din growth hacking o abordare foarte agila.

Succesul procesului se bazeaza in mare parte pe sfaturile si tacticile inovatoare propuse pentru a automatiza accelerarea cresterii afacerii tale. Antreprenorul sau initiatorul strategiei va trebui, de asemenea, sa fie rapid in efectuarea modificarilor în timp real pentru a se adapta la comportamentele utilizatorilor.

Marea diferenta dintre growth hacking si marketingul tradițional, este analiza comportamentului consumatorului in timp aproape real. Cu aceste date la dispozitie, este posibil sa adopti strategii chiar mai eficiente decat sa astepti finalul unei campanii de marketing pentru a evalua eficacitatea acesteia.

Totul trebuie să fie măsurabil și instrumentat. Fiecare ofertă trebuie să fie un link pe care vizitatorul poate face clic și trebuie sa poti masura interactiunea. Apoi corectezi iar si iar, pentru a creste in mod constant numarul de utilizatori. Trebuie sa ajungi sa intelegi ce atitudine reuseste sa convinga clientii sa cumpere.  

Inovatie si creativitate

Desi este vazut ca o serie de metode de actiune, growth hacking este mai presus de toate o stare de spirit. Marketerii care se ocupa cu growth hacking sunt grupati intr-o comunitate axata pe partajare. Cei mai buni nu ezita sa impartaseasca  pe un blog de marketing succesele pe care le-au obtinut, pentru a-i determina pe clienti sa cumpere si astfel sa mareasca cifra de afaceri.

Comunitatea este foarte deschisa, deoarece ceea ce functionează pentru unul poate sa nu funcționeze neaparat pentru altul. De aici si importanța testarii si validarea rezultatelor inainte de a lua decizii. Multe agentii de marketing online, cum este si Agentia re7consulting din Bucuresti, nu ezita sa adapteze strategiile de marketing online la noile modele de growth hacking.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Maia Sandu, lovitură dură pentru Pavel Abraham

Avatar

Publicat

in

De

Pavel Abraham, fostul șef al Poliției Române, a fost retras de către Maia Sandu din funcția de membru al comisiei care desemnează un judecător la CEDO din partea Republicii Moldova. Ea îi reproșează românului probleme de integritate.

Maia Sandu a semnat pe 14 ianuarie o decizie de retragere a lui Pavel Abraham din funcția de membru al comisiei pentru selectarea candidaților la postul de judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) din partea Republicii Moldova, scrie Agora.

Pavel Abraham, fost șef al Poliției Române și personaj controversat, cunoscut în ultimii ani datorită aparițiilor sale TV, a fost numit în comisie pe 10 decembrie 2020 de către fostul președinte Igor Dodon și este susținut de către conducerea pro-rusă a Ministeruui Justiției.

Maia Sandu a decis acum retragerea lui Pavel Abraham pentru că există „unele dubii rezonabile cu privire la integritatea acestuia”, a explicat consiliera prezidențială Olesea Stamate.

Presa de la Chișinău scrie despre reputația îndoielnică a lui Pavel Abraham

”Ținând cont de importanța reprezentării R. Moldova la CEDO de către un judecător onest și profesionist, așteptările societății sunt ca acest concurs să se desfășoare într-o manieră de maximă transparență și corectitudine”, a mai spus Stamate.

În locul românului Pavel Abraham a fost numită judecătoarea Viorica Puică, de la Judecătoria Chișinău.

Ziarul de Gardă prezintă CV-ul generalului Pavel Abraham și precizează că fostul șef al Poliției Române și secretar de stat MAI, în prezent avocat, are o reputație îndoielnică în România, informează stirileprotv.ro

Citește și:

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ministerul Sănătății face apel la români: ‘Donează sânge! Generozitatea ta poate salva viețile altor oameni’

Avatar

Publicat

in

De

sursa foto:  ecopolitic.ro

Ministerul Sănătăţii, a precizat pe pagina sa de Facebook, că vaccinurile împotriva COVID disponibile în România, de la Pfizer şi Moderna, permit donarea de sânge imediat după vaccinare, fără o perioadă de aşteptare.

”Vaccinurile împotriva COVID-19 disponibile în România în acest moment, Pfizer BioNTech și Moderna, permit donarea de sânge imediat după vaccinare, fără o perioadă de așteptare.

În momentul de față, România dispune de vaccinurile împotriva COVID-19 bazate pe tehnologia ARN-ului mesager. Molecula de ARN mesager nu prezintă potențial infecțios și este înlăturată din organism odată ce și-a îndeplinit scopul, acela de a produce proteina Spike care declanșează răspunsul imun (1).

Chiar dacă suntem în mijlocul unei pandemii, nevoia de sânge a spitalelor rămâne constantă, și de aceea este bine să donăm sânge dacă îndeplinim condițiile obișnuite pentru a deveni donatori.

Există posibilitatea programării de la distanță pentru donarea de sânge, telefonic, prin email sau prin intermediul unor aplicații mobile precum Donorium.

Donează sânge! Generozitatea ta poate salva viețile altor oameni.

Este posibil ca imaginea să conţină: text care spune „Pot dona sânge după vaccinarea împotriva COVID-19? Da Ocampanederulatăde o campanie derulată de Observatorul Român de Sănătate È™i Misreport, încurajată de MINISTERULSĂNĂ SĂNĂTĂȚII”

Citește și:

SHARE

COMENTEAZĂ

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend