Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Ce este bumbacul ranforce și care sunt beneficiile acestui material?

Publicat

in

Ce este bumbacul ranforce și care sunt beneficiile acestui material?

Atunci când cauți o lenjerie nouă de pat este normal să-ți dorești ca aceasta să îndeplinească standardul de calitate, întrucât acesta îți oferă un somn odihnitor și relaxant.

Cea mai frecventă alegere este lenjeria de pat din bumbac. Bumbacul este cunoscut ca fiind un material cu o mulțime de proprietăți benefice, astfel că achiziția unei astfel de lenjerii este sigură. O altă informație esențială despre bumbac este că poate fi de mai multe tipuri, iar unul dintre ele este bumbacul ranforce.

Ce este bumbacul ranforce și care sunt principalele lui beneficii, vei afla in acest articol.

Ce este bumbacul ranforce?

Bumbacul ranforce este tipul de bumbac care are cea mai mare rezistență, datorită densității de 145 de fire pe inch pătrat. De asemenea, acest tip de bumbac se remarcă prin densitatea și grosimea țesăturii, care oferă un confort termic de neegalat pe timpul somnului.

Bumbacul ranforce este un bumbac tras, ceea ce înseamnă că firele de bumbac nu sunt pieptănate, iar din acest motiv lenjeria nu alunecă pe piele atunci când dormi. Bumbacul ranforce prezintă o țesătură mată și chiar puțin aspră, ce se dovedește a fi foarte confortabilă în timpul somnului.

Beneficiile bumbacului ranforce

Atunci când cauți o lenjerie de pat sau o husa pilota 200×220 din bumbac ranforce este esențial să ții cont și de beneficiile pe care le oferă acest material:

  • Lenjeriile de pat din bumbac ranforce sunt ușor de întreținut – curățarea acestor lenjerii de pat este foarte simplă, întrucât acestea pot fi spălate la temperaturi de până la 60 de grade Celsius, iar apoi călcate la temperaturi medii.
  • Rezistență sporită – bumbacul ranforce este un material care are o rezistență ridicată. Dacă respecți regulile de întreținere ale producătorului, bumbacul ranforce își va păstra un timp cât mai lung culorile vii și proprietățile.
  • Este un material prietenos cu pielea – Pentru a putea obține un somn odihnitor, ai nevoie de o lenjerie de pat prietenoasă cu pielea. Iar cele din bumbac ranforce ar putea fi cea mai bună alegere în acest sens. Vorbim despre un material 100% natural, hipoalergenic și totodată foarte prietenos cu pielea. Prin urmare, poate fi cea mai bună alegere chiar și atunci când cauți lenjerii de pat pentru cei mici.
  • Oferă confort termic ridicat – confortul termic este un detaliu foarte important în timpul somnului, iar alegerea lenjeriei de pat trebuie să cuprindă și acest criteriu. Astfel, lenjeriile de pat din bumbac ranforce sunt o alegere potrivită atât pentru anotimpul rece, cât și pentru cel călduros.

Pe lângă gama variată de modele de lenjerii de pat, pe C&C home regăsești și alte informații importante despre alegerea lenjeriilor de pat sau care sunt cele mai potrivite combinații de culori pentru dormitorul tău.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

VIDEO | Furt pe față la o benzinărie din Argeș. Un șofer a „alimentat” cu aer de câteva milioane – OPC a intervenit rapid

Publicat

in

De

Situație halucinantă la o benzinarie din Argeș ! Un șofer de TIR oprit să alimenteze la o benzinărie din comuna Căteasca. După ce a alimentat litri buni de carburanți, pompa s-a terminat și…în loc de combustibil, a alimentat cu aer. „Hai măi să vă arăt cum se alimentează la pompe! Pompe funebre… Ia uitați cum se alimentează un camion cu aer! Ia să vedem! Înregistrează! Ia uitați, ia ziceți măi fraților, veniți și alimentați! E bun, nu? Ia uitați-vă, furt pe față! Ia uite măi frate, după ce că e 9 lei motorina, ia uite! Hai să mai vedem ce mai înregistrează aici, furt pe față! Uitați și voi, cică am băgat 403 litri de aer, uitați-vă și voi! Ia ziceți și voi, pompa e oprită și asta tot înregistrează!”, spune șoferul care a încercat să facă plinul. El a chemat un echipaj de poliție și a depus o sesizare împotriva benzinăriei, în vreme ce vânzătorul i-a spus că nu trebuie să plătească nimic.

Totul s-a întâmplat la o pompă de combustibil de la staţia Fuel One din Căteasca, judeţul Argeş. Aceasta contoriza costul cantităţii de combustibil livrate, ca şi când ar fi fost vândută în mod real, dar în fapt containerul de combustibil era gol, este concluzia inspectorilor Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Argeş,
Cei de la benzinărie au explicat faptul că rezervorul de tip container a fost epuizat. Inițial, la golirea rezervorului pompa s-a oprit, fapt care ar fi fost surprins pe camerele video de supraveghere. Se pare însă că ulterior pompa nu s-a blocat și a continuat să funcționeze.

OPC Argeș confirmă: REZERVORUL BENZINĂRIEI ERA GOL

Controlul făcut de Inspectorii de la Protecția Consumatorilor Argeș a fost extins. A fost sesizat faptul că în benzinăria cu pricina erau vândute diverse produse alimentare, deși în unitatea respectivă nu puteau fi prestate servicii de alimentație publică.

„În urma informațiilor apărute în spațiul public, în data de 10.08.2022, Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Argeș din cadrul Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Sud Muntenia, a desfășurat o acțiune de control la stația Fuel One din Căteasca, județul Argeș.

Situația prezentată se referea la faptul că o pompă de combustibil funcționa în continuare, deși rezervorul corespunzător era gol, și contoriza costul așa-zisei cantități de combustibil livrate, ca și când ar fi fost distribuită în mod real. 

Aceasta a fost confirmată la fața locului de reprezentanții operatorului economic și „justificată” cu faptul că rezervorul (tip container) a fost epuizat. Din relatările verbale comisarii CJPC Argeș au înțeles că, deși la golirea rezervorului, pompa s-a oprit inițial – fapt care ar fi fost surprins pe camerele video de supraveghere -, ulterior aceasta nu s-a blocat și a continuat să funcționeze.

La fața locului, reprezentanții companiei au comunicat verbal comisarilor că persoana respectivă ar fi alimentat, totuși, în mod real, cu o cantitate consistentă de combustibil pe care nu a mai plătit-o, cu titlul de gest comercial din partea operatorului economic.

Controlul a fost extins la produsele comercializate (ambalate), în unitate neprestându-se servicii de alimentație publică, constatându-sel abateri referitoare la afișarea prețurilor și la alte detalii de informare.

Acțiunea comisarilor argeșeni nu s-a încheiat încă, în ceea ce privește operatorul economic menționat, în zilele următoare fiind verificate și alte informații și documente referitoare la această situație.”, a precizat CJPC Argeș

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Tineri în cătușe după ce au furat din magazinele din Curtea de Argeș

Publicat

in

De

În ziua de 09 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și tentativă de furt calificat, și au reținut doi tineri, de 19 ani, din Poienarii de Argeș, respectiv 17 ani, din Curtea de Argeș.

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 02 spre 03 august a.c., cei doi ar fi sustras suma de 2.000 de lei, dintr-o societate comercială din Curtea de Argeș, după ce ar fi pătruns, prin efracție, iar în noaptea de 08 spre 09 august, ar fi încercat să pătrundă, în același mod, în incinta unei alte societăți din aceeași localitate.

După administrarea probatoriului, în ziua de 09 august a.c., tinerii au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend