Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Ce comodă poți alege pentru diferite încăperi ale casei? Cum o poți încadra perfect în designul camerei?

Publicat

in

Ce comodă să alegi pentru living care să se potrivească cu interiorul și stilul apartamentului? S-ar părea că o comodă este o piesă de mobilier cu care nu ar trebui să existe probleme în etapa de achiziție. La urma urmei, ar trebui să aibă picioare, sertare și cam atât când vine vorba de atributele sale. Nimic mai departe de adevăr, comoda nu este o piesă de mobilier obișnuită, este o adevărată regină în sufragerie.

Prin urmare, în câteva puncte, vei afla ce modele de comode să alegi pentru sufragerie și care sunt potrivite pentru dormitor? Va funcționa comoda într-o cameră pentru copii? Care sunt cele mai importante elemente ale acestei piese de mobilier, pentru a o face nu doar frumoasă, ci și funcțională?

Comoda – o aristocrată printre piesele de mobilier

Comoda este o piesă de mobilier cu tradiții, ale cărei origini datează din Franța secolului al XVII-lea. Este adevărat că acea comodă din dormitorul lui Ludovic al XIV-lea din Versailles arăta cu totul diferit de o piesă de mobilier contemporană, dar elementele sale de bază, adică sertarele, erau perfect expuse și îndeplinea funcțiile atribuite de creatorul său. Probabil că André-Charles Boulle, un meșter și artist baroc, care se poate numi părintele comodei, nu se aștepta ca mobilierul pe care l-a proiectat să reziste atâția ani și să fie perfect pentru diverse epoci.

Detaliile care sunt importante pentru alegerea comodei potrivite

Materialul din care este realizată este un element foarte important. Deoarece o comodă este de obicei o piesă de mobilier care nu există singură într-o cameră, asigură-te că se îmbină frumos cu alte elemente ale echipamentului. Comodele contemporane pot fi realizate din MDF, PAL, lemn masiv sau chiar sticlă. O gamă largă de culori și decoruri din PAL, uneori asemănătoare în mod amăgitor cu lemnul real, îți permite să alegi comode în diverse stiluri.

Nu trebuie să cumperi o comodă în aceeași culoare ca și restul mobilierului , ci, de exemplu, poți opta pentru un accent de culoare, optând pentru o nuanță diferită în față sau partea de sus. De exemplu, poți asorta aceste culori cu cele ale unor pufuri, așezate strategic în living. Dacă este un accent grafic pe sticlă sau un element sablat, afișarea lui pe partea din față a comodei va conferi mobilierului lejeritate și caracter.

Ce comodă pentru living ar trebui să alegi?

Dar nu numai pentru living! Comoda este o piesă de mobilier pe care aproape toată lumea o iubește și de aceea poate sta practic în orice cameră din casa ta. În ciuda faptului că o comodă este de obicei o mică piesă de mobilier, este încăpătoare și are multe posibilități, cu sertare, uși, uneori cu rafturi deschise. Poate fi mutată cu ușurință, funcțiile sale pot fi schimbate cu ușurință și chiar și atunci când o faci la comandă după propria imaginație, capătă o cu totul altă dimensiune, foarte personală.

Sursa de imagine: Pixel-Shot / Shutterstock.com 

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame

ACTUAL

Vine sfârșitul lumii?! Bill Gates, profeție cutremurătoare: ‘Omenirea s-ar putea confrunta cu un virus și mai periculos’

Publicat

in

De

Miliardarul Bill Gates, cofondator al gigantului tech Microsoft, avertizează că omenirea s-ar putea confrunta cu o pandemie mult mai periculoasă decât SARS-CoV-2.

Comentariile acestuia au venit în contextul în care Fundația Bill & Melinda Gates și organizația britanică de caritate biomedicală Wellcome Trust au promis marți câte 150 de milioane de dolari fiecare către Coaliția pentru Inovare în Pregătirea Epidemică (CEPI) în lupta împotriva Covid și pentru a se pregăti pentru viitoarele pandemii.

Bill Gates a îndemnat guvernele să contribuie cu miliarde de dolari pentru a preveni răspândirea viitoarelor pandemii, care ar putea fi mult mai grave decât pandemia de Covid. El a adăugat că revine filantropilor și guvernelor bogate să abordeze inechitățile în materie de vaccinuri și a îndemnat guvernele să contribuie mai mult la ajutarea țărilor sărace.

Când vorbim despre cheltuirea de miliarde pentru a salva… trilioane de daune economice și zeci de miliarde de vieți, este o poliță de asigurare destul de bună”, a spus Gates, conform Financial Times.

Jeremy Farrar, directorul Wellcome, a declarat la conferința de presă că este nevoie de „un răspuns cu adevărat global” și a îndemnat guvernele să-și sporească contribuțiile.

Directorul executiv al CEPI, Richard Hatchett, a declarat că răspândirea variantei Omicron „în ultimele două luni exemplifică modalitățile în care trebuie să fim pregătiți, atât în ​​ceea ce privește viteza, cât și amploarea răspunsului nostru, pentru a răspunde amenințărilor viitoare”, informează stiripesurse.ro.

Vezi și:

Dr. Beatrice Mahler atrage atenția: ‘Dacă cifrele se mențin până în februarie, cifrele vor fi amețitoare’

Dr. Tudor Ciuhodaru: ‘Prin certificatul verde vedem doar că posesorul s-a vaccinat. Restul măsurilor sunt practic o patalama inutilă care dă drepturi unora și limitează drepturile altora, dar de fapt nu rezolvă problema pandemiei’

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

ACTUAL

PENAL! Patron din Albeștii de Argeș trimis în judecată pentru excavări ilegale pe râurile Argeș și Topolog

Publicat

in

De

În ziua de 20 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de executarea de activităţi miniere fără permis sau licenţă, (șase acte materiale), conform art. 57 din Legea 85/2003.

Din cercetări, s-a stabilit că un bărbat de 48 de ani, din Albeștii de Argeș, având calitatea de administrator al unei societăți comerciale cu sediul în aceeași localitate, în perioadele ianuarie – februarie 2020, în luna aprilie 2020 și în data de 21 ianuarie 2021, ar fi excavat nisip și pietriș, fără a deține permis sau licență eliberate de Agenția Națională pentru Resurse Minerale, dintr-un număr de trei amplasamentele, situate în extravilanul comunei Albeștii de Argeș, în extravilanul comunei Ciofrângeni, precum și din albia minoră a râului Topolog de pe raza comunei Tigveni, sub justificarea prestării de servicii lucrări de ameliorare sol.

Prejudiciul a fost stabilit la suma de peste 56.000 de lei, acesta fiind recuperate integral pe parcursul cercetărilor.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de trimitere în judecată.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend