Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Ce avantaje aduce Dynamics 365 afacerii dumneavoastră

Avatar

Publicat

in

Când vine vorba despre soluții IT există întotdeauna păreri diferite. De aceea ne-am propus să vă prezentăm în câteva cuvinte beneficiile simple Microsoft Dynamics 365. Dar mai întâi să aruncăm o privire rapidă la ce înseamnă Microsoft Dynamics 365.

Microsoft Dynamics 365 este singura soluție bazată pe cloud care oferă într-un singur loc tot ce aveți nevoie pentru CRM (Customer Relationship Management), în traducere Managementul Relațiilor cu Clienții și ERP (Enterprise Resource Planning), în traducere Planificarea Resurselor Întreprinderii, un software care vă ajută să planificați, să creați bugete, să anticipați și să raportați rezultatele financiare ale unei organizații. Practic, unifică aceste capacități în aplicații care funcționează perfect împreună între:

·  Vânzări

·  Servicii clienți

·  Munca de teren

·  Operațiuni

·  Date financiare

·  Marketing

·  Automatizarea serviciului de proiect

Aceste aplicații sunt integrate cu instrumentele pe care le utilizați deja, precum Outlook și Excel și aduce puterea inteligenței digitale în fiecare decizie pe care o luați. Și cel mai bun lucru este că lucrurile pe care le poți face cu Dynamics 365 cresc în fiecare zi.

Iată câteva beneficii pe care Dynamics 365 le poate aduce firmei dvs.:

1. Începeți cu ceea ce aveți nevoie și adăugați aplicații pe măsură ce nevoile firmei se schimbă

Dynamics 365 este conceput pentru a fi simplu. Utilizați aplicații individuale care funcționează atât singure, cât și împreună – astfel încât să puteți crea soluția care se potrivește nevoilor firmei dvs. Când situația dvs. se schimbă și sunt necesare noi nevoi, găsiți aplicațiile care vă ajută să vă dezvoltați.

2. Înțelegeți-vă clienții într-un mod complet nou

Dynamics 365 reunește orice tip de date despre clienți, astfel încât să obțineți imaginea completă a clienților. Aveți posibilitatea de a personaliza experiența clientului și de a măsura și urmări cu ușurință starea relațiilor cu clienții.

3. Flexibilitate

A avea un cost operațional lunar și un model de abonament este mult mai flexibil decât a avea costuri de capital. Are potențialul de a fi mult mai ieftin, deoarece cumpărați doar ceea ce aveți nevoie. De asemenea, Dynamics 365 elimină necesitatea de a vă gestiona propriul centru de date și servere, ceea ce poate duce la economii semnificative.

4. Simplitate

Dynamics 365 se bazează pe abonamente de cumpărare după rol. Trebuie doar să înregistrați angajații în funcție de munca pe care o fac de fapt și să nu cumpărați o singură licență mare care să acopere toate rolurile.

5. Ușurința de utilizare

Dynamics 365 se bazează pe noua piață a aplicațiilor Microsoft, AppSource, unde puteți căuta și găsi cu ușurință aplicațiile de care aveți nevoie dvs. și compania dvs. Acest lucru face ca soluția să fie ușor de înțeles și utilizat. Când nevoile dvs. se schimbă, puteți căuta cu ușurință o aplicație care vă poate ajuta.

6. Costuri

Dynamics 365 vine cu un abonament lunar, oferindu-vă posibilitatea de plăti mai mult sau mai puțin atunci când nevoile dvs. se schimbă, de exemplu în perioada Crăciunului sau a altor vacanțe. Plătiți doar pentru ceea ce aveți nevoie, atunci când aveți nevoie.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Sorin Grindeanu a răbufnit: ‘PNL și USR s-au bătut ca șacalii cum să împartă Economia și Energia’

Avatar

Publicat

in

De

sursa foto:  AFP 2020 / DANIEL MIHAILESCU

    Cătălin Motea

  • 05.03.2021

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu precizează pe pagina sa de Facebook că ”PNL și USR s-au bătut ca șacalii cum să împartă Economia și Energia, până după momentul în care bugetul a ajuns în Parlament și a fost votat”.

”Principala lor grijă la bugetul de 2021 a fost cum să-și împartă între ei banii pe criterii legate strict de algoritmul politic – nu cum să servească interesele românilor. Însă chiar acest blestemat algoritm politic i-a făcut să nu vadă o ilegalitate cât casa, care face bugetul țării vulnerabil, în situația de a putea fi atacat la CCR!

Au înființat ministere noi prin ordonanță de urgență, dar nu au dat și Hotărârile de Guvern prin care se reorganizau instituțiile, asta fiindcă au prelungit cearta pe sinecurile bine plătite din bani publici. PNL și USR s-au bătut ca șacalii cum să împartă Economia și Energia, până după momentul în care bugetul a ajuns în Parlament și a fost votat. Așa s-a ajuns la un fapt unic în istoria țării și a bugetului de stat: există simultan ministere desființate care primesc bani din buget și ministere neînființate care obțin finanțare bugetară! O aberație legislativă cum numai actuala Coaliție a haosului este în stare să producă!

Rezultatul este că bugetul pe 2021 are vicii de neconstituționalitate! Așa se întâmplă când bugetul țării ajunge masa pe care ei își duc #lupta pentru ciolan!”, a scris Sorin Grindeanu pe Facebook

SHARE

COMENTEAZĂ

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Anunț important de la CNSU! Elevii din anii terminali merg în continuare la școală și în scenariul roșu

Avatar

Publicat

in

De

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat în ședința de astăzi, 5 martie 2021, Hotărârea numărul 15.

Pe lângă actualizarea listei statelor și zonelor considerate ca fiind cu risc crescut epidemiologic, CNSU a decis ca este permisă continuarea studiilor cu prezență fizică la școală pentru elevii din anii terminali, în condițiile stabilite prin ordin comun al ministrului educației și al ministrului sănătății, dar doar în zonele unde incidența cumulată la 14 zile nu depășește 6 la mia de locuitori.

HOTĂRÂRE nr. 15 din 05.03.2021
privind aprobarea listei țărilor/zonelor/teritoriilor de risc epidemiologic pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din acestea, precum și pentru stabilirea unor măsuri necesar a fi aplicate în unitățile de învățământ, în contextul pandemiei de COVID-19

Având în vedere propunerile Institutului Național de Sănătate Publică referitoare la țările/zonele/teritoriile de risc epidemiologic pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din acestea,
ținând cont de propunerea Ministerului Educației și Cercetării în sensul creării cadrului legal care să permită elevilor din clasele terminale participarea la școală cu prezența fizică, inclusiv în Scenariul roșu,
luând în considerare persistența unui număr crescut de persoane infectate pe teritoriul național, precum și apariția zilnică a unor cazuri noi de persoane infectate, atât prin circulația virusului pe teritoriul național cât și prin importarea acestuia odată cu revenirea în țară a persoanelor posibil infectate aspecte care generează o presiune constantă asupra capacității de gestionare a unităților administrativ – teritoriale și a sistemului sanitar,
în conformitate cu prevederile art. 4 alin. (1) lit. c) și art. 81 din O.U.G. nr. 21/2004 privind Sistemul Național de Management al Situațiilor de Urgență, cu modificările și completările ulterioare,
în temeiul prevederilor art. 38 și art. 71 din Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 cu modificările și completările ulterioare, ale art. 4 și art. 11 alin. (1) din Legea nr. 136/2020 republicată, privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic, ale art. 20 lit. l) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 21/2004 privind Sistemul Național de Management al Situațiilor de Urgență, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 15/2005, cu modificările și completările ulterioare, și ale art. 2 și art. 4 din Hotărârea Guvernului nr. 94/2014 privind organizarea, funcționarea și componența Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență,
Pagina 2 din 2

Comitetul Național pentru Situații de Urgență adoptă prezenta

HOTĂRÂRE:
Art.1 – Se aprobă lista țărilor/zonelor/teritoriilor de risc epidemiologic ridicat pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din acestea, prevăzută în anexă la prezenta hotărâre.
Art.2 – Anexa la Hotărârea nr. 9 din 11.02.2021 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, modificată prin Hotărârea nr. 11 din 19.02.2021, se modifică și se înlocuiește cu lista prevăzută în anexa la prezenta hotărâre.
Art.3 – Se abilitează Ministerul Educației și Cercetării și Ministerul Sănătății în vederea modificării Ordinului comun nr. 3235/93/04.02.2021 pentru aprobarea măsurilor de organizare a activității în cadrul unităților/instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, în sensul participării fizice la cursuri, a elevilor din clasele a VIII-a, a XII-a, a XIII-a și a celor din anii terminali din învățământul profesional și postliceal, indiferent de scenariul în care se află localitatea, dar fără a depăși rata de incidență cumulată în ultimele 14 zile de 6/1.000 de locuitori.
Art.4 – Prezenta hotărâre se comunică tuturor componentelor Sistemului Național de Management al Situațiilor de Urgență, pentru punere în aplicare prin ordine și acte administrative ale conducătorilor acestora.
PREŞEDINTELE COMITETULUI NAŢIONAL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ
PRIM-MINISTRU
FLORIN-VASILE

Anexa Hot – Lista State cu risc epidemiologic ridicat 04.03.2021

Vezi Aici…  Hot 15

Citește și:

Scandalos! Sporuri uriașe pentru angajații de la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă. Cum s-a permis acest lucru

EXCLUSIV Dedesubturile schimbării radicale făcute în Ministerul de Interne! Dumitru Coarnă: ‘Bode a majorat schema să-i facă loc Irinei Alexe’

EXCLUSIV Prima reacție a lui Traian Berbeceanu, după ce a fost eliberat din funcția de prefect al Capitalei: ‘Consider că mi-am făcut datoria față de bucureșteni’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend