Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Ce avantaje aduce Dynamics 365 afacerii dumneavoastră

Avatar

Publicat

in

Când vine vorba despre soluții IT există întotdeauna păreri diferite. De aceea ne-am propus să vă prezentăm în câteva cuvinte beneficiile simple Microsoft Dynamics 365. Dar mai întâi să aruncăm o privire rapidă la ce înseamnă Microsoft Dynamics 365.

Microsoft Dynamics 365 este singura soluție bazată pe cloud care oferă într-un singur loc tot ce aveți nevoie pentru CRM (Customer Relationship Management), în traducere Managementul Relațiilor cu Clienții și ERP (Enterprise Resource Planning), în traducere Planificarea Resurselor Întreprinderii, un software care vă ajută să planificați, să creați bugete, să anticipați și să raportați rezultatele financiare ale unei organizații. Practic, unifică aceste capacități în aplicații care funcționează perfect împreună între:

·  Vânzări

·  Servicii clienți

·  Munca de teren

·  Operațiuni

·  Date financiare

·  Marketing

·  Automatizarea serviciului de proiect

Aceste aplicații sunt integrate cu instrumentele pe care le utilizați deja, precum Outlook și Excel și aduce puterea inteligenței digitale în fiecare decizie pe care o luați. Și cel mai bun lucru este că lucrurile pe care le poți face cu Dynamics 365 cresc în fiecare zi.

Iată câteva beneficii pe care Dynamics 365 le poate aduce firmei dvs.:

1. Începeți cu ceea ce aveți nevoie și adăugați aplicații pe măsură ce nevoile firmei se schimbă

Dynamics 365 este conceput pentru a fi simplu. Utilizați aplicații individuale care funcționează atât singure, cât și împreună – astfel încât să puteți crea soluția care se potrivește nevoilor firmei dvs. Când situația dvs. se schimbă și sunt necesare noi nevoi, găsiți aplicațiile care vă ajută să vă dezvoltați.

2. Înțelegeți-vă clienții într-un mod complet nou

Dynamics 365 reunește orice tip de date despre clienți, astfel încât să obțineți imaginea completă a clienților. Aveți posibilitatea de a personaliza experiența clientului și de a măsura și urmări cu ușurință starea relațiilor cu clienții.

3. Flexibilitate

A avea un cost operațional lunar și un model de abonament este mult mai flexibil decât a avea costuri de capital. Are potențialul de a fi mult mai ieftin, deoarece cumpărați doar ceea ce aveți nevoie. De asemenea, Dynamics 365 elimină necesitatea de a vă gestiona propriul centru de date și servere, ceea ce poate duce la economii semnificative.

4. Simplitate

Dynamics 365 se bazează pe abonamente de cumpărare după rol. Trebuie doar să înregistrați angajații în funcție de munca pe care o fac de fapt și să nu cumpărați o singură licență mare care să acopere toate rolurile.

5. Ușurința de utilizare

Dynamics 365 se bazează pe noua piață a aplicațiilor Microsoft, AppSource, unde puteți căuta și găsi cu ușurință aplicațiile de care aveți nevoie dvs. și compania dvs. Acest lucru face ca soluția să fie ușor de înțeles și utilizat. Când nevoile dvs. se schimbă, puteți căuta cu ușurință o aplicație care vă poate ajuta.

6. Costuri

Dynamics 365 vine cu un abonament lunar, oferindu-vă posibilitatea de plăti mai mult sau mai puțin atunci când nevoile dvs. se schimbă, de exemplu în perioada Crăciunului sau a altor vacanțe. Plătiți doar pentru ceea ce aveți nevoie, atunci când aveți nevoie.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Ludovic Orban: ‘Noi am decis suspendarea funcționării piețelor în spații închse, din mai multe motive. Din toate controalele efectuate, acolo am avut cea mai mică rată de conformare la normele santiare’

Avatar

Publicat

in

De

Prim-ministrul Ludovic Orban, a declarat miercuri seara că mâine se va întruni CNSU, în care discutăm chestiunea redeschiderii piețelor.

„Procedura legală este următoarea: se formulează propunerea în Comitetul Național pentru Situații de Urgență, mâine se va întruni CNSU, în care discutăm chestiunea redeschiderii piețelor, a unor eventuale îmbunătățiri a reglementărilor cu privire la ziua votului, pentru a putea fi puțin mai clar ce se întâmplă cu reprezentanții din Birourile Electorale, pentru că ei își vor defășura activitatea după ora 23.00 și ce se întâmplă cu candidații, ce pot participa la numărarea voturilor.

Readuc aminte oamenilor că această decizie a fost luată în perioada în care exista un trend de creștere foarte mare și într-o perioadă în care foarte mulți specialiști aniticipau că vom ajunge la 25.000 chiar 35.000 de cazuri pe zi. A fost o alertă generală și a trebuit să dispunem măsurile. Noi am decis suspendarea funcționării piețelor în spații închse, din mai multe motive. Din toate controalele efectuate, acolo am avut cea mai mică rată de conformare la normele santiare.

Administratorii de ăiețe, indiferent că sunt privați sau aflați în concesiune ori contract de administrare, sau sunt din Serviciul Public al Primăriei, din cauza unor înțelegeri pe care le-au avut cu cei care defac, care nu sunt întotdeauna producători, sunt și mulți comercianți, din cauza înțelegerilor practic nu au avut autoritatea sau nu au vrut să impună regulile de protecție”, a explicat premierul, la România TV.

Mai mult decât atât, premierul a ținut să precizeze și faptul că persoanele car emerg de cele mai multe ori în piețe sunt persoane în vârstă, fiind și una dintre categoriile de risc, expuse în fața infectării cu SARS-CoV-2.

„Cei care merg acolo să își facă cumpărăturile sunt părinții și buncii noștrii. Riscul de îmbolnăvire era mare, din cauza nerespectării normelor, dar și faptului că se manipulează bani, diferite produse. Dacă vânzătorii nu respectă regulile, dacă nu se păstrează circuitele și oamenii nu poartă măască exista un risc foarte mare de îmbolnăvire. Vorbim despre categoria de vârstă care dezvolta forme severe ale bolii. Nu a fost o decizie pe care am luat-o noi că am avut noi ceva cu producătorii autohtoni”, a explicat Ludovic Orban, notează b1.ro

Citește și:

EXCLUSIV De ce a fost decorată asistenta lui Marcel Vela: Se află în spatele campaniilor majore desfășurate pe timp de pandemie

Experții trag semnalul de alarmă! Pensiile, în pericol

Cine a fost comandantul ceremoniei organizate azi, la Arcul de Triumf – El este omul care l-a întâmpinat pe Klaus Iohannis

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Guvernul Ungariei nu renunță: Va continua programul de dezvoltare economică în Ardeal

Avatar

Publicat

in

De

Ministrul Comerțului și Afacerilor Externe al Ungariei, Peter Szijjarto, a declarat  la Târgu Mureș că Ungaria va continua programul de dezvoltare economică din Ardeal.

„Au fost realizate 53 de investiţii agricole majore, în valoare totală de 47 de miliarde de forinţi (circa 112 milioane de euro n.r.), făcând posibil în judeţele Covasna, Harghita şi Mureş, pentru fermierii de aici să îşi valorifice produsele aici şi, ulterior, după prelucrare, să ajungă pe pieţele externe. La această dezvoltare de peste 40 de miliarde, Guvernul Ungariei a oferit un sprijin de 20 de miliarde de forinţi (circa 56 de milioane de euro n.r.).

Şi întrucât a avut succes, am decis să continuăm şi am deschis un buget nou de 6,5 miliarde forinţi (în jur de 18 milioane de euro n.r.) pentru investiţii în agricultură şi în industria alimentară. Dacă mă uit la cei 5 ani care au trecut, de când am avut acest program de dezvoltare economică în Ardeal, atunci pot să vă spun că 6.045 de proiecte au fost sprijinite financiar şi aceste 6.045 de proiecte au adus o investiţie de 135 de miliarde de forinţi ca investiţie”, a declarat Peter Szijjarto, într-o conferinţă de presă.

Potrivit ministrului ungar, aceste investiţii au fost făcute în România, iar din acest motiv pot fi calificate şi ca fiind în interesul României şi al românilor.

„În ceea ce priveşte Programul de dezvoltare economică din Ardeal, la conceperea acestuia am fost foarte atenţi ca să corespundă legislaţiei internaţionale, legislaţiei române şi vă pot spune, cu curaj, că Programul de dezvoltare economică din Ardeal este sincronizat cu legislaţia României, legislaţia europeană şi cea internaţională. Programul de dezvoltare economică din Ardeal înfiinţează locuri de muncă în România, în România aduce taxe la buget şi contribuie la dezvoltarea economică a acestei ţări. Şi, evident, consolidează şi comunitatea maghiară de aici. Din partea noastră, evident după consultările cu UDMR, suntem gata să continuăm acest program de dezvoltare economică, având în vedere succesul din anii anteriori”, a susţinut ministrul Peter Szijjarto, conform agerpres.ro.

El a mai subliniat că atât timp cât formaţiunea sa, FIDESZ, se află la guvernare în ţara vecină, acest program de dezvoltare economică va continua.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend