Conecteaza-te cu noi

Campulung

CE-AU PĂŢIT ??? Consilierii locali au refuzat să se plimbe în Bulgaria pe banul public ! 

Publicat

in

Pare incredibil dar, totuşi, adevărat ! Câţiva aleşi locali din Câmpulung au refuzat să plece într-o frumoasă plimbare la bulgari, pe banii primăriei locale. De 11 ani, municipiul Câmpulung este înfrățit cu Popovo și de-a lungul timpul s-au creat legături bilaterale destul de strânse. Și delegația de la Popovo a participat de mai multe ori la zilele orașului Câmpulung, de-a lungul timpului. Din delegație trebuia să facă parte 7 persoane așa cum a fost făcut proiectul de hotărâre pe care consilierii locali l-au votat pentru a fi decontat transportul și diurna. Aleșii locali de la PNL au refuzat să meargă și astfel în locul lor au fost reactivați doi foști consilieri locali pe nume Marian Vlad și Marian Ciobanu. Grupul astfel format cu greu, a plecat însoțit de primarul Liviu Țâroiu și consilierul acestuia Mugurel Miniciună pe post de șofer. I-au mai însoţit consilierul local de la PSD, Florin Pană, consilierul local de la ALDE, Sergiu Cicu și un angajat al primăriei care se ocupă de investiții, Bogdan Popescu. Scopul vizitei l-a constituit participarea la Zilele Municipiului Popovo, desfăşurate în perioada 8-11 iunie. O relaţie care a constat de-a lungul timpului doar în efectuarea de vizite reciproce, câteodată delegaţia musceleană fiind formată din persoane care nu au legătură cu administraţia locală.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Elena Lasconi, marele anunț: USR și PNL își unesc forțele pentru binele Câmpulungului

Publicat

in

Candidatul USR la Primăria municipiului Câmpulung, fosta jurnalistă Elena Lasconi, anunță că a demarat discuțiile privind o colaborare cu PNL în perspectiva alegerilor locale din 27 septembrie. Elena Lasconi dezvaluie că primii pași în lupta contra PSD și eliberarea Câmpulungului de sub talpa social-democraților a fost făcut. Mai exact, USR si PNL au convenit deja o unire a forțelor în Consiliul Local pentru a asigura o majoritate confortabilă care va permite validarea proiectele pentru Câmpulung. Cum timpul trece rapid iar alegerile se apropie, Elena Lasconi a dat de înțeles ca ambele partide sunt diponibile la a renunța la orgolii si a se prezenta in fața câmpulungenilor cu un candidat comun. Decizia ar urma să fie luată in cursul săptămânii viitoare, data la care ar putea fi anunțat si numele celui care va porni cu prima șansă de a-l învinge pe actualul primar, Liviu Țâroiu. Variantele sunt clare: fie Elena Lasconi, fie candidatul niminalizat deja de PNL.

“Cam așa stau lucrurile. Nu va fi ușor, dar nici imposibil. Părerea mea este că, dacă nu ne unim, cei care au de suferit sunteți voi, câmpulungenii. Eu merg înainte cu încredere în voi și în Dumnezeu că vom reuși să facem din Câmpulung o bijuterie de oraș. Nu voi înceta să lupt, nu voi ține capul plecat, pentru că aici nu este vorba despre mine, ci despre soarta unui oraș în care administrația, politicul, nu au reuşit, în mulți ani şi multe mandate, să răspundă aşteptărilor legitime ale unor cetățeni ai Europei secolului XXI. Sper din tot sufletul să ajungem împreună cu PNL Câmpulung la un consens și eu am toată deschiderea să lucrăm împreună”, a declarat Elena Lasconi, candidatul USR la Primăria Câmpulung

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

CUNOSCUT OM DE AFACERI DIN CURTEA DE ARGEȘ CONFIRMAT POZITIV cu COVID 19 – Se fac teste și celor cu care a intrat în contact

Publicat

in

De

Un cunoscut om de afaceri din Curtea de Argeș a fost depistat cu noul coronavirus după ce a fost testat de personalul medical. Cum acesta activeaza intr-un domeniu sensibil in acest context, toti cei cu care a luat contact – clienti sau parteneri de afaceri – înainte de a se afla că are infecţia, sunt testati sau au intrat deja in izolare pana la aflarea restultatelor testelor PCR.

Potrivit informatiilor, unul dintre angajatii sai, a fost deja testat pozitiv si are somptome specifice COVID 19.

Advertisements

Revenim cu detalii…

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Advertisements

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend