Conecteaza-te cu noi

Campulung

CE-AU PĂŢIT ??? Consilierii locali au refuzat să se plimbe în Bulgaria pe banul public ! 

Avatar

Publicat

in

Pare incredibil dar, totuşi, adevărat ! Câţiva aleşi locali din Câmpulung au refuzat să plece într-o frumoasă plimbare la bulgari, pe banii primăriei locale. De 11 ani, municipiul Câmpulung este înfrățit cu Popovo și de-a lungul timpul s-au creat legături bilaterale destul de strânse. Și delegația de la Popovo a participat de mai multe ori la zilele orașului Câmpulung, de-a lungul timpului. Din delegație trebuia să facă parte 7 persoane așa cum a fost făcut proiectul de hotărâre pe care consilierii locali l-au votat pentru a fi decontat transportul și diurna. Aleșii locali de la PNL au refuzat să meargă și astfel în locul lor au fost reactivați doi foști consilieri locali pe nume Marian Vlad și Marian Ciobanu. Grupul astfel format cu greu, a plecat însoțit de primarul Liviu Țâroiu și consilierul acestuia Mugurel Miniciună pe post de șofer. I-au mai însoţit consilierul local de la PSD, Florin Pană, consilierul local de la ALDE, Sergiu Cicu și un angajat al primăriei care se ocupă de investiții, Bogdan Popescu. Scopul vizitei l-a constituit participarea la Zilele Municipiului Popovo, desfăşurate în perioada 8-11 iunie. O relaţie care a constat de-a lungul timpului doar în efectuarea de vizite reciproce, câteodată delegaţia musceleană fiind formată din persoane care nu au legătură cu administraţia locală.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Firmă din Lerești – Argeș prinsă livrând cherestea fără documente

Avatar

Publicat

in

De

În ziua de 18 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț au acționat împreună cu specialiștii Biroului Garda Forestieră Județeană Argeș din cadrul Gărzii Forestiere Ploiești, pentru combaterea sustragerii, transportului și comercializării de material lemnos fără forme legale, ocazie cu care au efectuat un control la punctul de lucru al unei societăți comerciale din Lerești.
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că societatea a livrat cantitatea de 23,14 mc de cherestea fără documente legale.
Ca urmare a celor constatate, a fost aplicată o sancțiune contravențională, în valoare de 5.000 de lei, conform Legii 171/2010 privind contravenţiile silvice, iar materialul lemnos în cauză, în valoare de peste 16.500 de lei, a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Rucăr.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

DE RÂSUL CURCILOR! Motivul pentru care pârtia de schi de la Măţău nu se deschide în weekend – S-AU FURAT PIESE DE LA RATRAC !!!

Avatar

Publicat

in

De

Pârtia de schi Chilii de la Măţău, de lângă Câmpulung Muscel, singura din Argeș care atrăgea turiştii pe timpul iernii, rămâne inchisă în acest weekend în care este zăpada suficienta pentru a fi deschisa spre bucuria multora. Desi de la jumatatea saptamanii se stia ca parta va fi disponibila in weekend, surpiza a venit astazi: administratorii au anuntat ca va fi inchisa pe tot parcursul wekkend-ului si, se pare, mult timp de aici inainte oricată zapada ar cadea din cer. Motivul este unul halucinant, de rasul curcilor. Cand tocmai se pregateau sa taseze zapada cu arhicunoscutul utilaj specializat, adminsitratorii au constatat ca ratrac-ul este nefunctional pentru că cineva a furat din piesele principale ale acestuia.

“Din pacate, partia nu va fi deschisa nici in acest weekend. Din ratracul cu care se nivela partia au fost furate mai multe parti esentiale care il faceau functional. Partia este extrem de periculoasa fara batatorirea zapezii de ratrac, iar siguranta dumneavoastra este pe primul loc. Nu ne putem asuma astfel de riscuri”, este anunțul făcut de adminitartorul Pârtia de schi Chilii de la Măţău.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend