Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Ce a căutat Valeriu Gheorghiţă la Batalionul 3 Rachete Sol-Aer din Ghimpaţi

Publicat

in

Preşedintele CNCAV, Valeriu Gheorghiţă, a vizitat, vineri, un call-center organizat la Batalionul 3 Rachete Sol-Aer din Ghimpaţi, judeţul Giurgiu, unde se primesc 800 de apeluri zilnic în cele 14 ore de funcţionare a centrului de la persoane care au nevoie de informaţii despre vaccinare, scrie News.ro.

”Înainte de revenirea în Bucureşti, preşedintele CNCAV, colonel dr. Valeriu Gheorghiţă a dorit să îi salute pe cei 36 operatori ai MApN care gestionează liniile de Call Center organizat la Batalionul 3 Rachete Sol-Aer din Ghimpaţi, Giurgiu. Activitatea zilnică se derulează timp de 14 ore, între orele 08.00 şi 22.00, iar media apelurilor gestionate este de peste 800 de solicitări. Ei sunt cei care, în fiecare zi, asigură peste 100 de programări ale celor ce doresc să se vaccineze”, a transmis, vineri seară, CNCAV.

Sursa citată a preciat că prefectul judeţului Giurgiu, Aneta Matei, a apreciat activitatea militarilor din Call Center-ul giurgiuvean şi le-a mulţumit pentru profesionalismul cu care îşi fac datoria.

”Le dorim mult succes şi îi felicităm pentru implicarea şi deschiderea dovedite în slujba celor care aleg calea sigură pentru învingerea pandemiei: vaccinarea”, au trasmis reprezentanţii CNCAV.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame

NATIONAL

BREAKING – Guvernul a decis: Facturile la energie se refac

Publicat

in

De

Ministrul Energiei, Virgil Popescu (PNL), a declarat miercuri, că în ședința de Guver s-a adoptat actul normativ care prevede refacerea facturilor întocmite eronat la gaze naturale și la energie electrică.

Potrivit ministrului, măsurile sunt:

1. Se interzice debranșarea clienților.

2. Se vor reface toate facturile eronate.

3. Se suspendă obligația de plată a facturii, până la emiterea noilor facturi.

4. Nu se aplică penalități pentru neplata facturii care trebuie refăcută.

5. Recuperarea sumelor plătite în plus de client se va face prin cerere la furnizor dacă suma este de peste 100 de lei sau se va scădea din factură dacă este mai mică de 100 de lei.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

NATIONAL

Cum pot fi recuperați banii din facturile emise greșit: anunț făcut de ministrul Energiei – VIDEO

Publicat

in

De

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a explicat cum o să fie recuperați banii din facturile emise greșit.

„Dacă diferența e mai mare de 100 de lei în cinci zile furnizorul are obligația să dea banii. Dacă e sub 100 de lei o să intre în factura viitoare.

O factură care nu are plafon evident că nu are aplicate mecanismele de compensare.  E evident că fiecare din noi știm cam cât plătim. În mod normal furnizorii au obligația să refacă facturle, să nu perceapă penalități și să nu prerceapă banii”, a spus Virgil Popescu.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend