Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

CAZUL SPITAL COVID-19 la MIOVENI- Prefectul de Argeș: „Cine nu dorește să lupte împotriva virusului, sa plece acasa!”

Publicat

in

După cum se anunțase oficial, începând de astazi, 28 martie 2020, conform hotărârii CJSU din 25 martie, Spitalul Mioveni trebuia să fie capabil să primească cazurile de infectări cu virusul COVID-19. Asta după ce, prin hotărârea CJSU, a fost făcută “desemnarea ca unitate spitalicească cu paturi SARS-CoV-2/COVID-19 și COVID-19 cu comorbidități a Spitalului Orășenesc Mioveni. Imediat după anuntarea hotărârii CJSU a urmat un val de reactii cauzate, in special, de refuzul conducerii Spitalului Mioveni si a primăriei orasului de a primi bolnavii si suspectii de COVID 19. Dupa doua zile tensionate, astazim, la aceasta ora, nu se stie daca hotărârea CJSU din 25 martie va fi dusa la indeplinire si nici cine ar putea fi tras la raspundere pentru asta. După declaratia publica de aseara a primarului Georgescu si cea a doctorului Traila, prefectul Emanuel Soare, rămâne, ferm, pe poziție în lupta împotriva virsusului anunțand că nu renunta la punerea in aplicare a hotararii.

„Toate deciziile CJSU sunt obligatorii! Mâine, intrumim toti managerii de spitale, DSP-ul, CJSU-uri restrâns pentru analiza și închiderea discuțiilor privind spitalele covid din AG. Din fericire pentru județul AG, de trei zile nu avem cazuri suspecte noi. Sper că toată lumea intelege urgența și gravitatea perioadei pe care o traversăm. Cine nu dorește să se implice în lupta împotriva starpirii acestui virus, sa plece acasa! Nu e nici timp și nici loc pentru teamă, lașitate, renunțare, orgolii, lupte politice sau de altă natură. Avem nevoie de lideri puternici care să își asume, personal și instituțional, cu maturitate și responsabilitate, deciziile su acțiunile necesare”, a declarat prefectul Argeșului, Emanuel Soare.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Gabriela Firea reacționează după ce Marcel Ciolacu a anunțat-o candidatul PSD pentru prezidențiale: ‘Nu a existat nicio discuție în partid’

Publicat

in

De

”Nu a făcut un anunț, ci a răspuns la o întrebare. Alegerile nu vor urma peste 4 zile, ci peste 4 ani și jumătate. Așa cum nu am fost întrebată când fostul președinte al PSD a făcut acel anunț, probabil în urma unor calcule politice, nu a existat nici acum o discuție în partid.

M-a onorat afirmația domnului Marcel Ciolacu. Nu putem vorbi despre candidaturi la alegerile prezidențiale, eu sunt fidelă bucureștenilor. Vă spun foarte sincer, cu mâna pe inimă, nu mi-am dorit niciodată funcții politice.

Am 4 ani și jumătate timp să mă gândesc, din poziția de la primărie. Eu nu am auzit să fie vreo discuție despre suspendarea președintelui.

Poate a fost o șarjă amicală între doi prieteni, doi foști colegi, domnul Ciolacu și domnul Ponta, care nu a vrut să rămână dator. Am văzut, apoi, o altă replică și de la domnul Ponta.”, a declarat Gabriela Firea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ministrul Sănătății, despre caracatița din sănătate: ncercând să schimbi organigrama, un manager de spital, încep problemele

Publicat

in

De

sursa foto:  realitatea.net

    Alexandra Pătrașcu, redactor

  • 03.06.2020

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, a vorbit, miercuri seară, la B1 TV, despre caracatița din sănătate și despre planurile pe care le are.

„Ca să poți gestiona un minister, trebuie să știi ce se întâmplă. Încercând să schimbi organigrama, un manager de spital, încep problemele.

Când vrei să reglezi ceva, să pui pe picioare un minister, atunci încep denigrările și atacurile.

Am încercat să schimb consiliul de administrații sau adunări generale ale acționarilor. Când începi să umbli, descoperi multe. Sunt probleme, dar le voi rezolva. Voi încerca să desfac caracatița. Sunt lucruri pe care mi le asum”, a declarat Nelu Tătaru.

Citește și:Marea bombă din așa-zisul proiect de lege al Jandarmeriei Române: Adio proteste de tip #Rezist! Ar putea fi interzisă acordarea avizului favorabil pentru mai mult de 3 zile

Ludovic Orban și oamenii lui, tot mai marginalizați în partid. Cum își pierde PNL proprii candidați în favoarea altui partid

Eduard Hellvig, ‘înlocuit’! Mutarea care l-a dat de gol pe Klaus Iohannis

SHARE

COMENTEAZĂ

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend