Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Cazul disperat al unui tată din Argeş a ajuns pe masa vicepreşedintelui CJ Argeş, Simona Brătulescu

Avatar

Publicat

in

Boala, sărăcia şi imposibilitatea de a –şi duce copilul la medic l-au împins pe un argeşean din satul Jupâneşti, comuna Coşeşti. să ceară cu disperare ajutor  Consiliului Judeţean Argeş. Este vorba despre un tânăr de 33 de ani, tată a doi copii, care a rămas infirm  în urma unui accident de muncă . Omul lucra la o firmă de exploatări forestiere şi un buştean i- a cazut  pe  picior. Şi cum niciodată o nenorocire nu vine singură, fiica lui, acum în vârstă de aproape 8 ani, după o operaţie pe cord efectuată la spitalul din Târgu Mureş, a mai primit o lovitură- a fost diagnosticată cu tetrapareză spatistică, o formă de paralizie cerebrală extrem de gravă şi care necesită şedinţe lungi şi costisitoare de recuperare medicală pe care familia cu greu şi le-a putut  permite şi pentru care are acum datorii peste tot. A mai fost ajutat de oameni cu suflet dar micile ajutoare au rezolvat doar pe moment problema. Mai are şi el nevoie de o operaţie care l-ar putea ajuta să meargă fără cârjă însă nici nu mai visează la ea căci priroritate are fetiţa  lui de aproape 8 ani care trebuie să ajungă şi la şedinţele de recuperare din Bucureşti şi la control la Târgu Mureş. Numai că omul este înglodat în datorii şi nu mai gaseşte cale de ieşire . Disperat, abia mergând  în cârjă şi cu lacrimi în ochi, tânărul mult prea încercat de viaţă s-a prezentat astăzi, ca ultim colac de salvare,   la usa vicepreşedintelui CJ Argeş, Simona Brătulescu pentru a-şi expune problema şi pentru a cere ajutor. Trăieste cu familia lui, formată din patru membri,  dintr-o pensie de invaliditate de 450 de lei şi din pensia de handicap de 925 de lei pe care o are fiica  sa diagnosticată cu tetrapareză spastică, într-o casă care stă să cadă pe ei. Vicepreşedintele CJ Argeş, Simona Brătulescu a preluat cazul acestui om şi mâine, 4 august, va merge la Primăria Coşeşti  să vadă ce soluţii legale există pentru ca măcar fetiţa de 8 ani să poate avea acces la procedurile medicale de care are nevoie şi să beneficieze  de control medical. Fără intervenţia rapidă a statului acest caz ar putea avea un final tragic .

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Popa Dinică, noul primar la Corbeni

Avatar

Publicat

in

De

PSD a mai repurtat o victorie, la Corbeni! Candidatul social-democrat, fostul preot Nicolae Dinică, a câștigat fotoliul de primar al comunei, în faţa edilului liberal, Remo Mateescu si a fostului viceprimar PSD, Petre Nedelea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Panțurescu a câștigat Primăria Curtea de Argeș

Avatar

Publicat

in

De

La Curtea de Argeș, conform datelor partiale oficiale, Constantin Panturescu, candidatul PSD, a castigat alegerile si un nou mandat de primar. Acesta l-a invins pe candidatul PNL – Cristian Mitrofan.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend