Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Cazul CANDIDAT REFUZAT DE POLIȚIST LA EXAMENUL AUTO – Prefectura Argeș, precizări de tot râsul

Publicat

in

După scandalul de la Pitești, de la proba de obtinere a permisului auto de săptămâna trecută, când examinatorul Liviu Dună a fost implicat într-un incident in care a fost acuzat că a refuzat la proba de traseu un candidat, Prefectura Argeș a transmis următoarele prcizari.

Comunicat de presă – Referitor la incidentul din data de 18.08.2021 ce a avut loc în cadrul examinării pentru obținerea permisului auto – proba practică.

În urma informațiilor apărute în mass – media ce relatau faptul că un candidat la examenul pentru obținerea permisului auto – proba practică a reclamat că examinatorul a refuzat să îl primească la examen conform programării, din informațiile preliminare cuprinse în sesizările candidatului și raportul explicativ al examinatorulului Instituția Prefectului județul Argeș, face următoarele precizări cu privire la situația de fapt:

În data de 18.08.2021, candidatul s-a prezentat la examenul pentru obținerea permisului auto – proba practică însoțit de mai multe persoane despre care a afirmat că sunt membrii familiei sale. În momentul în care candidatul a fost nominalizat să suțină proba practică însoțitorii acestuia au manifestat o atitutine intimidantă la adresa examinatorului. În consecință, examinatorul i-a solicitat candidatului să se prezinte în zona de examen neînsoțit, candidatul refuzând să se conformeze solicitării. Ulterior, candidatul s-a prezentat la sediul Serviciului public comunitar regim permise de conducere și înmatricularea vehiculelor Argeș și a depus o reclamație cu privire la cele petrecute anterior, în cuprinsul căreia a indicat că a fost însoțit de mama și tatăl său la examen. Cu acest prilej, a fost îndrumat și încurajat să se prezinte la proba practică a examenului pentru obținerea permisului auto pentru care era programat în ziua curentă. Candidatul însă, nu s-a mai prezentat pentru a susține proba practică a examenului. În aceeași zi, candidatul a depus la Instituția Prefectului județul Argeș o sesizare împotriva examinatorului prin intermediul căreia a solicitat și reprogramarea examenului pentru obținerea permisului auto – proba practică cu un alt examinator.

Sesizările, împreună cu raportul examinatorului au fost înaintate Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor din cadrul Ministerului Afacerilor Interne în conformitate cu art. 19 din Ordinul Nr. 260/2011 din 21 noiembrie 2011 pentru stabilirea normelor privind formarea, evaluarea, examinarea, atestarea şi controlul examinatorilor care participă la desfăşurarea examenelor practice pentru obţinerea permisului de conducere potrivit căruia ”Activitatea examinatorilor este îndrumată, monitorizată şi controlată de D.R.P.C.Î.V.” și va fi soluționată în concordanță cu procedurile legale.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame

ACTUAL

Din cauza Omicron, persoanele de peste 60 de ani ar trebui sa nu mai calatoreasca in strainatate – recomanda Organizatia Mondiala a Sanatatii

Publicat

in

Forul ONU a actualizat recomandarile pentru traficul international, in contextul variantei Omicron a SARS-CoV-2 (B.1.1.529). Potrivit OMS, informatiile preliminare arata o contagiozitate crescuta a noii variante. “Persoanele care nu se simt bine sau nu sunt vaccinate cu schema completa ori nu au dovada trecerii prin boala si care sunt intr-un pericol mai mare de a face o forma grava a bolii si de a muri, inclusiv persoanele de peste 60 de ani si cele cu comorbiditati ar trebui sfatuite sa nu calatoreasca in aceasta perioada” – afirma OMS. Cum ar putea decurge restrictiile pentru varstnici aici https://ghimpele.ro/organizatia-mondiala-a-sanatatii-recomanda-ca-batranii-nevaccinati-sa-fie-lasati-sa-calatoreasca-doar-in-anumite-conditii/

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

ACTUAL

Cercetatorii sud-africani sunt aproape siguri ca Omicron detroneaza Delta

Publicat

in

Inca nu stim insa daca disparitia variantei Delta si inscaunarea Omicron e o veste buna. Studiile clinice de pana acum arata simptome blande – intre care tuse uscata, febra, transpiratii nocturne, oboseala. Savantii sud-africani atrag insa atentia ca trebuie sa treaca cel putin patru saptamani pana se vor stabili cu certitudine anumite lucruri, cum ar fi capacitatea vaccinurilor actuale de a tine piept variantei Omicron, in ce masura anticorpii dupa trecerea prin boala sunt utili in fata Omicron, precum si alte elemente legate de cat de patogena e noua varianta. Cu alte cuvinte, cat de severe sunt formele de boala. Mai multe detalii aici https://newsin.ro/varianta-omicron-va-lua-locul-delta-inca-nu-stim-daca-e-bine-sau-rau/

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend