Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Cauți rulmenți industriali sau auto? SKF îți oferă soluția

Publicat

in

Piața rulmenților este foarte extinsă, așa că alegerea mărcii potrivite poate fi problematică. Ești interesat de calitate și eficiență înaltă? Atunci rulmenții SKF vor satisface cu siguranță așteptările tale.

Nu doar alegerea tipului potrivit de rulment poate fi problematică. Dacă nu ești familiarizat cu piața, este posibil să nu știi nici măcar ce mărci sunt disponibile în prezent și asupra cărui producător ar merită să îți îndrepți atenția. Oferta numeroasă de rulmenți înseamnă că poți găsi un număr la fel de mare de companii – mai mult sau mai puțin cunoscute. De aceea, în continuare, va fi prezentată una dintre cele mai renumite mărci de rulmenți, care s-a evidențiat prin calitatea excepțională. Mai exact, este vorba despre rulmenti SKF

O scurtă istorie a mărcii SKF

SKF este un brand care a fost înființat la începutul secolului al XX-lea, mai exact în 1907, atunci când a fost brevetat rulmentul oscilant cu bile pe două rânduri. În 1912, avea filiale răspândite în 32 de țări. Producătorul suedez s-a axat pe calitate și dezvoltare de la bun început, motiv pentru care SKF a câștigat rapid popularitate și astăzi este una dintre cele mai mari mărci din lume care produce rulmenți industriali sau auto. În afară de rulmenți, SKF produce și alte produse de transmitere a puterii: lanturi, cuplaje, pinioane, curele etc. 

Gama de rulmenți SKF

Rulmenții SKF se caracterizează printr-o precizie remarcabilă a procesului de fabricație. Pentru construcție, se folosesc materiale de înaltă calitate. Rulmenții sunt în permanență îmbunătățiți, iar o ofertă atât de extinsă înseamnă că fiecare client interesat poate găsi cel mai potrivit model pentru aplicația sa.

În gama de rulmenți SKF sunt incluse următoarele modele:

  • rulmenți cu bile
  • rulmenți cu role – inclusiv modele cilindrice, cu ace, sferice, conice și toroidale
  • rulmenți de precizie
  • rulmenți monobloc
  • sisteme și rulmenți magnetici
  • unități și carcase de rulmenți.

Magazinele online care oferă piese și echipamente industriale de calitate, oferă în principal rulmenți cu bile, cu role sferice, role conice, role toroidale și cu role cilindrice. Produsele marca SKF se bucură de mult interes din partea clienților, deoarece prețul lor nu este excesiv, astfel încât sunt disponibile pentru orice buget. Mai mult, ele se caracterizează prin calitate, fiabilitate și eficiență deosebite, chiar și în condiții mai dure.

Dacă ai probleme în găsirea modelului potrivit, poți contacta specialiștii din magazin. Împreună cu aceștia, vei alege soluția optimă pentru tine.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame

ACTUAL

Marcel Ciolacu: ‘România are nevoie de un stat puternic, dar nu în zona unui stat opresiv. Are nevoie de un stat puternic, eficient, de un guvern eficient, coerent și cu decizii rapide’

Publicat

in

De

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, lider al PSD, a declarat la prezentarea publică a noilor Programe guvernamentale de garantare, organizată de Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii, că  România are nevoie de un stat puternic, de un guvern eficient, coerent și cu decizii rapide.

România are nevoie de un stat puternic, dar nu în zona unui stat opresiv. Are nevoie de un stat puternic, eficient, de un guvern eficient, coerent şi cu decizii rapide care să poată ţine în perioada următoare o balanţă în această provocare, în acest dezechilibru între import şi export, în ceea ce priveşte tendinţele inflaţiei. Aceste lucruri nici un guvern din lume, nici un prim ministru, nici un preşedinte de Cameră sau de Senat nu pot să le facă fără ajutorul şi fără implicarea dumneavoastră, fără nişte bănci puternice, rezonabile şi cu adevărat, când există speculaţii, cum se întâmplă în acest moment în zona de energie, statul trebuie sa intervină şi să impoziteze aceste venituri excepţionale şi prin intermediul programelor promovate de către dumneavoastră să le întoarcă către IMM-uri, către producătorii români, ca să depăşească această perioadă„, a subliniat Marcel Ciolacu.

El a amintit că unul dintre obiectivele strategice ale PSD este sprijinirea „cu toată forţa” a celor care produc în România.

În ultimii ani, adevărul este că statul nu a fost alături de antreprenorii români. Au fost multe declaraţii de bune intenţii, multe promisiuni şi postări pompoase pe reţelele de socializare, dar foarte puţine rezultate. Am văzut miniştri ai economiei care nu au fost în stare să pună în aplicare schemele de ajutor pentru IMM-uri, miniştri ai energiei care au promis anul trecut că preţul la energie şi gaze va scădea în urma liberalizării preţurilor. Toate aceste lucruri trebuie să se schimbe. De aceea, peste 70% dintre măsurile pe care PSD le-a impus în programul economic şi al noii guvernări vizează soluţii şi scheme de ajutor pentru IMM-uri şi zona de agricultură. (…) Ţinta noastră este să susţinem produsele cu valoare adăugată ridicată„, a adăugat Ciolacu.

Potrivit acestuia, firmele care produc în România trebuie susţinute, indiferent de naţionalitatea lor.

Liderul PSD a adăugat că, recent, România a fost invitată să adere la Organizaţia pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică – „o veste uriaşă” care în traducere înseamnă că la nivel macroeconomic au fost atinşi indicatorii ţărilor dezvoltate.

România nu este o ţară săracă sau în curs de dezvoltare. Avem un potenţial uriaş, dar pentru a face parte din acest club select al statelor dezvoltate trebuie să sprijinim economia românească. (…) Nu cred că îşi permite nimeni, când există o asemenea majoritate parlamentară, când un guvern are susţinere de peste 70% în Parlament, să nu avem parte de lucruri aşteptate de către români şi lucruri măreţe, cum este aderarea la OCDE, cum este aderarea la Schengen şi să terminăm odată cu acel MCV. Niciun om politic în acest moment nu are nicio justificare să nu se implice în aceşti ani pe care îi consider anii cu cea mai mare provocare pentru România„, a afirmat preşedintele Camerei Deputaţilor, informează agerpres.ro.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

ACTUAL

Cand vorbim de cerintele pentru noile locuri de munca, Euromaster are o parere inedita  

Publicat

in

De

Pandemia a produs schimbari majore in relatia  dintre angajati si angajatori. Modul de lucru s-a schimbat in multe companii, lucrul de acasa devenind preponderent, mai ales in companiile prestatoare de servicii, iar acest aspect a adus cu sine provocari atat pentru angajatori, cat si pentru angajati si  persoanele in cautare de locuri de munca. Euromaster este una dintre companiile care, in ciuda acestor schimbari, lupta pentru pastrarea coeziunii echipelor si pentru starea de bine a angajatilor sai.

Grija companiilor precum Euromaster pentru angajatii sai, pentru siguranta lor si pentru asigurarea unor conditii de munca adecvate perioadei dificile prin care trecem este esentiala. Relatia angajat-angajator trebuie sa aduca beneficii ambelor parti, ca in orice parteneriat de succes.

Cum s-au schimbat noile locuri de munca? Euromaster a luat decizii inspirate

La debutul pandemiei, majoritatea companiilor au permis angajatilor sa isi desfasoarea activitatea de acasa din ratiuni de siguranta. Totusi, unele dintre companii nu au luat in calcul toate implicatiile acestui mod de lucru ste necesar ca afacerile mari sa ofere suport angajatilor, sa comunice cu acestia cu regularitate si in mod transparent si sa se implice activ in modul in care acestia isi gestioneaza lucrul de acasa, sa le ofere formari pentru lucrul remote. Care este scopul final al acestor lucruri?

Scopul final este, dupa cum a fost mentionat, pastrarea coeziunii echipelor, mentinerea unei productivitati crescute,  gestionarea riscurilor de burnout.

Ce inseamna aceste lucruri pentru potentialii angajati?

Transparenta, eficienta, dar si adaptabilitatea au devenit acum criterii de evaluare ale potentialilor angajati. Unui angajat nu i se mai cere pur si simplu sa-si faca treaba, ci si sa comunice in mod eficient cu echipa sa, apoi sa isi poata gestiona timpul atunci cand lucreaza de acasa si, in final, sa atinga nivelul de eficienta dorit, indiferent de modul de lucru.

Totusi, angajatorii orientati spre binele angjatilor nu isi doresc cresterea nivelului de stres al angajatilor si se asigura ca le ofera acestora suportul necesar pentru deprinderea modalitatilor eficiente de a lucra de acasa. Euromaster acorda o importanta deosebita procesului de sustinere a angajatilor sai.

Grija si suportul pentru angajati sunt elemente importante in cadrul EBS

Pentru cei ce doresc in continuare sa vina la birou, Euromaster Business Services a pus la punct protocoale de siguranta eficiente, in contextul pandemiei de COVID-19 si nu numai. Apoi, in cazul celor carora lucrul de acasa li se pare mai potrivit pentru ei in aceasta perioada, compania le pune la dispozitie cursuri de formare pentru munca la distanta, asistenta din partea managerilor, iar pentru toti angajatii sunt disponibile servicii de asistenta psihologica, financiara si juridica.

Cel mai important dar si placut lucru este faptul ca de beneficiile mentionate se pot bucura si membrii familiei angajatului. Asadar, suportul pentru angajat se transforma, intr-o oarecare masura, in suport pentru o familie.

Cum se prezinta un angajator unic pe piata noilor locuri de munca?

Euromaster Business Services si alte companii similare se bucura de unicitate pe piata locurilor de munca, unicitate oferita de grija autentica pe care aceasta companie o poarta atat pentru angajatii actuali, cat si pentru cei potentiali ai sai.

Un mediu de lucru confortabil, indiferent de locatie, si siguranta angajatului sunt si vor fi mereu prioritati in cadrul Euromaster Business Services!

locuri de munca Euromaster

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend