Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Cauți rulmenți industriali sau auto? SKF îți oferă soluția

Publicat

in

Piața rulmenților este foarte extinsă, așa că alegerea mărcii potrivite poate fi problematică. Ești interesat de calitate și eficiență înaltă? Atunci rulmenții SKF vor satisface cu siguranță așteptările tale.

Nu doar alegerea tipului potrivit de rulment poate fi problematică. Dacă nu ești familiarizat cu piața, este posibil să nu știi nici măcar ce mărci sunt disponibile în prezent și asupra cărui producător ar merită să îți îndrepți atenția. Oferta numeroasă de rulmenți înseamnă că poți găsi un număr la fel de mare de companii – mai mult sau mai puțin cunoscute. De aceea, în continuare, va fi prezentată una dintre cele mai renumite mărci de rulmenți, care s-a evidențiat prin calitatea excepțională. Mai exact, este vorba despre rulmenti SKF

O scurtă istorie a mărcii SKF

SKF este un brand care a fost înființat la începutul secolului al XX-lea, mai exact în 1907, atunci când a fost brevetat rulmentul oscilant cu bile pe două rânduri. În 1912, avea filiale răspândite în 32 de țări. Producătorul suedez s-a axat pe calitate și dezvoltare de la bun început, motiv pentru care SKF a câștigat rapid popularitate și astăzi este una dintre cele mai mari mărci din lume care produce rulmenți industriali sau auto. În afară de rulmenți, SKF produce și alte produse de transmitere a puterii: lanturi, cuplaje, pinioane, curele etc. 

Gama de rulmenți SKF

Rulmenții SKF se caracterizează printr-o precizie remarcabilă a procesului de fabricație. Pentru construcție, se folosesc materiale de înaltă calitate. Rulmenții sunt în permanență îmbunătățiți, iar o ofertă atât de extinsă înseamnă că fiecare client interesat poate găsi cel mai potrivit model pentru aplicația sa.

În gama de rulmenți SKF sunt incluse următoarele modele:

  • rulmenți cu bile
  • rulmenți cu role – inclusiv modele cilindrice, cu ace, sferice, conice și toroidale
  • rulmenți de precizie
  • rulmenți monobloc
  • sisteme și rulmenți magnetici
  • unități și carcase de rulmenți.

Magazinele online care oferă piese și echipamente industriale de calitate, oferă în principal rulmenți cu bile, cu role sferice, role conice, role toroidale și cu role cilindrice. Produsele marca SKF se bucură de mult interes din partea clienților, deoarece prețul lor nu este excesiv, astfel încât sunt disponibile pentru orice buget. Mai mult, ele se caracterizează prin calitate, fiabilitate și eficiență deosebite, chiar și în condiții mai dure.

Dacă ai probleme în găsirea modelului potrivit, poți contacta specialiștii din magazin. Împreună cu aceștia, vei alege soluția optimă pentru tine.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Profesorul Bogdan Teodorescu: ‘Viktor Orban nu e un personaj care trebuie înjurat. O parte din cetățenii României au apreciat textul lui Orban și mă refer la cetățeni români, nu reprezenți ai minorității maghiare’

Publicat

in

De

Analistul politic Bogdan Teodorescu, profesor în cadrul Facultății de Comunicare și Relații Publice – SNSPA,  a vorbit despre mesajele publice transmise de liderii lumii, făcând referire, în special, la discursurile recente ale premierului Ungariei, Viktor Orban. 

„Noi suntem în partea cealaltă, noi suntem consumatori de bani ai forțelor armate americane, ce-și mențin aici niște soldați, niște scuturi, niște sisteme de apărare. Suntem într-o zonă foarte complicată și foarte fluidă, în care personaje care spun lucruri care ne plac, în primă fază, nu e obligatorie să ne vrea neapărat binele, iar personaje care sunt, probabil, antipatice prin multe puncte de vedere, ne asigură, la finalul zilei, un tip de securitate. A fost bine că România n-a reacționat, în primă fază, după momentul de la stadion, care a avut elementele lui de provocare – Ținutul Secuiesc, echipa.

Putea să existe o reacție disproporționată a majorității românești, care ne-ar fi costat. Pe de altă parte, cred că este o greșeală că de la cel mai înalt nivel al societății românești nu s-a ieșit cu o contra-explicație a discursului lui Orban. Ideea nu este să începi să-l înjuri pe Orban, fiindcă Orban nu e un personaj care trebuie înjurat, este un personaj care trebuie deconstruit, ceea ce e cu totul altceva.

Tu trebuie să-i explici cetățeanului unde greșește, nu să spui: ‘Orban trebuie izolatîi dăm afară pe ăia de la guvernare’ – nu ăsta subiectul. Subiectul este că tu ai informații clarecă parte din cetățenii României au apreciat textul lui Orban și mă refer la cetățeni români, nu reprezenți ai minorității maghiare. Îcondițiile în care tu consideri că acest lucru în neregulă, trebuie să ieși cu contraofertă, care să explice de ce discursul lui Orban nu corect, dacă tu crezi ca nu e corect, șicum ne afectează pe noi, dacă tu, ca lider al acestei țări, crezi că ne afectează”, a afirmat Bogdan Teodorescu.

Bogdan Teodorescu este de părere că lipsa comunicării politice din România i-ar putea determina pe unii cetățenii „să i se ralieze lui Orban, fiindcă identifică în el un lider care spune niște lucruri”.

„Lăsarea aceasta, permanentă bălteală comunicării românești, pe care am văzut-o dezastruoasă în timpul pandemiei, pe care vedem dezastruoasă în războiul din Ucraina – această incapacitate de la nivel înalt de a i se explica direct cetățeanului care îngrijorat, cum arată situația, cum îl afectează pe el – costă extrem de mult România.

Daceea, românii, inclusiv cei care poate au reținere în legătură cu celelalte politici lui Orban, s-ar putea să se ralieze lui Orban, fiindcă identifică în el un lider care spune niște lucruri, care preocupă. Să ne uităm în ultimii doi ani de zile – ne amintim un discurs memorabil al cuiva? Acest discurs de reamintit. Hai să ne amintim un discurs major al politicului românesc în ultimii doi ani”, a precizat Bogdan Teodorescu.

Analistul politic a dat și câteva exemple de foști lideri politici din România care au avut, de-a lungul timpului, discursuri memorabile, conținând lucruri care pot fi puse în niște cărți”.

„În fața acestui termen, ieșirea lui Iohannis fost cea mai conformă cu statura și normalitatea acestui moment. Văreamintesc că România avut un Crin Antonescu, apropo de discurs, România avut un Năstase, apropo de discurs, avut un Iliescu, apropo de discurs – ne place sau ne place. avut lideri politici importanți, care știau să spună lucruri – Ponta, Constantinescu avut discursuri interesante.

Deci am avut lideri politici care spuneau lucruri care pot fi puse în niște cărți. Mihai Răzvan Ungureanu, cu toate bubele lui, avut discursuri care contau, în care el răspundea unor probleme, dileme, presiuni ale cetățeanului român. Noi nu mai avem așa ceva”, a menționat Bogdan Teodorescu, conform Gândul.ro.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Incendiu violent la Salatrucu – A ars o casă și anexele

Publicat

in

De

Pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș și Punctul de Lucru Tigveni au intervenit în localitatea Sălătrucu pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie.
La fața locului, militarii au acționat pentru lichidarea flăcărilor care se manifestau violent la o casă și anexele gospodărești, pe o suprafață totală de aproximativ 100 mp și la un autoturism, cu posibilitatea de propagare la o locuință din vecinătate.
Pe timpul intervenției, nu au fost identificate victime, proprietarul reușind să se evacueze din locuință, iar incendiul a fost stins în limitele găsite.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost coșul de fum.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend