Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Cauți idei originale de cadou? Alege brandurile celebre

Publicat

in

Alegerea cadoului potrivit se poate dovedi o reală provocare, mai ales în cazurile în care nu știi prea multe despre sărbătorit. De asemenea, există acele situații inconfortabile în care ești prins cu atribuțiile de la job, obligațiile de familie, plus multe alte cauze care te țin prea ocupat ca să mai colinzi magazinele.

Indiferent în care situație de încadrezi, cadoul tău trebuie să bifeze rolul practic și calitatea superioară – aspecte care transmit multe despre expeditor și relația pe care o are cu persoana sărbătorită. Până la urmă cine nu ar fi plăcut impresionat de un ceas original sau un articol din piele naturală, de exemplu? 

Cadouri din piele naturală, o expresie a rafinamentului la superlativ

Fiecare persoană investește timp și bani în produse de îngrijire pentru un look impecabil. La fel de adevărat este și faptul că, aceste produse ocupă mult spațiu, iar pentru plecările în vacanță o geantă cosmetică practică și de înaltă calitate este un ‘’must-have’’. Pielea naturală asigură un aspect exemplar permanent, oferă un nivel înalt de rezistență anti-uzură și permit stocarea unui număr semnificativ de produse diverse, care însă nu afectează forma genții. Dacă te gândești să surprinzi pe cineva dăruindu-i o geantă de cosmetice, orientează-te către produse de marcă, ce vor surprinde orice așteptări, indiferent că persoana sărbătorită este cineva din familie, un coleg sau o autoritate din viața ta.

Cum alegi ceasurile pentru un cadou de neuitat?

Un ceas de marcă premium Michael Kors este, fără îndoială, un simbol al eleganței atemporale, emblema rafinamentului și dovada că detaliile fac diferența. Ceasurile au puterea de a cuceri și cele mai exigente așteptări, printr-un design luxos și materiale de calitate oferite de branduri celebre. Un asemenea ceas reprezintă mai mult decât un simplu indicator al timpului. Ceasurile brandurilor de renume au darul de a împodobi elegant încheietura mâinii, grație curelei rafinate, cu design ingenios ce poate fi asortat la numeroase combinații vestimentare. 

Groom is wearing a wrist watch indoors. Male portrait of handsome guy. Beautiful model boy in colorful wedding clothes. Man is posing

La ce să acorzi atenție când alegi ceasuri bărbătești la modă?

La ce trebuie să fim atenți atunci când alegem un ceas drept cadou? Ceasurile de calitate optimă prezintă avantajul de a-și conserva proprietățile mult timp, ceea ce le transformă în veritabile investiții pentru generațiile viitoare. Ceasurile sunt considerate bijuterii, care și-au păstrat autenticitatea și au evoluat totodată cu tendințele modei. Îmbinarea tehnologiei moderne cu clasicele mecanisme de măsurare a timpului au rezultat în colecții selecte de ceasuri dotate cu diverse funcții utile. Rolul practic al ceasului este dublat de estetica versatilă, care permite asortarea ușoară cu orice stil și imprimă un aer aristocratic chiar și ținutelor banale. 

  • Tipul ceasului

Ceasurile de mână pot fi ceasuri elegante, sport, casual sau specializate. Cele sport sunt recomandate persoanelor active sau care practică un sport anume, deoarece sunt prevăzute cu tehnologii speciale de protecție la șocuri și apă. Ceasurile casual sunt preferatele iubitorilor de ținute casual, lejere, deoarece sunt simplu de asortat la numeroase outfituri de zi. Pentru ținutele elegante, formale, selectează un model de ceas pe măsură. Ceasurile specializate sunt cele care au cronometru, cronograf sau tahimetru.

  • Afișaj

Ceasurile analogice și cele digitale se bucură de cea mai mare popularitate. Ceasurile analogice sunt clasice și afișează frecvent orele, minutele și secundele pe cadran. Aceste ceasuri sunt disponibile într-o gamă largă de modele, fiind o opțiune inspirată pentru toate ocaziile. Ceasurile digitale afișează ora printr-un ecran LCD. Există astfel de modele care implică funcții auxiliare, precum cronometru, calendar și altele. 

  • Design și materialul curelei

Dacă te afli în căutarea unui ceas pentru uz obișnuit, atunci mizează pe modele ușoare și comode. Dacă persoana căreia îi dăruiești ceasul este o fire activă, oferă-i un ceas durabil și dotat cu opțiuni utile, în funcție de sportul pe care îl practică. În privința curelelor, cele mai bune variante sunt materialele din oțel inoxidabil și piele naturală. Cureaua trebuie să fie flexibilă, confortabilă, rezistentă la apă și transpirație.

Luând în considerare sugestiile de mai sus, poți alege cu Epantofi, cadoul ideal care să rezoneze cu personalitatea, stilul și exigențele persoanei pe care dorești să o surprinzi.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Anton Hadăr, despre negocierile cu Guvernul: ‘Am primit o ofertă mai bună. Însă problema spinoasă este legea salarizării pe anul viitor’

Publicat

in

Anton Hadăr, preşedintele Federaţiei Sindicale Alma Mater, a anunțat în ce stadiu sunt negocierile cu Guvernul pentru a înceta greva.

Anton Hadăr, preşedinte Alma Mater, a precizat că a primit o ofertă mai bună, dar problema spinoasă este legea salarizării pe anul viitor.

Am primit o ofertă mai bună. Practic, măsurile pe termen scurt de tranziție acel element numit susținere pentru cariera didactică în educaţie s-a îmbogățit din punct de vedere financiar cu aproape 1.500 de lei.

Adică 2000 de lei pentru prima parte pe 5 iunie, pe care îi poate folosi salariatul unde dorește şi a doua parte încă 2,000 ca primă pentru dezvoltarea carierei.

”Problema spinoasă este legea salarizării pe anul viitor”

Asta înseamnă în bani 571 de lei pe lună până la apariţia noi legi a educației. Însă problema spinoasă este legea salarizării pe anul viitor.

Astăzi şi la ministerul Muncii lucrurile au fost în coadă de peste. Domnul ministru nu a avut mandat să ne spună în ce sens putem ajunge la o înțelegere. Noi am fi dorit un element legislativ care să ne ofere incredere că în legea salarizării vom avea certitudinea că vom începe salarizarea cu salariul mediu brut pe economie la asistentul universitar sau profesorul de generală„, a spus Anton Hadăr, preşedinte Alma Mater, conform antena3.ro.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Purtătorul de cuvânt al Asociației Elevilor din București, despre greva profesorilor: Noi îi susținem

Publicat

in

Purtătorul de cuvânt al Asociației Elevilor din București a transmis la Antena 3 CNN, referitor la greva profesorilor, că elevii susțin inițiativa cadrelor didactice.

Invitat în emisiunea Sinteza Zilei, moderată de Mihai Gâdea, Matei Alexandru Dumitru, purtător de cuvânt al Asociației Elevilor din București, a transmis că elevii susțin inițiativa cadrelor didactice.

„Noi, elevii, îi susținem pe profesori. Mesajul pe care noi l-am transmis este: Elevii sunt cu voi. Ni se pare că această grevă este întru totul justificată și ni se pare că cerințele profesorilor sunt mai mult decât rezonabile”, a spus reprezentantul elevilor.

De asemenea, Matei susține că elevii speră ca această situație să se rezolve cât mai repede, astfel încât să nu se ajungă la prelungirea anului școlar.

„Bineînțeles, dacă Bacalaureatul se va amâna, atunci este posibil ca elevii care vor să plece la facultate în străinătate să nu mai apuce să dea examenul.

De aceea, noi sperăm și îi solicităm Ministerului să vină cât mai repede cu o soluție.

Noi avem încredere în buna-credință a profesorilor, mai ales că mulți dintre ei sunt și părinți și știu cât de mare este miza în ceea ce privește Bacalaureatul”, a mai adăugat purtătorul de cuvânt al Asociației Elevilor din București, conform antena3.ro

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend