Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Câţi bani poţi face vânzând Bitcoin?

Avatar

Publicat

in

Deşi foarte multe persoane în căutarea unui loc de muncă de la domiciliu, sigur şi confortabil îşi imaginează că dacă vor vinde Bitcoin se vor îmbogăţi peste noapte, în urma unor filmuleţe vizionate pe platformele de socializare, specialiştii susţin că se poate câştiga din aceste tranzacţii dar nu aşa cum îşi imaginează începătorii.

Se pot câştiga bani din criptomonede tranzacţionând sau investind în proiecte, însă acest lucru necesită o cercetare extinsă, mult timp şi nu garantează un venit durabil, ci mai degrabă un mod pasiv de a câştiga bani şi de a se face remarcaţi pe piaţă. Veniturile pasive din tranzacţionarea criptomonedelor reprezintă o modalitate de câştig în care investitorii primesc o sumă de bani fără a depune eforturi considerabile.

Citește și: Top 10 criptomonede care se pot mina

Minarea şi tranzacţionarea monedei Bitcoin

Minarea criptomonedei Bitcoin necesită de regulă computere cuun hardware foarte costisitor, cunoştinţe tehnice şi mai ales o cantitate mare de energie şi timp. Industria minieră a criptomonedelor este competitiva şi de regulă dominată de marile corporaţii, minarea nemaifiind atât de profitabilă că în trecut şi pentru majoritatea oamenilor de rând, nu este viabilă ca un venit pasiv.

Cumpărarea şi vânzarea criptomonedei Bitcoin, pe de altă parte, este o sursă de venit pasiv cu un potenţial imens pe măsură ce persoanele interesate devin tot mai stăpâne pe informaţiile necesare şi pe metodele de tranzacţionare. Platformele de exchange de criptomonede din România sunt soluţia de tranzacţionare, de vânzare şi de cumpărare a Bitcoin. Reţelele sunt foarte extinse, ATM-urile există în numeroase oraşe din ţară şi planurile de extindere sunt în continuă expansiune.

Cum se poate vinde Bitcoin?

Moneda cripto Bitcoin se poate vinde în mediul online pe platformele de specialitate după ce utilizatorii îşi fac un cont şi îl verifică. Pe aceste platforme se poate face rapid cash în sau cash out în mod sigur, funcţionând ca un adevărat exchange. Platformele pe care se vinde şi se cumpără Bitcoin oferă utilizatorilor foarte multe avantaje, fiind performante şi user-friendly, o singură apăsare de buton fiind suficientă.

De asemenea, persoanele care doresc să vândă şi să tranzacționeze Bitcoin au la dispoziţie şi o reţea de ATM-uri în România, situate în marile oraşe, în locaţii ce garantează condiţii de securitate maximă. Vânzarea de criptomonede este aşadar uşor de realizat şi prin intermediul ATM-urilor, prin selectarea sumei dorite, trimiterea Bitcoin-urilor către adresa de wallet a acelui ATM şi confirmarea tranzacţiei în blockchain. Ulterior, clienţii pot scana codul QR al tichetului de remitere la cameră foto a ATM-ului pentru a putea ridica banii cash.

Principalele motive pentru a realiza o vânzare Bitcoin

Cele mai importante motive pentru a realiza o vânzare Bitcoin conform specialiştilor, sunt:

·                 Transformarea criptomonedelor în lei prin intermediul platformelor online sau ATM-urilor este simplă, rapidă, sigură;

·                 Cursul oferit este foarte competitiv deoarece Bitcoin România lucrează cu foarte mulţi furnizori de lichiditate pentru că utilizatorii să se asigure că beneficiază de cel mai bun curs;

·                 Metodă de tranzacţionare nu implică riscuri de niciun fel.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Medicii trag semnalul de alarmă! Acești români infectați cu COVID-19 pot rămâne cu sechele pulmonare!

Avatar

Publicat

in

De

Medicii de la Spitalul de Pneumoftiziologie din Sibiu atrag atenția asupra faptului că cei mici infectați cu COVID-19, inclusiv cei asimptomaci, pot rămane cu sechele pulmonare, atrage atenţia

Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu va demara un program de consultații pentru micii pacienți care au trecut prin aceasta boală. Evaluarea constă în consult clinic și spirometrie. La nevoie, investigațiile pot fi extinse cu analize de sânge sau radiografii.

Chiar dacă studiile arată că nu se dezvoltă forme severe ale bolii la copii, medicii spun că acest lucru nu înseamnă ca cei mici sunt feriți de pericole.

Iulia Simina, medic specialist pneumolog în cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu spune că pot exista sechele pulmonare inclusiv în cazul copiilor asimptomatici și care apar dupa infecția cu COVID.

Medicii spun că cei mici pot prezenta simptome care pot fi trecute ușor cu vederea de către părinți. Oboseala şi episoadele de transpirație sunt câteva simptome care ar trebui să le dea părinților de gândit.

Pentru micii pacienți care au fost infectați cu virusul SARS-CoV-2, Spitalul de Pneumoftiziologie din Sibiu oferă consultații gratuite.

Evaluarea va consta în consult clinic și spirometrie, aceste investigații putând fi completate cu analize de sânge și/sau radiografie pulmonară

Odată cu reluarea cursurilor este nevoie ca cei mici să respecte cu strictețe regulile de igienă, mai spun medicii. Altfel, numărul cazurilor ar putea crește odată cu începerea școlii.

Evaluarile gratuite ale copiilor vor începe săptămâna viitoare.

Vezi și:

Avertisment dur: Pensionarii vor ajunge sub pragul sărăciei

După 2 săptămâni, Lucian Bode s-a răzgândit! Prima promisiune pe care nu și-o respectă ministrul de Interne

Legea pensiilor: Ce schimbări importante îi așteaptă pe români de la 1 septembrie

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Taxe zero? Ministrul Economiei a făcut anunțul- Cine ar putea scăpa de taxă

Avatar

Publicat

in

De

Ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Mediului de Afaceri, Claudiu Năsui a declarat că România are cea mai mare povară fiscală pe salariul minim, angajaţii făcând salariul aproape jumi-juma cu statul, de aceea, din 2022, va începe aplicarea măsurii privind zero taxe pe salariul minim în diferite sectoare ale economiei

„Primesc zilnic mesaje şi comentarii care întreabă despre măsura pe care deja o promovăm de mai bine de doi ani, respectiv #zerotaxepesalariulminim. Am vorbit constant despre asta: cea mai mare problemă economică a României este sărăcia. Povara fiscală mare asupra celor mai mici salarii este una dintre cauzele majore ale gonirii românilor de pe piaţa oficială a muncii şi chiar din ţară. Prea mulţi oameni trăiesc în sărăcie cu toate că muncesc 40 de ore pe săptămână. România are cea mai mare povară fiscală pe salariul minim din UE, românii făcând salariul aproape jumi-juma cu statul. La fiecare leu câştigat, statul opreşte aproape 45 de bani. Acest lucru ar fi mai uşor de tolerat dacă serviciile oferite în schimb ar fi unele impecabile, însă adevărul este că, pe lângă taxarea dureroasă a muncii, românii mai plătesc şi TVA, accize şi alte taxe şi impozite. Acestea sunt câteva din motivele pentru care ne-am luptat să cuprindem această măsură în programul de guvernare. Ceea ce am obţinut nu este ideal, dar este un început: din 2022 vom începe aplicarea măsurii în diferite sectoare ale economiei”, a scris ministrul, joi seara, pe pagina sa de Facebook.

El a adăugat că „suntem campionii din Uniunea Europeană” la sărăcia în muncă (procentul de oameni care, deşi au un salariu, nu se ajung cu banii de la o lună la alta) şi pe al doilea loc la numărul de oameni aflaţi în sărăcie sau risc de sărăcie, la mică diferenţă faţă de Bulgaria.

„Lucrurile acestea nu se rezolvă reinventând roata şi testând iar soluţii care au eşuat în trecut. De asemenea, soluţia nu este creşterea salariilor din pix prin decrete de stat. Pentru a avea cu adevărat un impact pozitiv, trebuie să venim cu reforme curajoase ce pun contribuabilul pe primul loc. Netaxarea primilor 2.230 de lei (sau cât este salariul minim) pentru fiecare angajat este un mare pas în asigurarea bunăstării tuturor românilor”, a explicat Năsui.

Vezi și:

Avertisment dur: Pensionarii vor ajunge sub pragul sărăciei

După 2 săptămâni, Lucian Bode s-a răzgândit! Prima promisiune pe care nu și-o respectă ministrul de Interne

Legea pensiilor: Ce schimbări importante îi așteaptă pe români de la 1 septembrie

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend