Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

Câte 200 de lei premiu pentru familiile care au rezistat căsătorite 50 de ani

Publicat

in

Consilierii locali vor acorda în această săptămână şapte diplome de recunoştinţă pentru tot atâtea familii din Curtea de Argeş care sunt considerate un exemplu după ce au împlinit 50 de ani de căsătorie. În afara laudelor, a florilor şi a diplomelor ce le vor fi înmânate în cadrul şedinţei, argeşenii vor primi şi o bonificaţie de 200 lei dar şi scutirea de la plata impozitului pe locuinţă pentru tot restul vieţii.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

VIDEO, DEZVĂLUIRI! Argeșul, caz unic în lume – De milă, austriecii ne-au extins garanția la telegondola care ruginește la Arefu – 20.000 euro costă depozitarea acesteia

Publicat

in

De

Prezent în emisiunea Chestiuni Arzătoare difuzata aseara la PROFI 24 TV, omul de afaceri Adrian Dăscălescu, activist pentru realizarea statiunii de ski de la Molivisu a dezvaluit in premieră două aspecte rusinoase pentru conducerea CJ Argeș. Astfel, în prezența lui Adrian Bughiu, vicepresedintele CJ Argeș Dăscălescu a spus ca, desi garantia pentru instalatia pe cablu (telecabina) care este depozitata la Arefu a expirat de mai bine de un an, austriecii de la Doppelmayr au prelungit de milă garantia.” Va spun sigur. Au spus ca Argesul e caz unic in lume, sa primesti de atatia ani o telegondola, sa o platesti dar sa nu fii in stare sa o pui in functiune. Asa ceva nu au mai intalnit in cei 100 de ani de experienta a lor nicaieri in lume. Practi, de milă au facut acest gest, sa prelungeasca garantia instalatie de cablu”, a spus Adrian Dăscălescu. Acesta a mai dezvaluit ca in loc sa producă bani, partia de ski de la Molivisu aduce pierderi anuale considerabile. ” Poate nu stiati, dar intretinerea si depozitarea acelei instalatii de cablu, telegondola, in acea curte de la Arefu, costa CJ Arge; 20.000 euro in fiecare an”., a afirmat Adrian Dascalescu. Prezenti in studio, vicele Bughiu și Narcis Sofianu – consilier județean PNL, au rămăas nedumeriți.

AICI VIDEO de la MIN: 29

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

VIDEO | De lene? CJ Argeș riscă să piardă 7,9 milioane lei

Publicat

in

De

In emisiunea Chestiuni Arzătoare difuzată aseară la PROFI 24 TV, subiectl principal a fost rurismul argeșean. Invitat alături de vicepreședintele CJ Adrian Bughiu și consilierul județean PNL Narcis Sofianu , omul de afaceri Adrian Dascalescu a punctat incompetența si delăsarea Consiliului Judetean Argeș dand si cateva exemple concrete. Astfel, pentru că Adrian Bughiu tot aducea ca scuză lipsa banilor ca motiv principal de dezvoltare a turismului, Adrian Dascalescu i-a atras atenția vicelui CJ ca bani sunt dar incompetenta unora din CJ duce la pierderea acestora. “Ca tot aminteati de lipsa banilor, domnule vice…. Poate nu stiati dar exista bani prin PNDL pentru o aductiune de apă in zona Molivisu. Banii , 7, 9 milioane lei exista, totul este in regulă din punct de vedere al proiectului dar nu s-a miscat nimic. Proiectul se termina peste cateva luni, in 2022, si vom pierde acesti bani, vom pierde 7.9 milioane lei, domnule vicepresedinte”, a punctat Adrian Dascalescu. Vicepresedintele Adrian Bughiu a replicat ca se incurca in hartii si proiecte dand de inteles ca nu stia de faptul ca Argesul are alocati 7.9 milioane lei, bani pe care ii va pierde pentru ca nu au fost folositi.

VIDEO de la min. 50

CLICK AICI PENTRU VIDEO EMISIUNE

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend