Conecteaza-te cu noi

SOCIAL

Cătălin Chelu condamnat la 6 ani de închisoare – Decizia, definitivă în dosarul Mită la MAI-

Publicat

in

În urmă cu doar câteva minute magistraţii au decis condamnarea omului de afaceri Cătălin Chelu la 6 ani de închisoare.

Chelu a fost condamnat pentru tentativa de dare de mita in dosarul cunoscut in media “Mita la MAI”. Decizia Curţii de Apel Bucureşti este definitivă.

În acest dosar, trimis instanţei în decembrie 2010, Cătălin Chelu a fost acuzat de dare de mită şi cumpărare de influenţă, iar Niţache Ştefan Badea, Cristi Antonel Bunu şi Gabriel Constantinescu, apropiaţi ai omului de afaceri gălăţean, de complicitate la dare de mită.

Potrivit procurorilor, Chelu este acuzat că, din august şi până în 12 noiembrie 2010, “i-a promis chestorului-şef Dan Valentin Fătuloiu” suma de un milion de euro. În schimbul banilor, Fătuloiu – care, potrivit procurorilor DNA, a fost denunţător în acest dosar – trebuia ca, în calitatea sa de secretar de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor, să “îndeplinească acte contrare îndatoririlor de serviciu, respectiv să stopeze prelucrarea în sistem integrat a informaţiilor din dosarele penale având ca obiect infracţiuni comise de către Chelu Cătălin Constantin şi persoanele apropiate acestuia”.

Direcţia Naţională Anticorupţie a organizat, în 19 noiembrie 2010, un flagrant delict în cazul lui Cătălin Chelu, după ce, împreună cu cei trei apropiaţi ai lui, a încercat să îi ofere mită 50.000 de euro lui Dan Valentin Fătuloiu.

Cătălin Chelu, Ştefan Badea, Antonel Bunu şi Gabriel Constantinescu au fost reţinuţi în 20 noiembrie 2010, o zi mai târziu fiind arestaţi, ulterior fiind deferiţi justiţiei. În februarie 2011, Curtea de Apel Bucureşti a decis eliberarea din arest a lui Chelu şi a celorlalţi trei apropiaţi ai acestuia, de atunci fiind judecaţi în libertate.

În 23 noiembrie 2010, Fătuloiu a fost revocat din funcţie, la scurt timp după scandalul privind mita de un milion de euro care i-ar fi fost promisă de Chelu pentru a-i rezolva dosarele penale.

Dan Valentin Fătuloiu a recunoscut în faţa instanţei, la unul dintre termenele de judecată, că familia sa avea afaceri cu societatea Alprom, condusă de Cătălin Chelu, după ce Antonel Bunu a prezentat judecătorului documente contabile din care rezultă legăturile de afaceri.

În anul 2002, socrul meu, Ion Oancea, şi Ştefan Badea au avut o firmă ce a realizat afaceri cu Alprom privind achiziţionarea de cherestea şi masă lemnoasă. (…) Ambele societăţi, Pan Carmi şi Mondo Mobil, au derulat contracte cu Alprom. Ele erau ale vărului meu, Bălăşoi, care locuieşte în Germania. Aceste afaceri au fost corecte, nefiind probleme cu statul. Nu cunosc activităţile soţiei mele în aceste firme şi nici ce comisioane încasa. Ea era administratorul acestor firme. Acţionarul majoritar era vărul meu din străinătate. (…) Nu nu am fost la Registrul Comerţului pentru a-mi da acordul ca soţia mea să facă firmele la adresa de domiciliu“, declara Fătuloiu.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

21 de ani de servicii de infrumusetare si 20% reducere la toate serviciile!

Publicat

in

De

Cu ocazii împlinirii celor 21 de ani de activitate, Salon Beauty Studio din Sector 3 București oferă clienților care își vor face programare la numărul de telefon 0761538456 in perioada de 22-30 noiembrie 2021, o reducere de 20%!

Noi, Salonul Beauty Studio, împlinim o frumoasă vârstă, o vârstă cât o poveste pe care o trăim alături de voi, clienții noștri de ieri, de azi și de mâine.

21 de ani de activitate, 21 de ani de clienți fideli, au trecut peste noi, drept pentru care vă mulțumim tuturor celor ce ne-ați fost aproape! Și pentru că este ziua noastră, ne-am gândit să vă facem o surpriză plăcută.

Cu ocazii împlinirii celor 21 de ani de activitate, Salonul Beauty Studio din Sector 3 București oferă clienților care își vor face programare la numărul de telefon 0761538456 in perioada de 22-30 noiembrie 2021, o reducere de 20%!

Fă o programare la 0761538456 și beneficiază de 20% REDUCERE la toate serviciile!

Oferta este valabila dacă cererea de programare se efectueaza intre 22-30 noiembrie 2021, dar vizita efectiva la salon poate fi programata pana pe 10 decembrie 2021.

Promitem să vă întâmpinăm la fel de joviali, la fel de îndemânateci, la fel de tenace și la aniversarea jumătății de veac!

Dacă doriți să vă simțiți cu adevărat speciali, faceți o programare și alegeți serviciile noastre de coafură din sector 3 Bucuresti precum si cele de frizerie, cosmetică și epilare definitivă sau manichiură și pedichiură.

Vă garantăm că veți pleca de la noi cu o stare de bine pe care o oferim cu drag prin toate momentele de răsfăț cu care vă înconjurăm.

Fie că doriți o schimbare de look, fie că doriți să deveniți consecvenți unor tratamente cosmetice relaxante, fie doriți să fiți remarcați la un eveniment drag din viața voastră, ori pur și simplu aveți nevoie de un tuns, noi vă așteptăm cu drag de fiecare dată, într-o atmosferă caldă, primitoare, cu oameni zâmbitori și servicii de calitate.

Cei ce vin des la noi pentru tratamente cosmetice de durată, pentru coafura periodică, pentru manichiură și pedichiură săptămânale, pentru tuns ori bărbierit, ne cunosc deja, știu că suntem o echipă talentată, răbdătoare, entuziastă.

La Salonul de înfrumusețare Beauty Studio veți avea mereu parte de:

  • îndemânare și profesionalism
  • consiliere și recomandări
  • rezultate de succes
  • produse premium
  • tratamente complexe
  • coafuri remarcabile

Pentru cei care nu ne cunosc deja, le spunem că Salon Beauty Studio este un salon de înfrumusețare localizat în sectorul 3 din București, Str. Nerva Traian, nr. 17-19. Cum vă spuneam anterior, pentru programările la această zi aniversară puteți suna la numărul de telefon 0761538456. Programul nostru de lucru este de luni până vineri, între orele 8 și 20, iar sâmbătă între 8 și 16.

Serviciile oferite de salonul nostru de înfrumusețare și-au dovedit eficiența în timp, motiv pentru care am rezistat atâția ani în acest domeniu.

Cu bune și cu rele, cu dificultățile din ultimii ani, acest concept din domeniul serviciilor de beauty pe care vi-l oferim a rămas consecvent vis-a-vis de calitatea serviciilor și produselor cu care lucrăm.

Punem mare preț pe igienă și siguranță. Sănătatea clienților noștri este pe primul loc în abordarea noastră, indiferent de serviciile oferite, indiferent de sezon, indiferent de cine ne trece pragul.

Nu uitați să vă faceți programare in perioada 22-30 noiembrie 2021 pentru a beneficia de reducerea de 20%! Vă așteptăm cu drag!

Fă o programare la 0761538456 și beneficiază de 20% REDUCERE la toate serviciile!

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

ACTUAL

Cea mai bună vioară – sfaturi, recomandări și păreri

Publicat

in

De

Se spune că vioara, ca instrument muzical, a apărut pentru prima dată în Nordul Italiei, în secolul al XVI-lea, fiind rezultatul conexiunii a trei vechi instrumente: rebec, viola da gamba și viola da braccio. Prima mențiune în scris despre existența viorii se atestă în lucrarea „Epitome musical” de Jambe de Fer, într-o cronică publicată în anul 1556, la Lyon. Adevărul este că vioara și-a câștigat, pe bună dreptate, atenția publicului din varii motive, nu doar estetice.

Dacă te numeri printre cei care vor să achiziționeze o vioară și nu știi sigur de unde să începi, iată câteva sfaturi de la echipa Soundstil:

1.    Cumpără vioara din magazine specializate de profil

            Acest element este prioritar, deoarece magazinele specializate de profil dispun de certificări și de acreditări de la companiile care creează viorile. În acest fel, nu doar vei fi sigur de investiția corectă realizată, ci vei primi și o garanție suplimentară pe un anume termen, cu posibilitatea de a efectua anumite reparații ulterioare, în caz de necesitate. Conexiunea sau legătura legală contractuală cu producătorul reprezintă cheia succesului în alegerea unor instrumente cu arcuș de înaltă calitate.

2.    Procură vioara după consilierea unui specialist

            Și în muzică, similar altor domenii, contează experiența. Dacă nu ai mai cântat anterior la o vioară sau o faci de prea puțin timp, dar vrei cu ardoare să îți procuri una, atunci ar fi corect să apelezi la un specialist, care efectiv te-ar putea însoți la cumpărături sau ar putea să te consilieze când primești instrumentul. Cântând nițel, acesta va simți diferența și va delibera, dacă e bun sau nu instrumentul muzical. Eventual, poți face această achiziție împreună cu mentorul care te ghidează, astfel încât să fii sigur de alegerea ta.

3.    Începe cu o vioară clasică

            Deși există o multitudine de instrumente electronice, la prețuri convenabile, dacă ești la început de cale, este mai potrivit să optezi pentru o vioară clasică, deoarece, în acest caz, vei reuși să înveți mai bine și să simți instrumentul, obținând sunete mai curate, mai profunde, ceea ce te va apropia considerabil de succes.

4.     Fii atent la elementele tehnice ale vioarei

            Sunt câteva elemente de ordin tehnic de care trebuie să ții cont atunci când alegi o vioară, după cum urmează:

  • Țara de producție: printre cele mai simple sunt viorile create în Rusia (perfecte pentru începători), cele mai de lux sunt cele concepute în România sau Germania.
  • Sistemele de susținere – să fie executate corect, astfel încât să nu simți nici un disconfort, atunci când începi să cânți.
  • Corpul vioarei trebuie să fie drept, nu îndoit.
  • Comoditatea și dimensiunea – trebuie să te simți bine atunci când exersezi, de aceea poți începe cu un instrument de dimensiuni mai mici și treptat să ajungi la unul mare.

            În magazinul Soundstil găsești cele mai multe opțiuni de vioare, precum este vioara reghin, ușoară, comodă, economic avantajoasă, se potrivește celor care abia își încep studiul muzical. Apropie-te de visul de a cânta la un instrument cu arcușuri atât de rafinat.

Soundstil – magazinul ritmului tău!

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend