Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Cat este de important pentru femei sa primeasca buchete de flori

Avatar

Publicat

in

Uneori, gesturile de atentie pot avea o semnificatie mai profunda decat un cadou neinspirat.  Daca decizi sa oferi cuiva drag buchete de flori sa stii ca esti deja pe calea cea dreapta.

Uneori, gesturile de atentie pot avea o semnificatie mai profunda decat un cadou neinspirat.

 Daca decizi sa oferi cuiva drag buchete de flori sa stii ca esti deja pe calea cea dreapta.

Despre ce ne vorbesc florile

Florile sunt unele dintre cele mai frumoase plante care pot fi gasite pe pamant. Culorile lor vii si formele diverse le transforma intr-unul dintre cele mai mari daruri ale naturii. Fiecare floare vine cu propriul sau sens si, uneori, lucrurile pe care le simbolizeaza depasesc cu mult imaginatia noastra. Stiind exact ce simbolizeaza un tip de floare poate fi considerat o calitate excelenta si este cu siguranta un avantaj. Ca sa nu dai gres, atunci cand cauti buchete flori Iasi ar fi bine sa stii ce fel de flori iubeste persoana respectiva. Alegerea buchetului perfect este direct legata de ceea ce incerci sa spui prin acest gest.

 Cine nu iubeste florile? Cred ca nu exista cineva care nu se bucura atunci cand primeste flori. Femeile care primesc buchete flori sunt mai calde, mai blande si mai iubitoare. Intre sexul frumos si florile exista o conexiune deseori greu de explicat, dar nici nu incercam sa o facem.

Un pic de romantism nu strica niciodata

Sa oferi flori unei femei este un gest romantic care te poate ajuta sa oferi caldura persoanei iubite. Un buchet de flori insufla relatiei un nou avant si poate readuce inapoi o parte din subtilitatea, misterul si distractia de dinainte.

Se stie ca in timpul epocii victoriene, un intreg limbaj romantic s-a dezvoltat in jurul oferirii si primirii florilor. Totul, de la tipul si dimensiunea florii, pana la modul in care a fost tinuta sau prezentata, au transmis straturi de semnificatie si au comunicat sentimentele si intentiile unui domn. Fiecare buchet continea un mesaj secret pentru ca o doamna sa poata interpreta si diseca la nesfarsit.

Insa, pe langa flori, comportamentul si atitudinea joaca de asemenea un rol primordial, asa ca, stimati barbati, fiti atenti cu femeile iubite si nu ezitati sa le spuneti prin vorbe si gesturi (nu doar flori) cat de mult le iubiti si le stimati.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Virgil Guran: ‘Se va încheia conflictul din Coaliție. Deși noi am dovedit că am putut guverna singuri’

Avatar

Publicat

in

De

Liderul senatorilor PNL  Virgil Guran crede că lucrurile se vor rezolva și că Executivul va continua să lucreze la rezolvarea problemelor reale ale românilor: criza economică și cea medicală. EL a comentat și declarația șefei Senatului, care a spus că Guvernul Năstase a fost cel mai performant pe care l-a avut România.

”Se va încheia conflictul din Coaliție. Sunt orgolii, dar se va încerca să se caute soluții în coaliție. Trebuie să ne ocupăm de problemele reale ale României. Poate nu vom ajunge mâine la o soluție, dar vom reuși să ajungem la o înțelegere în zilele următoare.

Doamna Dragu se referea la faptul că a rezistat 4 ani Cabinetul Năstase, nu datorită unei afinități cu PSD. În acel moment nu au fost scandaluri în coaliția de guvernare Năstase. (…) Nu ne gândim să guvernăm singuri, cred că se va ajunge la o înțelegere între PNL și USR-PLUS. Deși noi am dovedit că am putut guverna singuri”.

Virgil Guran consideră că la alegerile prezidențiale din 2024 vom avea tot un președinte liberal, răspunzând astfel la întrebarea dacă Dan Barna are șanse să devină șeful statului la următoarele alegeri”, informează realitatea.net

Citește și:

Anca Dragu, ieșire în forță: ‘Politicile publice fragmentate nu duc la rezultate. Ministerele, în momentul în care se schimbă miniștrii, devin destul de greoaie și reactive

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Bilanțul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19! Sub 72.000 de persoane vaccinate, 68 de reacții comune și minore, în ultimele 24 de ore

Avatar

Publicat

in

De

Potrivit datelor puse la dispoziţia Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) de către Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP-CNSCBT), prin aplicaţia Registrul Electronic Naţional al Vaccinărilor (RENV), care ţine evidenţa vaccinărilor, situaţia din ziua de 18 aprilie a.c., ora 17.00, este următoarea:

În ultimele 24 de ore, au fost administrate 71.922 de doze de vaccin, dintre care 54.818 – Pfizer, 8.481 – AstraZeneca şi 8.623 – Moderna, potrivit datelor puse la dispoziţie de Institutul Naţional de Sănătate Publică, prin aplicaţia Registrul Electronic Naţional al Vaccinărilor.

Potrivit unui comunicat al CNCAV, 48.097 de persoane au fost vaccinate cu prima doză, iar 23.825 de persoane şi cu cea de-a doua. De la începutul campaniei de vaccinare, pe 27 decembrie 2020, au fost administrate 4.231.714 de doze unui număr de 2.626.810 de persoane, dintre care 1.021.906 au primit o doză şi 1.604.904 şi pe cea de-a doua.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 68 de reacţii adverse – 12 de tip local şi 56 de tip general. Totodată, de la începutul campaniei de vaccinare s-au înregistrat 12.891 de reacţii adverse la vaccinurile Pfizer, Moderna şi AstraZeneca, 1.326 de tip local şi 11.565 de tip general.

CNCAV menţionează că 136 de reacţii adverse sunt în curs de investigare.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend