Conecteaza-te cu noi

ECONOMIC

Cat de utile sunt ambalajele in procesul de pastrare si transportare in siguranta a produselor?

Avatar

Publicat

in

Ambalajul am putea spune ca joaca un rol critic, mai ales atunci cand vorbim despre industria bunurilor de larg consum. Este cat se poate de firesc sa fie asa, avand in vedere ca lipsa acestuia sau o ambalare necorespunzatoare, are de cele mai multe ori ca si rezultat compromiterea partiala sau totala a unui bun. Cu certitudine niciunul dintre noi nu ne dorim sa comandam produse, care sa ajunga la noi deteriorate sau cu urme de zgarieturi vizibile, care pot cu certitudine sa apara pe durata transportului. Daca exista un cuvant pe care am putea sa il atribuim foarte bine ambalajelor, acela este cu certitudine protectia. Din fericire insa, in prezent putem spune ca avem la dispozitie numeroase tipuri de ambalaje prin care putem proteja in mod corespunzator atat produsele pe care le livram inspre clienti, cat si diferite obiecte personale, pe care uneori ne vedem nevoiti sa le transportam dintr-o parte intr-alta.

            Importanta ambalajelor, indiferent de tipul lor, este asadar un lucru de incontestat, pentru ca aceasta reprezinta in fond unica solutie pe care o avem atunci cand vorbim despre protejarea sau pastrarea prospetimii unor produse pentru vreme mai indelungata. In cele ce urmeaza, am pregatit pentru tine cateva detalii importante despre utilitatea solutiilor de ambalare in ceea ce priveste procesul de transportare si pastrare al produselor.

            Protejeaza eficient impotriva zgarieturilor si loviturilor. 

            Ambalajele precum sunt folia stretch sau folia cu bule sunt de departe unele dintre cele mai populare tipuri de ambalaje la care apelam atunci cand ne dorim ca produsele sa ajunga la destinatie intacte. Spre exemplu, urmeaza sa ne mutam dintr-o locuinta intr-alta, astfel ca avem de transportat intregul mobilier, precum si alte produse esentiale precum convectoare electrice, centrale termice,decoratiuni din materiale casante, etc. Infolierea acestor produse reprezinta o metoda accesibila si eficienta prin care ne putem asigura ca toate aceste bunuri ajung intacte la destinatie.

            Rezistenta sporita la conditiile de mediu mai putin prielnice.

            Un ambalaj de calitate sau mai bine spus, o infoliere corespunzatoare a produselor cu un ambalaj de calitate reprezinta o modalitate foarte buna de a proteja anumite produse/obiecte de conditiile de mediu mai putin prielnice. Un exemplu foarte bun este reprezentat de paletii din cadrul depozitelor care de multe ori sunt depozitati in conditii de mediu mai putin prielnice precum: umezeala, praf, temperaturi extreme, raze directe ale soarelui, etc, lucruri care pot deteriora produsele de pe acestia. In acest sens, se poate utiliza o folie stretch, care va oferi o protectie suplimentara acestor paleti.   

            Previne alterarea anumitor alimente.

            Asa cum probabil ai ghicit, importanta ambalajelor si a infolierii corespunzatoare nu este limitata doar la protectia anumitor obiecte atunci cand sunt transportate, ci simultan trebuie sa avem in vedere si faptul ca ambalajele sunt cele care ne pot fi de un real folos in prevenirea alterarii unor alimente. Spre exemplu, putem regasi pe piata numeroase tipuri de folii cu ajutorul carora putem impacheta anumite alimente, astfel ca ne vom putea bucura de prospetimea lor pentru vreme mai indelungata.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Comisia Europeană avertizează România: Deteriorare masivă a finanțelor publice în 2020

Avatar

Publicat

in

Comisia Europeană avertizează România: Deteriorare masivă a finanțelor publice în 2020

Având în vedere prognozele Comisiei Europene, precum şi recentele evoluţii macroeconomice şi bugetare, România nu pare în măsură să facă ajustările necesare pentru a putea să se asigure că deficitul excesiv identificat este corectat în viitorul apropiat, se arată într-o comunicare privind situaţia fiscală din România prezentată miercuri de CE în cadrul pachetului de toamnă pentru politica economică, potrivit Agerpres.

Comisia reaminteşte că, începând din aprilie 2020, România face obiectul procedurii de deficit excesiv, ca urmare a încălcării în 2019 a pragului privind deficitul prevăzut în tratat. De asemenea, în prognozele sale de toamnă, Comisia estimează că deficitul României va trece de 10% din PIB în 2020 şi va continua să crească în anii următori.

Executivul comunitar subliniază că deteriorarea perspectivelor economice şi introducerea măsurilor de urgenţă destinate combaterii pandemiei şi consecinţelor sale economice şi sociale explică doar parţial preconizata creştere a deficitului.

Micile magazine se închid unul după altul, ca într-un joc de domino. Afacerile de familie pun lacătul pe ușă definitiv

Din ce în ce mai multe societăţi comerciale din domeniul retailului nealimentar intră în faliment, pentru că nu mai pot rezista pe piaţă, avertizează Organizaţia Patronală a Retailerilor din România, Roretail.

Asociaţia a semnalat în numeroase rânduri, atât public, cât şi prin comunicări transmise factorilor de decizie, situaţia extrem de dificilă pe care o întâmpină retailul nealimentar din România. După o perioadă de trei luni în care magazinele au fost închise prin decizii ale autorităţilor, odată cu redeschiderea centrelor comerciale vânzările au rămas la niveluri mult inferioare celor de anul trecut.

În medie, scăderile vânzărilor din magazine în ultimele luni au ajuns la 60%-80%, iar situaţia este extrem de dramatică. Inclusiv cu ocazia Black Friday, vânzările din magazine au fost cu aproximativ 50% mai mici decât cele de la ediţia anterioară, din anul 2019. Primele magazine care au intrat în faliment sunt cele ale micilor companii din domeniu, unde nu există o contrabalansare a pierderilor de pe piaţa locală cu veniturile de pe pieţele externe.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Recipient cosmetice

Avatar

Publicat

in

De

Industria de cosmetice este o ramura de industrie care produce si distribuie produsele cosmetice. Incepand de la cosmeticele colorante, cum ar fi fardul de pleoape, rujul, sau mascara, pana la produse de ingrijire a pielii, sau de par, cum ar fi samponul, balsamul sau uleiul de par. Si acest domeniu a crescut enorm datorita raspandirii plasticelor, la inceputul secolului 20, devenind ambalarea, pastrarea si transportarea acestor produse mult mai facila. Aceste produse foarte variate ca si forma, textura sau modalitate de utilizare au nevoie de ambalaje dedicate, de inalta calitate, de recipiente dedicate cosmeticelor.

Desi nevoia pentru produse cosmetice, si indirect pentru recipiente potrivite cosmeticelor a aparut inca din cele mai vechi timpuri, fiind vorba de un domeniu care se incadreaza in domeniul lux, nevoia de modernizare este una accentuata din cele mai vechi timpuri si pana acum. Daca in vremurile antice era posibilitate doar de a decora si colora recipientele, acum avem acces de a utiliza materiale si tehnologii de ultima ora pentru a produce recipiente cosmetice performante, la un pret accesibil, pentru ca aceste produse sa faca fata cu brio pe aceasta piata, unde competivitatea este obligatorie.

Asta este motivul pentru care noi acordam atentie deosebita recipientelor pentru cosmetice. Va puteti convinge de acest aspect daca accesati si rasfoiti webshopul nostru. Indiferent de faptul ca ati cauta toc pentru ruj, sticluta pentru parfum sau odorizant, ambalaj special pentru deo-roll, sticla cu picurator, pipeta, dozator de crema sau lichid, flacoane pentru produse de ingrijire personala, le puteti gasi la noi pe stoc, intr-o varietate incantatoare de materiale, forme si culori.

Va invitam deci sa consultati oferta noastra, si sa alegeti cu atentie produsele cele mai potrivite pentru a va asigura competivitatea pe piata cosmeticelor. Produsele sunt impartite pe categorii, si le veti putea gasi cu usurinta accesand meniul principal, dupa care puteti sa faceti selectii cu ajutorul filtrului asezat pe partea stanga . Nu uitati ca dupa alegerea recipientelor cosmetice, noi va putem ajuta si cu personalizarea ambalajului, a etichetelor, si in cazul in care este nevoie de un lot mai mic de recipiente cosmetice.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend