Conecteaza-te cu noi

OPINII

Cât de populare sunt pariurile sportive în Anglia?

Publicat

in

premier-league

Anglia este o țară cu un apetit ridicat pentru sport, la fel ca România. Mare Britanie se mândrește cu echipe cunoscute și apreciate la nivel internațional, iar acest lucru o face să fie o țară cu înclinație către pariuri, unde Betfair este una dintre cele mai tari case de pariuri. Descoperă cod promoțional betfair disponibil în România.

Specialiștii englezi susțin că pariurile reprezintă o metodă foarte folosită de englezi pentru distracție sau relaxare. Dacă ne raportăm la nivelul de salarizare pe care îl au englezii, putem spune că englezii își permit să parieze mai multe decât românii, iar acest lucru chiar se întâmplă.

La începutul anului 2020 a fost propus chiar un proiect de lege prin care să se limiteze sumele pariate într-o zi de către un individ din Marea Britanie. În acest sens, oficialitățile propuneau ca suma maximă care poate fi pariată într-o singură zi să fie de 50 lire.

Acest proiect nu a fost aprobat, dar cu siguranță spune multe despre apetitul englezilor pentru pariuri. Conform studiilor, există foarte mulți englezi care pariază constant. La fel ca și în România, operatorii de jocuri de noroc din Anglia sunt obligați să dețină o licență de funcționare pentru a putea opera legal.

Premier League

Anglia se mândrește cu una dintre cele mai importante competiții sportive, Premier League. Premier League este o competiție de fotbal localizată în primul eșalon al sistemului de ligi ale fotbalului englez. Din Premier League fac parte cele mai performante echipe de fotbal din Anglia, precum Manchester United, Liverpool, Arsenal, Chelsea sau Manchester City.

Deținând una dintre cele mai importante competiții de fotbal, englezii pariază foarte mult pe această competiție și pe favoritele la câștigarea trofeului. Manchester United este un club de fotbal care are peste 50 de milioane de fani la nivel mondial, iar acest lucru face ca Anglia să fie o țară în care pariurile sportive sunt foarte populare.

Datorită dezvoltării la nivel mondial ale pariurilor online, nici Anglia nu a făcut excepție de la mediul online. Foarte multe agenții de pariuri s-au focusat către dezvoltarea în mediul online, iar unele dintre acestea sunt prezente și în România.

Românii pot paria la casele de pariuri online pe care le știu din România, acestea fiind înregistrare atât de către ONJN din România, cât și de organul special abilitat de reglementare a jocurilor de noroc din Marea Britanie.

Unibet, Betfair, Sportingbet sau 888sport

Printre cele mai populare agenții de pariuri pe care le găsim atât în România, cât și în Marea Britanie, se numără Unibet, Betfair, Sportingbet sau 888sport. Totodată, acestea sunt și unele dintre cele mai apreciate case de pariuri la nivel internațional atât prin prisma calității serviciilor, cât și prin bonusurile și promoțiile pe care le oferă clienților săi.

Un studiu realizat publicat în septembrie 2021 care a fost realizat între 2017-2021 a avut ca scop identificarea procentului populației engleze care pariază. Astfel, Anglia se află la limita de sus a procentului de populație care pariază din Europa cu 5.9%. Deși Marea Britanie a ieșit din UE, putem folosi acest termen ce comparație. În Europa, media de pariere a populației fiecărei țări este cuprinsă între 2% și 6%.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, iese la lumină după discursul lui Viktor Orban: ‘Este regretabil că astfel de idei sunt propagate de pe teritoriul României’

Publicat

in

De

„Este regretabil că astfel de idei sunt propagate de pe teritoriul României, în contextul global complex pe care trebuie să îl înfruntăm cu toţii, mai ales că poziţiile noastre oficiale sunt diferite de aceste teze. E clar că nu putem fi de acord cu ele. Nu mai spun de declaraţiile privind rasele, care nu sunt acceptabile. În acelaşi timp, discursul premierului Orban de sâmbătă nu a adus nimic fundamental nou, sunt aceleaşi concepţii pe care le-am văzut deja în poziţionările oficialilor ungari, doar că au fost puse împreună, iar unele au fost elaborate mai pe larg.

Plus alte considerente de politică internă ungară. Desigur, fiecare stat îşi defineşte poziţiile pe teme internaţionale aşa cum consideră, dar, după cum este bine ştiut, România nu împărtăşeşte aceste opinii inadecvate, de care ne delimităm în mod clar, pentru că ele afectează solidaritatea europeană privind acţiunea în sprijinul Ucrainei. România a susţinut şi susţine necondiţionat suveranitatea şi integritatea teritorială ale Ucrainei, mai ales în actualul context”, a afirmat Bogdan Aurescu, luni pentru digi24.ro.

Ministrul de Externe a adăugat că România a sprijinit şi sprijină, „în orice modalităţi conforme dreptului internaţional, eforturile acestui stat de a face faţă agresiunii Rusiei”.

„Este clar că Ucraina este victimă a agresiunii ilegale a Rusiei, care este agresorul, iar Ucraina trebuie sprijinită să reziste şi să câştige. Sancţiunile decise de UE, SUA şi alţi parteneri internaţionali sunt necesare şi utile, România a sprijinit şi continuă să sprijine consolidarea regimului european şi internaţional de sancţiuni împotriva Rusiei, care îşi produc deja efectele. Iar aceste efecte vor fi resimţite de Rusia şi mai mult în lunile următoare, pentru că este nevoie de un anumit interval de timp ca ele să acţioneze.

A fost şi este o abordare corectă din partea comunităţii internaţionale democratice. De asemenea, suntem consecvenţi şi fermi ca stat membru al UE, aliat NATO şi partener strategic al SUA, şi, prin urmare, suntem vocali şi extrem de activi în promovarea şi consolidarea valorilor democratice, a statului de drept, a ordinii mondiale bazate pe reguli, a respectării dreptului internaţional”, a completat Aurescu.

Premierul Ungariei Viktor Orban a spus, sâmbătă la Tuşnad, că pentru încheierea războiului din Ucraina este nevoie de o nouă strategie a Occidentului, el precizând totodată că discursul ruşilor trebuie luat în serios.

De asemenea, Viktor Orban consideră că alimentarea cu arme moderne a Ucrainei nu va face decât să prelungească războiul, iar conflictul nu va fi încheiat decât în urma negocierilor ruso-americane, conform news.ro

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ROMÂNIA ÎN PRAG DE ANARHIE – CAZUL PRIMARUL DE LA MIOVENI, VARIANTA FĂRĂ CAMERE A CAZULUI POPESCU – SIMION

Publicat

in

Ca titlul sa nu fie înțeles greșit, să lămurim din start că anarhismul este denumirea acelui termen generic pentru un grup de concepții de natură filozofico-politică, care sunt mai mult sau mai puțin legate una de alta, derivat din cuvântul din limba greacă veche an-archos, care s-ar traduce în limba română prin expresia fără conducere sau fără conducători. Mai pe scurt, anarhismul este convingerea fermă că toți conducătorii sunt în ultimă instanță opresivi și, ca atare, trebuie eliminați/înlăturați. Nu mai departe de inceputul acestei săptămâni, am avut parte de o nouă dovadă ( dintre multe altele din ultimii ani de domnie a lui Iohannis) că anarhia s-a instalat deja in România și asta, hai să o recunoaștem, și din cauza trupelor șoșocaro-auriste pripășite-n Parlament grație celor mulți dar… Revenind, liderul AUR, fostul ultraș George Simion, s-a repezit să-l bată pe minsitrul Energiei chiar la tribuna Parlamentului. A fost chestiune de câteva secunde psihologice pînă ca Simion să-l rupă în bătaie pe ministrul catalogat drept hoț. Ce l-a oprit? Cu siguranță tot ceea ce l-a și încurajat, ca de obicei, să facă astfel de gesturi: camerele video. Așa se face că o nație întreagă a văzut cum poți face ce vrei chiar și in Parlamentul României generând două dileme naționale:prima, cine a avut dreptate , hoțul sau prostul? A doua, este sau nu adevărat că România a ajuns un sat fără câini sub domia lui Iohannis? Cum Simion este vazut drept un model de mulți români, firesc, și-au spus că ” ce vorbești, dacă Simion a făcut asta in Parlament, în văzul tuturor, eu de ce n-aș face la fel?”

Probabil așa a gândit și interlopul Stelică Crăciun când, azi noapte, după o consultare cu un amic patron de local din Pitești, a intrat în sediul primăriei Mioveni pentru a-i da o lecție pe model Simion edilului din orașul argeșean. Am vazut deja o serie de reacții, majoritatea favorabile primarului ( observați că nu punctez ca e de la PSD), dar din punctul meu de vedere situația este cu totul alta. Și hai să o lamurim: în primul rand, în plus față de cazul SIMION, s-a ajuns la violență fizica pentru s-a mizat pe elementul încurajator: absența camerelor video. În al doilea rand, incidentul s-a produs la ora târzie din noapte si firesc apar întrebările: ce căuta primarul la acea oră în Primărie? Se uita, cumva, la Românii au talent? De unde știa interlopul Craciun că primarul se află în primărie? De ce paza nu l-a oprit pe interlop la intrare stiindu-se ca programul instituției se incheiase de ore bune? De ce nimeni nu a luat în seamă, in ultimul an, relatările din social media ale interlopului și cele din presă care arata clar faptul că Craciun știa foarte multe despre cloaca de la Mioveni în care erau băgați polițiști, politicieni si chiar primarul orașului? Desigur, la aceste intrebări ar trebui să răspundă chiar cei acuzați și denunțați de interloprul Crăciun si chiar primarul agresat la miez de noapte dar….. mintea-ți zboară la vorba aia românească „Cine se bagă în troacă, îl mănâncă porcii”. Pe la colțuri și, mai rar, prin presă s-a tot vorbit de troaca de la Mioveni, una cam lungă, până pe la Pitești și-n care ar fi băgați actuali polișiști, foști șefi de poliție, politicieni și, normal, interlopi. La fel, din denunțurile deja făcute de Craciun dar mai ales cele care vor urma, reiese clar că, direct sau indirect, interopul Crăciun are sau a avut o conexiune si cu primarul. În fine, să lăsăm autoritățile competente să facă lumină in acest încâlcit caz și să revenim la anarhia care s-a instalat în România. Cazul Simion și cazul primarului de la Mioveni indică o convingere populară fermă, un val dacă vreți, că ai noștri conducători sunt opresivi, hoți, tirani care vor răul poporului și, ca atare, trebuie eliminați sau înlăturați. Nu legal, nu prin vot sau alte mijloace democratice ci prin violență. A fost de ajuns să apara „modelul Simion” căci, iată, tăvălugul a pornit iar statul încă stă impasibil. Nu statul paralel….

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend