Conecteaza-te cu noi

Fără categorie

Cat de importanta este hidroizolarea corecta a unei case?

Avatar

Publicat

in

Locuinta noastra este locul in care ne dorim sa avem parte de tot ce e mai bun, de intimidate, confort, functionalitate deplina, alaturi de  garantia ca avem cele mai bune conditii pentru a ne duce traiul in mod sanatos si in siguranta. Iar un aspect care ar putea sa ne creeze cu adevarat probleme este cel referitor la infiltratiile cu apa in casa, un pericol cat se poate de real chiar pentru rezistenta in timp a casei.. Acestea determina o suita intreaga de situatii negative, precum umiditate excesiva, mucegai, igrasie, deci probleme serioase pentru sanatatea noastra, cu pereti tot mai deteriorati, mai subrezi, care se macina incet, au fisuri tot mai multe, cu tencuiala picata etc. 

Toate aceste situatii extrem de neplacute pot fi stopate prin lucrari de hidroizolare executate temeinic si potrivite zonei in care se vor aplica, pentru ca aceste proceduri sunt specifice, difera in functie de zona de risc, fie pentru hidroizolatii terase bloc, circulare sau necirculare, terase case, pentru acoperisuri, pentru balcoane, bai, coridoare de trecere, piscine, bazine, diverse constructii cu specific industrial, fundatii, subsoluri, pereti, ferestre etc. 

Publicitate

Pe piata de profil sunt o serie intreaga de materiale pentru realizarea hidroizolarilor.  Astfel, in functie de specificul zonelor de risc pentru care se solicita acest tip de lucrari, pot fi utilizate membrane bituminoase, hidroizolatii lichide, hidroizolatii poliuretanice, hidroizolatii PVC.

Care sunt principalele calitati ale unei hidroizolatii realizate profesionist? 

Realizarea lucrarii de hidroizolare a unei zone de risc nu este una dintre cele  mai complexe proceduri, are cateva etape clare si in mod normal nu dureaza mult timp pana la finalizarea acesteia. Dar asta nu inseamna ca oricum ar fi ea realizata, rezultatele vor fi aceleasi. Este important sa fie realizata respectand toate etapele, utilizand materiale de buna calitate si potrivite specificului zonei vizate. 

Astfel, printre cele mai importante calitati ale unei hidroizolari reusite se numara impermeabilitatea zonei supuse acestei proceduri, fiind astfel inlaturata posibilitatea infiltrarii apei. De asemenea, lucrarea respectiva este una care trebuie sa reziste cu brio la presiunea apei,  zona trebuie sa fie  etanseizata corespunzator  si constructia sa fie cu adevarat la adapost fata de pericolul infiltrarilor o perioada indelungata de timp, mai bine de zece ani cel putin. 

Comenteaza cu profilul de FB

Fără categorie

234234

Avatar

Publicat

in

De

dfgdfgd fdf g

df gdfg f

Publicitate

df gdfg

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Fără categorie

sdfsdf

Avatar

Publicat

in

De

dsf sdf sd f

ds fsdf

Publicitate
[ht-ctc-chat]

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend