Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

Cartierul regal Noapteş, bătaia de joc a PSD – Reparaţia drumului, la anul ! 

Avatar

Publicat

in

E incredibil cum reprezentanţii PSD Argeş, pornind de la şeful CJ – Dan Manu, şefa Regiei de Drumuri- Alina Nicolau dar mai ales primarul Panţurescu, îşi bat efectiv joc de sutele de familii din cartierul Noapteş. Iar asta o putem dovedi cu nenumăratele articole publicate în ziarul nostru pe parcursul ultimilor doi ani.După cum bine se ştie, PSD a păcălit nopteşenii în campaniile din 2016 să îi dea voturile, promiţînd, mai ales actualul primar Pic, că va repara celebra strada Lunicilor care arăta încă din 2016 într-un hal fără de hal. La aproape doi ani şi jumătate de la promisiunile marca PSD, nici astăzi drumul nu a fost reparat ba, mai mult, el a devenit aproape impracticabil. Măgăria PSD pe spinarea, nervii şi banii nopteşenilor este cu atît mai evidentă cu cât acelaşi PSD, prin vocea lui Dan Manu şi a primarului Panţurescu, anunţau cu surle şi trîmbiţe la începutul acestui an că până în vară Noapteşul va fi reabilitat in privinţa căii principale de acces, anunţînd că au alocat şi banii necesari. Vara a trecut, anul e pe ducă şi … surpriză ! In ciuda faptului că şefa de la drumuri Argeş, administratorul drumului de la Noapteş, anunţa lunar în ziarul nostru începerea lucrărilor şi existenţa banilor în conturi, zilele trecute, măgăria PSD a ieşit la iveală. Mai exact, în şedinţa CJ Argeş de săptămâna trecută, onsilierii județeni au aprobat ca porțiuni din DJ704H și DJ703H, care trec prin Curtea de Argeș, să fie cedate pentru administrare Primăriei lui Panţurescu. Este vorba despre celebra stradă Luncilor, din cartierul Noapteș, care este practic distrusă și, pe multe porțiuni, aproape impracticabilă și de un segment al drumului dintre Curtea de Argeș și comuna Valea Danului. Consiliul Județean a cedat, aşadar, strada Luncilor către Primăria Curtea de Argeș, care vrea să le asfalteze.

Au minţit tot anul că au bani şi că incep lucrările în vară

DE INTERES

Da, aţi citit bine, cel mai vechi ales local din Curtea de Argeş, primarul PIC, acelaşi care se scuza mereu că nu poate face nimic in privinţa drumului pentru că aparţine CJ Argeş, şi-a adus aminte, după 16 ani, că legea îi permite să treacă drumul in administrarea primăriei şi să îl repare. Pnţurescu, în spiritul PSD, a eludat legea pentru ca, numai cu o zi înainte, aprobase modernizarea străzilor, dşi Consiliul Judeşean Argeş incă nu renunţase la el…. Adică, aţi dedus că vorbim de obişnuita cîrdăşie marca PSD. Consilierul județean Adrian Miuțescu, care este şi președintele PNL Argeș, locatar al aceluiaş cartier Noapteş, a atras însă atenția asupra unui viciu de procedură, care ar putea întârzia reabilitarea drumurilor. Acesta a a avertizat CJ Argeş că înainte cu o zi Consiliul Local din Curtea de Argeș, a aprobat modernizarea străzii , deși nu le fusese dată în administrare, prin HCJ! “Ieri, cei din CL Curtea de Argeș au aprobat modernizarea acestui drum, deși nu o aveau încă în administrare. Este o eroare de procedură, sper să nu rămână în continuare numai gropi”, a declarat Adrian Miuțescu în ședința CJ Argeș.

Primarul PIC şi-a adus aminte, după vreo 16 ani, că poate repara primăria Curtea de Argeş drumul şi nu Consiliul Judeţean

Aşadar asistăm la o bătaie de joc tipică PSD, aceiaşi oameni care spuneau ca au bani de raparaţii, acelaşi primar care se văita că legea nu îi permite să asfalteze drumul, aceeaşi şefă PSD de la drumuri care anunşa triumfător că ăn iunie va fi şantier la Nopateş au dat-o cotită iar primarul PIC se face că a aflatabia acum că putea încă de acum doi ani să preia strada Luncilor în administrare, ca să o poata repara. Ruşinos ce se întîmplă, ruşinos că sutele de familii sunt iar manipulate grosolan, mai exact au aranjat ca reparaţia să fie gata la anul, exact în acelasi an in care sunt două campanii electorale iar partidul are nevoie mare de voturi.

Foamea de voturi a PSD, anul electoral şi cetăţeni umiliţi dar manipulabili

Asta pentru că, conform procedurilor legale, in cel mai bun caz, prin noiembrie, decembrie, pot incepe lucrarile de reparaţii dar, clar, ele vor fi finalizate abia la anul. Cel electoral, cu nevoia PSD de voturi. Cel mai probabil, se va apela la varianta de mântuiala pentru că a turna un nou covor asfaltic pe acea strada cu o lungime apreciabila, inseamna o sumă mare de bani pe care primăria Curtea de Argeş nu o are alocată în buget. Deci strada Luncilor , in cel mai fericit caz, ar putea fi doar plombata anul acesta, o reparatie serioasa putand fi finalizata abia la anul când Pic, Manu şi Dragnea au nevoie ca de aer de voturi. Nu mai contează că ţi-ai bătut doi ani joc de sute de familii care platesc taxe şi impozite regale, votul să iasă ! Şi cum altfel decât să tot amâni lucrările până în perioada când ai nevoie de voturi. Caci, deh, altfel te ştampileaza la vot fraierul de cetăţean dacă te vede că astupi nişte gropi în cartierul lui !

Comenteaza cu profilul de FB
DE INTERES

ACTUAL

Mădălin Marinescu, noul viceprimar la Curtea de Argeș, propun liberalii

Avatar

Publicat

in

De

În data de 29 septembrie, la sediul PNL Curtea de Argeş din strada Negru Vodă nr. 30A a avut loc o şedinţă extraordinară de informare şi analiză a rezultatelor cu care s-au soldat recentele alegeri locale. Punctul de cel mai mare interes a fost cel privitor la stabilirea măsurilor următoare cu privire la constituirea legislativului municipal şi la pregătirea organizaţiei pentru alegerile parlamentare. Este o dovadă de realism politic, căci orice formaţiune responsabilă învaţă din lecţiile trecutului şi priveşte obligatoriu spre viitor. Preşedintele PNL Curtea de Argeş, Cristian Mitrofan, l-a propus pe dl Marinescu Mădălin să fie candidatul PNL pentru funcţia de viceprimar al municipiului Curtea de Argeş. În consecinţă, dumnealui a fost mandatat de organizaţie să poarte discuţii cu reprezentanţii celorlalte partide – fără PSD – în vederea stabilirii unui candidat comun pentru funcţia de viceprimar şi pentru constituirea unei majorităţi în Consiliul Local.

Raman de vazut daca reprezentantii USR si PMP vor agreea propunerea PNL urmand ca, la prima sedinta de comstituire a legislativului municipal, propunera sa fie votata.

DE INTERES

Comenteaza cu profilul de FB
DE INTERES
Citeste mai mult

ACTUAL

Cristian Mitrofan spune adio: “Primăria Curtea de Argeş este un capitol închis definitiv şi irevocabil !”

Avatar

Publicat

in

De

Preşedintele PNL Curtea de Argeș, Cristian Mitrofan, a decis sa spuna adio ambițiilor sale mai vechi si a anunţat că Primăria Curtea de Argeş este un capitol închis definitiv şi irevocabil pentru domnia sa, deoarece organizaţia municipală a PNL are mulţi membri noi şi mulţi tineri care trebuie promovaţi şi sprijiniţi în continuare. “Dragi prieteni, pentru mine, Primăria Curtea de Argeş este un capitol închis definitiv şi irevocabil! Împreună cu colegii mei liberali am hotărât să facem tot ce este posibil să reedităm la alegerile parlamentare, rezultatele foarte bune de la alegerile europarlamentale și prezidențiale”, a anunțat Mitrofan pe pagina sa de Facebook.

Acesta a continuat spunanda ca “organizaţia locală n-a adus mercenari politici pentru locurile eligibile, dorind să iasă în faţă cu oamenii care au muncit pentru partid în ultimii 4 ani şi care au pus suflet în toate campaniile electorale. S-a construit o echipă frumoasă şi unită, care va creşte în continuare, partidul fiind deschis mai ales pentru suflul nou dat de entuziasmul neofiţilor, pentru persoane care nu au mai făcut politică. Există o mare dezamăgire în urma acestor rezultate, pentru că s-a muncit foarte mult şi supărarea provocată de rezultate este pe măsura speranţelor foarte mari. Maşinăria PSD-istă, în mare parte formată din electoratul tradiţional, din mulţi asistaţi sociali şi bugetari, s-a mobilizat foarte bine în stilul caracteristic, iar electoratul de dreapta, foarte vocal pe reţelele de socializare şi dornic de schimbare, nu a participat – din păcate – în număr mare la vot, rezultând astfel un absenteism îngrijorător, care a influenţat negativ – în mod decisiv – rezultatele finale.S-a remarcat, de asemenea, că singurii candidaţi care au avut voturi mai multe decât partidele lor au fost Constantin Panţurescu si Cristian Mitrofan, primii clasaţi în lupta pentru postul de primar. Restul candidaţilor au obţinut un număr de voturi sub cel al partidele lor. Voinţa electoratului prezent la vot a fost clară şi trebuie respectată. Asta pentru că alegătorii au întotdeauna dreptate, chiar dacă prezenţa a fost foarte mică şi legitimitatea celor preferaţi să ocupe anumite funcţii de responsabilitate este pe măsură.”

DE INTERES

PNL Curtea de Argeş mulţumeşte nu numai susţinătorilor, ci şi tuturor celor care au votat, aşteptându-i pe toţi şi mai ales pe nehotărâţi să voteze raţional la alegerile parlamentare, dacă le pasă cu adevărat de ţara în care trăim, de prezentul lor şi, mai ales, de viitorul urmaşilor. Nu vom încheia înainte de a-i felicita atât pe învingători, cât şi restul paricipanţilor la acest exerciţiu de democraţie aplicată care a fost cursa electorală încheiată prin alegerile din 27 septembrie”

Comenteaza cu profilul de FB
DE INTERES
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend