Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Carmen Harra, previziune sumbră: ‘Eu am avut percepția problemelor grave care vor să vină. Acest război care este extrem de periculos. Anii care vin, care aduc extrem de multe probleme pentru omenire, până în 2033!’

Publicat

in

Carmen Harra face profeţii sumbre, dar are şi veşti bune! „În reîncarnare am crezut întotdeauna! În meseria pe care o fac eu, de a lucra cu oamenii, am văzut nenumărate exemple de reîncarnare. Aș putea să îți vorbesc ore în șir despre cazuri excepționale și reîncarnarea merge la Pitagora, acum 2500 de ani, la conceptul de transmigrare a sufletului în care se spune că noi fiind forme energetice energia nu moare. Ea se transmigrează, în timp, în formă materială. Când moare un om, vezi că nu mai  există nimic în corpul acela și ceva se întâmplă. Energia merge undeva, dar ea  poate să se convertească din nou în material. Asta este o lege fizică și este extrem de interesant să vezi că, atunci când venim pe pământ, venim cu niște informații.

Dacă te gândești că Mozart a cântat la pian de la 4 ani fără să îl învețe nimeni, eu vorbesc franceza aproape perfect de când eram copil, fără să mă fi învățat cineva… La doi ani, am început să cânt. Instinctiv am cântat din copilărie, nimeni în familia mea nu a cântat. Asta îmi vine totuși dintr-o viață anterioară. Mereu mi-am amintit că am fost cântăreața de operă într-o altă viață. Multe din abilitățile noastre vin din experiențe anterioare. Oamenii pe care îi cunoaștem, care ni se par cunoscuți, sentimentul ăsta de deja vu, că am trăit în anumite locuri, memoriile sufletului sunt lucruri și e o temă despre care aș putea să îți vorbesc la nesfârșit”, a spus Carmen Harra, într-un interviu pentru ciao.ro.

Întrebată dacă s-a simțit copleșită de acest har pe care îl are, Carmen Harar a afirmat că i s-a întâmplat „de multe ori. În special când văd lucruri în lume care se pot întâmpla. Eu am avut percepția problemelor grave care vor să vină. Și asta mă copleșește când văd ceva care este dureros pentru umanitate. Pentru gândirea colectivă, ca de exemplu acest război care este extrem de periculos. Anii care vin, care aduc extrem de multe probleme pentru omenire, până în 2033!

Întotdeauna am anticipat lucrul ăsta. Această deschidere a minții, această intuiție, atunci când bate în viitor și vede niște lucruri mai puțin plăcute… Sigur că atunci când gândești cognitiv acest lucru este extrem de apăsător. Chiar și de dureros! Însă această abilitate mă împlinește că reușesc să fac ceva bine. Când ajut pe cineva, când prevenim ceva, când participăm în salvarea vieții cuiva, a găsi pe cineva… Deci sunt foarte mulți factori foarte pozitivi legat de abilitatea creierului de a ajută.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Dorel Vișan: ‘Tot ce a fost odată virtute și merit a devenit astăzi defect. Dacă eu sunt mândru de identitatea mea românească, și de valorile acestui neam, eu devin un fel de xenofob, un naționalist sovin’

Publicat

in

De

Pot să spun observația mea că s-a întors mașină lumii. Noi nu mai avem practică marilor virtuți. Tot ce a fost odată virtute și merit a devenit astăzi defect. Tot ce a fost defect a devenit virtute și merit. Acum dacă te naști alb poți să fi rasist, dacă ai patru copii cu aceiași femeie și ai trăit cu ea 40 de ani, astăzi ești un tăntălău depășit. Dacă ai fost crescut de familie într-o rigoare și mulțumești părinților, astăzi ești un fel de torționar de copii, împotriva creșterii armonioase a copiilor liberi.

S-au schimbat lucrurile. Dacă eu sunt mândru de identitatea mea românească, și de valorile acestui neam, eu devin un fel de xenofob, un naționalist sovin. Aș da și alte exemple dar pe urmă am alte și alte defecte. Această este mașină lumii și noi mergem cu ea înapoi.

În ce privește starea națiunii române, nu s-a schimbat cu nimic de acum 100 de ani de la Eminescu. Eminescu a scris într-un articol exact despre această stare a națiunii de astăzi. A spus așa: istoria va va condamnă. Am asista cum ați devenit milionari peste noapte fără a putea explică. Ați plâns pe umărul alegătorului și după ce v-a ales i-ați vândut și cămașă, ați uitat de el și ați întors obrazul străinului fără să va dați seama că palmă primită de voi a fost pe obrazul țării. Această este starea nației de astăzi care a fost și acum 100 și ceva de ani„, a declarat Dorel Vișan la Realitatea PLUS.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Marius Budăi: ‘Suntem acum într-un pericol, nu doar noi, întreagă Europa. Sprijinim mediul de afaceri, cred că cea mai bună protecție socială e un loc de muncă’

Publicat

in

De

„Ordonanță după cum știți este aprobată, sumele sunt deja pe cupoanele aferente lunii iunie. În intervalul 1-14 iulie seniorii vor primi acasă pensia, vor avea inscripționată pe cupon suma separată și vor primi bănuții.

Banii nu vor întră pe acele carduri ci pe cardurile de pensie. Exact pe cardul pe care încasează pensia, nu încurcăm”, a explicat ministrul Budăi.

Ministrul a explicat și care este situația cardurilor pentru persoanele cu venituri mici:

„Suntem în dinamică, așa cum am spus de la sfârșitul lunii mai când discutăm această măsură. Am spus că vor fi aici 4 pași de respectat: printrarea cardurilor, inscripționarea, livrarea și apoi încărcare cu respectivă suma.

Primele informații le vor primi în plicul cu cardul, imediat după card vor avea și alimentarile cu bani și apoi vor veni și celelalte tranșe, vom anunță public dată când vor fi alimentate cardurile: august, octombrie și decembrie.

Nu ne lăudăm cu această măsură, banii nu sunt foarte mulți. Vor avea instrucțiuni în acel plic, la fel că atunci când ne facem prima dată un card de salariu și acolo scrie exact ce este de făcut”, a mai explicat Budăi.

Marius Budăi a explicat și faptul că se discută refacerea PNRR pentru a putea mări pensiile:

„Eu m-am întâlnit cu toți miniștrii muncii din uniunea europeană cu care am apucat să discutăm oficial. Nu există nicio țară din UE care să aibă o asemenea limitare. Recent și Marcel Ciolacu a fost la Bruxelles și a discutat cu comisarul de muncă. Se pot flexibiliza lucruri din PNRR nu renunțăm la acest deziderat.

Cred că oamenii s-au lămurit, fără a face politică trebuie să spun, de când a venit PSD la guvernare grijă față de om s-a schimbat enorm. Pentru oamenii de rând nu erau bani dar pentru cheltuieli nejustificate erau, s-a văzut foarte clar că de la formarea coaliției am avut anumite negocieri pentru a acceptă diferite pachete sociale. Marcel Ciolacu a anunțat clar că deja lucrăm la un alt pachet. Atunci când vom avea ceva clar de anunțat, vom anunță.

Gândim un alt pachet care să fie un sprijin, un pachet social dar și economic, avem o mare nevoie în această perioada să sprijinim mediul de afaceri, să apărăm locurile de muncă existente. Suntem acum într-un pericol, nu doar noi, întreagă Europa. Sprijinim mediul de afaceri, cred că cea mai bună protecție socială e un loc de muncă. Cu măsuri mixte, și petru mediu social și direct pentru oameni, mai ales pentru categoriile vulnerabile.

Eu mi-aș dori cât mai repede dar acum implementăm aceste măsuri, suntem în calcul, vedem execuția bugetară la jumătatea anului. avem deja o execuție bugetară pe primele 5 luni, nu arată excelent dar arată bine, suntem optimiști că prin măsurile bune lucrurile s-au păstrat pe o linie care să ne permită un anumit spațiu bugetar astfel încât să luăm măsuri bune în continuare.

Rectificarea bugetară va fi anunțată după ce vedem exact execuția bugetară la 6 luni, avem și procedura de deficit excesiv, asta e situația. Pe măsură ce vom înainta în discuții transparent, vom transmite public”, a încheiat ministrul.

„353.000 de carduri pentru care s-a finalizat distribuția în cursul zilei de vineri. Acestea urmează a fi încărcate de luni, așa cum e procedura firească. Săptămâna viitoare e săptămâna în care se emit din nou carduri, numărul lor crește la 480.000. Vom avea la sfârșit de luna iunie aproximativ 1 milion de carduri emise și urmează mai apoi să între în procesul firesc de distribuție și încărcare. În total, dacă le luăm și pe cele care vin de săptămâna viitoare avem un număr de 930.000 de carduri care sunt în diferite etape: distribuție și încărcare. Tranșă 1 este cea care cuprinde lunile iunie și iulie”, a explicat și ministrul fondurilor europene, Marcel Boloș, la Realitatea PLUS.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend