Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Care vor fi principalele ținte ale industriei jocurilor de noroc în anul 2022

Publicat

in

Industria jocurilor de noroc online progresează rapid, în ritm cu implementarea celor mai noi tehnologii. În contextul în care anul 2022 se anunță a fi unul de excepție pentru inovațiile din domeniul IT&C, este așteptat ca și segmentul de gambling să înregistreze o cifre record.

Reprezentanții industriei cazinourilor online au fost invitați să facă o prefață a anului care urmează. Iată care vor fi coordonatele principale ale evoluției acestui domeniu, potrivit opiniilor exprimate de cei din interior:

Inteligența artificială va avea o pondere tot mai importantă

Operatorii vor conta tot mai mult pe rigurozitatea oferită de inteligența artificială. Primul pas a fost făcut. Pe unele platforme, în departamentul de relații cu clienții „lucrează” chatboți, care interacționează cu jucătorii exact ca niște oameni, oferind toate informațiile solicitate. De asemenea, există chatboți care îndeplinesc și rolul de crupieri în cazinourile live, scutind operatorul de cheltuieli cu salariile.

Mai mult decât atât, dealerii cu inteligență artificială nu își pierd niciodată calmul și sunt capabili să înmagazineze cantități nelimitate de informații, reținând caracteristicile fiecărui jucător.

Accent pe Realitate Virtuală și pe Realitate Augmentată

Gadgeturile pentru Realitatea Virtuală au devenit accesibile pentru publicul general. Unii producători au lansat deja sloturi care pot fi jucate cu ajutorul acestor dispozitive, exemple în acest sens fiind Art of the Heist, Srpinkles, Space Lights sau Gonzo’s Quest. Se apreciază că, în 2022, Realitatea Virtuală va ajunge și în jocurile de pe mobil.

Pe de altă parte, Pokemon Go a introdus Realitatea Augmentată în industria jocurilor video, iar producătorii de jocuri pentru cazino lucrează deja la o fuziune între cele două industrii. În curând, ne vom putea așeza la o masă de jos din Las Vegas fără să plecăm de acasă.

content-image

Tehnologia blockchain va revoluționa industria

Cazinourile online reprezintă cadrul perfect pentru integrarea tehnologiilor de tip blockchain. Mai mulți operatori de top din străinătate acceptă criptomonedele ca metodă de plată, acest instrument eliminând intermediari din circuitul banilor, așa cum sunt băncile. De asemenea, blockchain-urile oferă și un anumit grad de descentralizare, fiind independente de autoritățile care reglementează alte tipuri de monede.

Apare, astfel, conceputul de „cazinou al viitorului”. În România, nu se pot efectua momentan tranzacții cu Bitcoin sau cu alte criptomonede. Totuși, această variantă ar putea fi luată în calcul de către oficiul pentru licențiere, în momentul în consumatorii și operatorii vor solicita acest lucru.

Experiența de joc va ajunge la un nou nivel

Producătorii de jocuri de cazinou continuă se inoveze, oferind clienților experiențe de joc tot mai complete. În 2022, calitatea video va fi adaptată pentru ecranele cu rezoluție 8k. În același timp, mecanismul Megaways va continua să dezvolte liniile de plată, reinventând modurile în care se formează combinațiile câștigătoare. Gonzo’s Quest, Piggy Riches, The Dog House, Fishin’ Frenzy și Great Rhino au fost deschizătoare de drum în acest sens, redefinind norocul la sloturi. Răsfoind MrBit Casino review veți găsi câteva colecții de jocuri moderne, care pot reprezenta o introducere pentru ce va urma în viitorul apropiat.

Măsurile de securitate cibernetică vor fi de netrecut

Încă mai sunt amatori de jocuri de cazinou care se tem să se înregistreze pe o platformă online pe motiv că le-ar putea fi durate informațiile de pe card.  Până în acest moment, nu s-a auzit de niciun caz de „scurgere” de date, așadar nimănui nu ar trebui să îi fie frică să asocieze un card bancar cu profilul de client al unui cazinou online. Operatorii folosesc același sistem de securitate cibernetică la care apelează și băncile. Pe viitor, nivelul de securitate va fi și mai ridicat, datorită cheilor criptografice fără de care nu va putea fi obținut un certificat SSL.

content-image

Cazinourile live vor continua expansiunea

Cazinourile live au cunoscut o dezvoltare notabilă în perioada pandemică. Nișa a crescut cu 13% numai în anul 2020. Mesele cu crupieri „în carne și oase” vor continua să fie soluția ideală pentru jucătorii care ezită să se întoarcă în cazinourile terestre, preferând să se distreze din confortul de acasă. În 2022, se estimează că numărul jocurilor live se va dubla, comparativ cu ce există în acest moment.

Jocul responsabil va fi pus pe primul plan

Companiile din industria de profil vor continua să investească în programele de tip „joc responsabil”, pentru a împiedica clienții să dezvolte dependență de jocuri de noroc. Noua tendință este combaterea cheltuielilor iresponsabile, iar această campanie poate fi utilă și în cazul altor cheltuieli, nu doar al „bugetării” hobby-ului care ține de gambling.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

O promoție într-un bar a generat un scandal uriaș în Indonezia – Câte o sticlă de gin pentru toți cei cu numele de Mahomed sau Maria

Publicat

in

De

Poliţia indoneziană a arestat şase persoane pentru blasfemie după ce un lanţ de baruri a oferit băuturi alcoolice gratuite oricărui client cu numele de Mahomed, au anunţat vineri autorităţile, potrivit AFP citată de Agerpres.

Într-o postare pe reţelele de socializare, care între timp a fost ştearsă, barul Holywings oferea în fiecare joi câte o sticlă de gin oricărei persoane pe nume Mahomed (profetul islamului) sau Maria (figură importantă a creştinismului), pe baza prezentării cărţilor de identitate.

Or, alcoolul este interzis de legea islamică şi, chiar dacă consumul acestuia nu este interzis în barurile din Indonezia, musulmanii conservatori au fost indignaţi de această promoţie.

Indignarea s-a amplificat pe reţelele de socializare şi mai multe organizaţii de tineret i-au denunţat la poliţie pe responsabilii barului, acuzându-i de blasfemie.

Vineri seară, poliţia a prezentat şase suspecţi, printre care directorul artistic şi şeful echipei de promovare de la Holywings, în cadrul unei conferinţe de presă difuzate la televiziune.

Cele şase persoane purtau bluzele portocalii destinate infractorilor în Indonezia şi aveau feţele acoperite.

Arestaţii sunt acuzaţi de blasfemie şi de răspândirea urii religioase, a declarat poliţia, şi riscă până la 10 ani de închisoare.

Holywings a prezentat scuze publice şi a dat asigurări că responsabilii săi nu au fost la curent cu această promoţie.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

”O femeie moare la fiecare nouă minute”. Guvernul francez vrea înscrierea dreptului la avort în Constituţie

Publicat

in

De

​Premierul francez Elisabeth Borne anunţă sâmbătă că susţine o iniţiativă a grupului partidului prezidenţial LREM de înscriere a dreptului la avort în Constituţia franceză, în urma hotărârii istorice a Curţii Supreme a Statelor Unite de a revoca dreptul la avort, relatează AFP, potrivit News.ro.

protest in SUA dupa ce Curtea Suprema a eliminat dreptul constitutional la avortFoto: Amy Katz / Zuma Press / Profimedia Images

Şefa deputaşiţilor LREM Aurore Bergé a anunţat sâmbătă depunerea unui proiect de lege în acest sens, după anularea dreptul la avort în America.

NUPES a anunţat că vrea să discute luni despre un proiect de lege în acest sens.

”Guvernul va susţine cu putere acest proiect de lege. Pentru toate femeile, pentru drepturile omului, trebuie să înscriem acest aqis” în Constituţie, anunţă într-un tweet şefa Guvernului francez, apreciind că ”Parlamentul trebuie să susţină larg acest text”.

Aurore Bergé a denunţat, la France Inter, o decizie ”catastrofală pentru femei în lume”. ”O femeie moare la fiecare nouă minute pentru că a fost prost practicat un avort, în mod nesigur”, a subliniat ea.

”Asta ne îndeamnă, în Franţa, să dăm dispoziţii să nu ne trezim mâine cu eventuale răsturnări”, îndeamnă această aleasă din Yvelines, o fostă membră a Partidului Les Republicains (LR, dreapta), angajată în feminism.

Aurore Bergé a apărat, în urmă cu câteva luni, o prelungire în Franţa a termenului legal al avortului, adoptat la sfârşitul legislaturii precedente.

Întrebată dacă se teme de o punere în discuţie a avortului în Franţa, ea a răspuns că ”din nefericire nimic nu este imposibil, iar drepturile femeii sunt fragile şi sunt puse mereu în discuţie”.

Extrema dreaptă se opune aprig avortului

Arărându-i cu degetul pe noii deputaţi din cadrul Partidului Rassemblement National (RN, extremă dreapta), nişte ”opozanţi aprigi ai accesului femeilor la avort”, ea consideră că ”nu trebuie să ne asumăm niciun risc în acest domeniu şi este necesar să securizăm” acest drept.

Frontul Naţional (FN), devenit RN, a fost mult timp un oponent radical al avortului.

În 2011, Marine Le Pen şi-a reiterat dorinţa ca avorturile să nu fie decontate, iar apoi a îndemnat la menţinerea situaţiei, prezentându-se în acelaşi timp drept cea mai mare apărătorare a drepturilor femeilor.

Proiectul de lege al lui Aurore Bergé, transmis AFP, prevede că ”nimeni nu poate fi privat de dreptul la întreruperea voită a sarcinii”.

Şefa deputaţilor LREM subliniază că ”nu schimbăm Constituţia aşa cum schimbăm legea”, aşadar ”aceasta este o garanţie pe care trebuie să o dăm femeilor”.

Ea consideră că această măsură urmează să fie ”larg împărtăşită pe băncile Adunării Naţionale şi Senatului”

Stânga franceză a vrut ca dreptul la avort să fie garantat prin Constituție din 2019

Ideea nu este însă nouă.

În 2019, mai mulţi deputaţi de stânga au depus un proiect de lege constituţională ”vizând să protejeze dreptul fundamental la întreruperea voită a sarcinii”, o iniţiativă a socialistului Luc Carvounas.

”Nimeni nu poate îngrădi dreptul fundamental la întreruperea voită a sarcinii”, se arăta în acest articol, susţinut atunci de către depitaţii din Partidul La France Insoumise (LFI) Clémentine Autain, Eric Coquerel şi Mathilde Panot.

Şefa deputaţilor LFI Mathilde Panot a anunţat vineri seara că urmează să propună luni o alianţă a stângii NUPES ”care să depună un proiect de lege care să înscrie avortul în Constituţia” franceză.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend