Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Care sunt şansele ca Iohannis să fie suspendat pentru înaltă trădare? Nu mari, potrivit lui Ludivic Orban: Este doar o inepţie prezentată de Dragnea

Avatar

Publicat

in

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni, referitor la anunţul lui Liviu Dragnea, privind suspendarea lui Klaus Iohannis pentru înaltă trădare, că este doar o inepţie pe care a prezentat-o liderul PSD, acesta fiind “rupt de realitate din dorinţa de a scăpa de puşcărie”.

“Este o inepţie pe care a prezentat-o acelaşi Dragnea care este din ce în ce mai rupt de realitate şi care este clar că altceva în afară de dorinţa de a scăpa de puşcărie nu mai are în cap”, a afirmat liderul PNL, Ludovic Orban, luni la Parlament.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a recunoscut, duminică, faptul că ar exista un document pregătit de mai mulţi lideri PSD , care să îl acuze pe şeful statului de înaltă trădare susţinând că nu îşi doreşte să se ajungă acolo, dar nu este imposibil.

“Există acel document. Unii colegi din partid l-au lucrat. Am ştiut că îl lucrează. Nu este finalizat şi nu s-a ajuns la o discuţie finală ca să luăm o decizie. Nu am discutat nici cu domnul Tăriceanu despre asta, dar opinia mea este că sunt multe acţiuni care pot îmbrăca forma trădării, dacă ne uităm cu atenţie pe Codul Penal şi pe definiţia articolului respective. Nu am ajuns acolo încă, nu mi-aş dori să ajung acolo, dar nu este imposibil. Sunt acţiuni care au adus deserviciu României, economic, strategic. Întrebi guvernul dacă mai are bani de pensii şi salarii. Când pui o astfel de întrebare toate pieţele reacţionează. Poate influenţa cursul leu-euro”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Preşedintele PSD îl acuză pe şeful statului că incită la schimbarea Guvernului prin alte mijloace decât cele parlamentare.

“De asemenea, toate ieşirile, incitările, atacurile la Guvern, premier şi la alţii în mod frecvent, dublate de alte informaţii mincinoase, că nu se face aia sau aia, au creat impresia în afara ţării că aici există instabilitate economică. Dacă investitorii l-ar fi luat în serios bloca orice fel de investiţie în România. Incitarea la schimbarea ordinii constituţionale, când vrei să dărâmi un guvern, nu prin mijloace parlamentare, este o incitare la schimbarea ordinii constituţionale”, a mai spus Dragnea.

Comenteaza cu profilul de FB

NATIONAL

Elena Băsescu, ANGAJATĂ la Parlamentul României – Încasează MII de lei pe lună, dar parlamentarii jură că nu le e colegă

Avatar

Publicat

in

De

A candidat pentru un loc în Parlamentul României, însă asta nu a împiedicat-o să lucreze în instituție. Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu, s-a angajat la Parlament, acolo unde încasează un salariu frumușel. Mulți parlamentari spun însă că nu aveau idee că sunt colegi cu ea.

Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu s-a angajat de patru luni consilier la Comisia de Afaceri Europene de la Camera Deputaților.

Citește și: Rareș Bogdan îl somează public pe Raed Arafat: ‘M-am cam săturat. Nimeni nu e de neînlocuit. Să se prezinte luni cu un raport’

Totuși, puțini sunt cei care pot spune că au văzut-o la față în această perioadă și știu exact cu ce se ocupa EBa. Parlamentarii comisiei habar n-aveau că au o colegă atât de importantă.

“Nu am văzut-o niciodată, de aceea nici nu știam că lucrează în cadrul Parlamentului României în cadrul acestei comisii”, a declarat deputatul PNL Călin Bota.

Nici deputatul USR Mihai Polițeanu nu cunoștea acest detaliu.

“E prima datâ când aud lucrul acesta. De când e? N-am văzut-o niciodată”, a mărturisit Polițeanu.

Vreme de trei zile am căutat-o pe fata cea mică a fostului președinte pe holurile Parlamentului. Am bătut la uși, am întrebat și personalul angajat, iar rezultatul a întârziat să apară, scrie Antena 3.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Florin Cîțu îi atrage din nou atenția lui Vlad Voiculescu, după conferința de presă: ‘Am cerut de la toţi miniştrii: transparenţă, coerenţă, profesionalism’

Avatar

Publicat

in

De

Premierul României, Florin Cîțu, a revenit cu o serie de precizări după conferința de presă de duminică de la ora 16.00. El face aceste declarații cu referiri clare către ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.

„Este un lucru pe care l-am cerut de la toţi miniştrii: transparenţă, coerenţă, profesionalism.

Aşa cum fiecare contribuabil are legătură cu Ministerul Finanţelor sau aşa cum fiecare elev are legătură cu Ministerul Educaţiei, şi fiecare pacient din România are legătură cu Ministerul Sănătăţii.

Referitor la situația de la Spitalul Foișor: este vorba de onoare aici, să vedem dacă mai există onoare în România”, a spus Florin Cîțu, pe pagina sa de Facebook.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend