Conecteaza-te cu noi

UTILE

Care sunt cele mai interesante obiecte pentru patiserie de la ContiGrup.ro?

Publicat

in

Pasionatii de patiserie merita sa aiba intotdeauna la dispozitie cele mai bune dispozitive de la ContiGrup.ro, astfel incat preparatele pe care le realizeaza sa fie gustoase si delicioase. Procesul de realizare a produselor de patiserie este unul care necesita nu doar atentie, ci si gramaje perfecte, intrucat numai astfel se poate ajunge la texturile ideale si savoarea dorita.

In randurile ce urmeaza sunt prezentate cateva dintre obiectele care nu trebuie sa le lipseasca niciodata patiserilor care se respecta si care inteleg cat de importanta este munca lor, dar si cum trebuie sa o eficientizeze!

Dospitoare

Dospitoarele sunt dispozitivele din bucatarie care ajuta la pregatirea produselor de patiserie intr-un mod eficient. Aceste aparate sunt prevazute cu numeroase spatii in care pot fi puse tavile si sunt realizate din materiale de calitate, menite sa reziste unei utilizari indelungate. Patiserii trebuie neaparat sa aiba astfel de dispozitive, intrucat numai asa vor fi mereu pregatiti pentru a scoate la vanzare produse delicioase!

Mixere planetare de la ContiGrup.ro

Intr-un secol in care automatizarea este unul dintre cuvintele care caracterizeaza numeroase domenii, nici bucataria nu a fost evitata. De exemplu, nimeni nu mai trebuie sa se ocupe de mixat manual, pentru ca exista mixerele planetare de calitate de la ContiGrup.ro, datorita carora cremele pentru prajituri, frisca si coca pentru diferite tipuri de delicii pot fi gata in doar cateva minute. Este suficient ca patiserii sa adauge in bolul special ingredientele pe care le doresc amestescate, iar apoi sa aleaga perioada de timp in care dispozitivele sa functioneze.

Malaxoare

Malaxoarele se numara si ele printre dispozitivele care trebuie sa existe in bucatariile profesionale, in care patiserii se ocupa de realizarea celor mai gustoase preparate. Este vorba despre aparate eficiente, care pot fi manuite foarte usor si care ajuta la realizarea aluatului pentru prajturi si multe alte elemente de patiserie, incepand de la conurile pentru tarte si pana la croissantele delicioase pentru micul dejun!

Cuptoare

Bineinteles, cuptoarele sunt indispensabile patiserilor care trebuie sa isi coaca bunatatile cat mai usor. Recomandat este ca specialistii in domeniu sa aleaga modele prevazute cu numeroase tipuri de programe, care sa fie luminate in interior, pentru ca prajiturile sa fie tinute sub o atenta supraveghere si care sa aiba un display automat, datorita caruia timpii sa fie in permanenta studiati. Cuptoarele pot fi independente sau incorporabile, in functie de tipul de spatiu in care urmeaza sa fie folosite.

Aparate pentru ciocolata

Nu in ultimul rand, patiserii au nevoie si de aparate pentru ciocolata. Cui nu ii place acest dulce minunat? Cu ajutorul dispozitivelor moderne, specialistii se pot ocupa de realizarea celor mai gustoase preparate, indiferent daca folosesc ciocolata alba, neagra, amara sau cu fructe. Important este ca patiserii sa fie atenti la gramaje si la perioada in care folosesc aparatele pentru ciocolata.

Pe langa toate cele mentionate mai sus, ContiGrup.ro ofera celor interesati si vitrine orizontale, aparate pentru caramelizat, dispensere sau masini pentru turnat foietajul. Practic, toate acestea sunt indispensabile pentru patiserii care se respecta!

Comenteaza cu profilul de FB

UTILE

Benzile de albire pentru dinti iti redau zambetul perfect si nuanta impecabila pentru intreaga dantura

Publicat

in

Te-ai intrebat vreodata de ce pastele de dinti pentru albire nu prea au efectele pe care le vezi in reclame? Indiferent cat de multe branduri ai incerca sa folosesti albirea dintilor nu va fi una perfecta. Dinti albi si sanatosi, cu smaltul intact, se pot obtine mai usor daca folosesti metode moderne profesioniste de albire.

Cand nu ai timp sa mergi la stomatolog pentru albirea in cabinet cu tehnologii de ultima generatie poti incerca benzile de albire pentru acasa. Efectele lor sunt vizibile in cel mai scurt timp, diferenta observata este de pana la 12 nuante, preturile sunt mult mai mici decat cele ale interventiilor stomatologice pentru albirea dintilor.

Albirea danturii e simpla, benzile se poarta oriunde si nu ne incomodeaza, au in componenta perodixul de hidrogen, care isi face efectul rapid, in mai putin de 30 de minute.

Gingia si dintii nu sunt afectati de aceste substante din componenta benzilor de albire, procesul de albire este unul sigur si foarte usor de realizat la orice varsta.

In 2-3 pana la 7 zile poti vedea rezultatele purtarii benzilor de albire, rezultate care vor dura pana la un an sau doi. Benzile se fixeaza perfect pe dantura cu ajutorul tehnologiilor de ultima generatie, aplicarea dureaza cam o ora, o data pe zi, oricand doresti.

Nu ai nevoie de prescriptie speciala de la medic, le poti gasi pe site-urile de specialitate la preturi excelente, cu livrare rapida direct la tine acasa.

Cu benzile de albire ai aproape aceleasi rezultate vizibile ca in cazul unei albiri profesionale in cadrul unui cabinet stomatologic, si asta cu un buget minim si efecte garantate pe termen lung.

Fiecare produs a fost testat suficient de mult inainte de a fi pus in vanzare pentru a se observa orice efecte nedorite si a se inlatura orice disconfort la purtare. Deci le poti folosi fara probleme ca sa ai dintii albi si stralucitori cand doresti tu.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Reteta Saptamanii

Ce poti gati cand vrei ceva traditional?

Publicat

in

In timp ce Romania este bine cunoscuta la nivel international pentru Dracula, Transilvania si Nadia Comaneci, bucataria ei mai putin cunoscuta este ceva demn de explorat. Retetele traditionale romanesti reunesc un amestec de ingrediente si sunt puternic influentate de bucataria balcanica, turca, sarba, germana si maghiara. Datorita acestei experiente imbogatite, mancarea romaneasca este variata si foarte savuroasa. Pe langa clasicele sarmale cu pui sunt si alte preparate demne de incercat

Sarmale cu pui

Sunt preparate traditionale utilizate cu precadere de Craciun si Revelion. Se prepara din carne tocata (de obicei carne de porc sau pasare), amestecata cu condimente, orez si ceapa, apoi rulata in frunze acre de varza si fiarta ore intregi intr-un sos special format din suc de varza, suc de rosii , si alte ingrediente secrete. Cei care vor ceva mai light sau sunt la dieta vor alege sarmale cu pui.

In unele regiuni romanesti se folosesc frunze de vita de vie in loc de varza. Pentru post sau pentru o alegere vegana, carnea tocata poate fi inlocuita cu mult succes cu un amestec de nuci macinate, morcovi razuiti si ciuperci tocate.

Mamaliga

De obicei, mamaliga merge cu o farfurie de sarmale sau servita simplu cu smantana si branza. Mamaliga se prepara din faina de porumb fiarta in apa cu un varf de sare si cateva picaturi de ulei de floarea soarelui. Este foarte sanatoasa si, de asemenea, se combina bine cu ciulamaua si tocanitele. Ciobanilor le place sa o amestece cu branza de oaie sarata si sa faca acea specialitate savuroasa numita „bulz”.

Mici

Micii sunt cu adevarat deliciosi si foarte populari la gratare, street food, weekend-uri in natura si petreceri in aer liber. Sunt alimente care pot fi mirosite de la kilometri distanta si sunt usor de facut.

Ciorba de burta

In timp ce numele poate sa nu para prea atragator, este o adevarata delicatesa si este cunoscuta chiar si de straini. Considerata ultimul remediu de mahmureala, ciorba de burta este facuta din burta de vita, legume si oase, aromata cu mult usturoi si cu otet. Ardeii iuti sunt perfecti in aceasta combinatie, dar sunt si persoane care opteaza pentru gogosari murati.

Pomana Porcului

Acest fel de mancare provine dintr-o veche traditie rurala. Traditia are loc in aerul rece al lunii decembrie, cand porcii sunt jertfiti pentru cina de Craciun. Carnea proaspat taiata de la un porc recent sacrificat este prajita in grasimea proprie intr-o tigaie adanca. Aceasta mancare savuroasa se combina bine cu muraturi autentice.

Jumari

In urma taierii porcului, prin prajirea bucatilor de slanina si grasimii de porc, rezulta jumarile. Acestea se servesc calde si intotdeauna insotite de ceapa cruda si un paharel de tuica traditionala de prune, ca digestiv. Oricat de delicioasa ar fi, se recomanda consumarea jumarilor cu moderatie.

Acestea sunt cele mai importante mancaruri traditionale pentru sarbatorile de iarna, iar pentru alte sezoane se poate opta pentru alte variante mai light, asa cum sunt tocanitele cu pui, supa de pui perfecta in raceli si salatele aperitiv interesante care decoreaza mesele de sarbatoare.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend