Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Care sunt avantajele apelării la traducători autorizați?

Avatar

Publicat

in

Colaborarile cu traducatori nativi sunt esentiale pentru oamenii de afaceri, care lucreaza cu parteneri straini si care trebuie sa dispuna de documente foarte bine traduse dintr-o limba in alta. Doar astfel se vor putea ocupa de importuri si de exporturi, fara a intampina probleme la vama si fara ca bunurile lor sa fie blocate sau si mai rau, confiscate.

In aceasta idee, managerii de companii trebuie sa stie care sunt cele mai importante beneficii pe care le pot obtine atunci cand aleg sa colaboreze cu experti bine pregatiti in domeniu atunci cand le sunt necesare traduceri de diferite tipuri!

Cele mai importante avantaje ale colaborarii cu traducatori nativi

  • Profesionistii acorda atentie la detalii

Un prim beneficiu de care se pot bucura persoanele care lasa traducerile pe mana specialisti in domeniu este acela ca toate documentele de care au nevoie sunt lucrate cu atentie si cu grija la detalii. Un singur cuvant tradus gresit poate face diferenta din punct de vedere legislativ atunci cand vine vorba despre importuri si exporturi, motiv pentru care oamenii de afaceri nu isi pot permite sa prezinte la vama documente gresite.

  • Expertii se pot ocupa de o gama larga de traduceri tehnice profesionale

Printre avantajele de care mai trebuie sa stie persoanele care au nevoie de documente traduse se numar si faptul ca expertii in acest domeniu se pot ocupa de o gama foarte larga de lucrari: de la traduceri acte medicale, pana la documente care sa ateste provenienta unor produse sau conformitatea lor cu legislatia in vigoare intr-o anumita tara. Traducatorii se pot ocupa in paralel de mai multe nise, spre incantarea oamenilor de afaceri.

  • Traducerile sunt asigurate in timp util

In momentul in care antreprenorii incheie un contract cu traducatorii autorizati, ei stabilesc si termenul limita pana la care sa obtina documentele traduse de care au nevoie. Astfel, ei au certitudinea ca in momentul in care vor sa se ocupe de importuri sau de exporturi, vor dispune deja de toate actele de care au nevoie, pentru a nu intampina dificultati legislative la vama.

  • Traducerile sunt corecte, fara loc de interpretari

Un singur cuvant tradus gresit in documentele oficiale poate sa provoace probleme serioase oamenilor de afaceri cand vine vorba despre produsele pe care le comercializeaza. Apeland, insa la Syncrotranslation, nu trebuie sa-si faca griji in aceasta privinta, pentru ca traducatorii lucreaza atent si nu lasa niciodata loc de interpretari. Actele sunt traduse cat mai eficient cu putinta, tocmai pentru a veni in sprijinul celor care au nevoie de ele.

Lista beneficiilor de care se pot bucura persoanele care aleg sa colaboreze cu traducatori autorizati poate continua, insa cele anterior mentionate sunt cele mai importante avantaje de care oamenii de afaceri trebuie sa tina cont.

De preferat este sa lucreze pe termen lung cu aceeasi traducatori, astfel incat sa aiba intotdeauna garantia ca documentele de care au nevoie sunt realizate corect! Importurile si exporturile, de exemplu, trebuie realizate in conformitate cu legislatia in vigoare, pentru ca altfel, bunurile pot fi blocate ori confiscate de catre autoritati!

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Gheorghe Falcă, despre eșecul polițiștilor de la Onești: ‘Încă o dată se confirmă că sistemele de ordine publică din România au rămas în urmă’

Avatar

Publicat

in

De

Europarlamentarul PNL Gheorghe Falcă a vorbit, marți, pe B1 TV, despre cazul de la Onești, unde doi muncitori care renovau un apartament au fost sechestrați și în cele din urmă uciși de un bărbat. El a transmis că incidentul scoate încă o dată în lumină că ”sistemele de ordine publică din România au rămas în urmă”.

”Îmi e foarte greu să spun eu ce s-ar fi întâmplat cu lunetistul. Ce pot să vă spun este că încă o dată se confirmă că sistemele de ordine publică din România au rămas în urmă. Au rămas în urmă cu legislația, și aici este responsabilitatea politicienilor, și evident au rămas în urmă cu noile tehnici, cu ceea ce înseamnă pregătirea pentru astfel de evenimente.

Cred că întotdeauna după astfel de evenimente, pe lângă o anchetă, pe lângă partea jurnalistică, oamenii responsabili trebuie să pună aceste fapte în proceduri de acțiune. Eu sunt om care a făcut armata la cerere la Parașutiști și acolo se spunea că în urma fiecărui incident a apărut o procedură de a te salva în aer datorită acelui incident. Așa trebuie să procedăm în momentul în care ajungem la astfel de evenimente, să corectăm lucrurile, dar în România trebuie foarte multe lucruri corectate în sistemul de ordine publică”, a declarat europarlamentarul, marți, pe B1 TV, la „Se întâmplă acum!” cu Tudor Barbu.

Cei doi bărbați sechestrați și uciși, ambii electricieni, făceau niște reparații în apartamentul respectiv și aveau vârste de 38 de ani, respectiv 55 de ani. Incidentul de la Onești, județul Bacău, a avut loc luni, iar între timp Poliția Română a făcut mai multe precizări.

”Primul apel care a sosit a fost la 11.47 de către un bărbat care sesiza că are probleme cu un litigiu. Apelul a fost trasferat la Poliție, însă apelul s-a întrerupt. Cu toatea acestea, a fost transferat apelul către colegii din teren. La 11.52 a ajuns primul echipaj, deci la 5 minute. La 11.55 s-a dispus unele grupe operative, din 17 polițiști de la Bacău, serviciul de operațiuni speciale și de negociatori. Adjunctul Poliției de la Onești a inițiat o discuție cu bărbatul, având în vedere că-l știa. Pe parcurs, el a încercat detensionarea situației, prin promisunea că o să-i facă rost de adeverința cerută.

Negociatorul a fost chemat de urgență, acesta fiind în timpul său liber. Celălat negociator era în concediu medical. La 14.30, cel în cauză, a reapelat sistemul 112 și a sesizat că are două persoane legate. A solicitat să i se restituie actul de proprietate sau 300.000 de euro. Dacă auzea o mișcare în fața blocului sau pe scară, a amenințat că-i omoară. Cel de la 112 a solicitat să discute cu o victimă din apartament, pentru a confirma că trăiește”, a declarat Gheorghe Cristian, director adjunct la Direcția de Investigații Criminale, într-o conferință de presă, conform cu b1.ro

Citește și:

Cine este și cum arată criminalul din Onești – Foto și cu soția sa

Lovitură! O nouă taxă îi așteaptă pe români. Ce sumă de bani va trebui scoasă din portofele pentru plata taxei

EXCLUSIV Polițiștii anunță că vor face show la ministerul Ralucăi Turcan! Va fi un miting cum își dorește Cîțu, cu măști speciale pe gură!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Traian Berbeceanu se pregătește să elibereze scaunul. Alin Stoica propus de USR-PLUS pentru funcția de prefect al Capitalei

Avatar

Publicat

in

De

USR PLUS Bucureşti îl propune pe Alin Stoica pentru funcţia de prefect al Capitalei, anunţă marţi un comunicat al alianţei. Alin Stoica este propus în locul actualului prefect Traian Berbeceanu.

„USR PLUS înţelege să respecte cu responsabilitate mandatul politic dat de bucureşteni ca principala forţă politică în care aceştia au încredere, reconfirmată la alegerile parlamentare, asigurând monitorizarea şi susţinerea programului de guvernare şi a reformelor şi prin instituţia Prefectului”, se menţionează în comunicat.

Alin Stoica este preşedinte al Filialei PLUS Sector 6, de profesie avocat şi are experienţă atât în ceea ce priveşte interpretarea şi aplicarea actelor normative, cât şi a elaborării acestora, precizează USR PLUS Bucureşti.

„Voi pune accent, în aplicarea programului Guvernului la nivelul Bucureştiului, pe reforma administraţiei. Avem nevoie ca de aer de profesionalizare şi depolitizare dacă vrem să schimbăm cu adevărat modul în care a funcţionat România până acum. Îmi propun o cooperare foarte bună cu toate organele administraţiei publice locale, indiferent de culoarea politică, pentru că interesul cetăţeanului este pe primul loc. Nu în ultimul rând, îmbunătăţirea siguranţei cetăţenilor va fi un aspect-cheie al mandatului meu. Vom continua iniţiativele bune, deja începute, şi vom demara altele, doar după ce ne vom consulta cu toate părţile implicate”, a declarat Alin Stoica, conform sursei citate.

Pentru o perioadă de doi ani (2016 – 2018), Alin Stoica a reprezentat societatea civilă în Comisia pentru relaţii de muncă, politică salarială, incluziune socială şi sănătate a Consiliului Economic şi Social şi de peste cinci ani reprezintă organizaţii patronale la nivel de industrie şi la nivel naţional în unele dintre discuţiile privind elaborarea de acte normative, atât la nivelul Guvernului, cât şi la nivelul Parlamentului.

De asemenea, el este membru PLUS de la înfiinţarea partidului şi a făcut parte din Comisia de Integritate Naţională a Alianţei USR PLUS pentru alegerile locale, contribuind la efortul de selectare a candidaţilor comuni prin verificarea respectării principiilor şi valorilor promovate de Alianţa USR PLUS, mai transmite Alianţa, informează agerpres.ro

Citește și:

Cine este și cum arată criminalul din Onești – Foto și cu soția sa

Lovitură! O nouă taxă îi așteaptă pe români. Ce sumă de bani va trebui scoasă din portofele pentru plata taxei

EXCLUSIV Polițiștii anunță că vor face show la ministerul Ralucăi Turcan! Va fi un miting cum își dorește Cîțu, cu măști speciale pe gură!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend