Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Care este cea mai bună modalitate de a îţi promova afacerea?

Publicat

in

Din ce în ce mai mulţi antreprenori doresc să se facă vizibili pe piaţă. Pentru a realiza acest lucru, aceştia folosesc diferite metode de promovare, atât online cât şi fizic. Totuşi, în ultima perioadă, campaniile online s-au dovedit a fi extrem de utile în ceea ce priveşte promovarea firmelor noi, luând locul promovărilor fizice prin intermediul bannerelor şi pliantelor. De altfel, cei mai mulţi marketeri şi PR-isti şi-au continuat activitatea în online. În cazul în care ţi-ai deschis propria firmă, dar nu ai destul buget pentru a angaja un specialist în marketing, va trebui să te ocupi singur de promovare. Pentru a îndeplini acest task cu succes, va trebui să afli mai multe informaţii cu privire la metodele de promovare din online. Aşadar, tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi EDUKIWI.RO şi să alegi cursurile care te atrag cu adevărat. Totuşi, pentru a îţi veni în ajutor, în acest articol îţi vom prezenta diferite metode de a îţi promova afacerea în online.

Youtube

Youtube este una dintre cele mai utilizate platforme din mediul online, având zilnic mii de accesări. Avantajul Youtube este gratuitatea. Aşadar, tu vei putea uploada videoclipuri de diferite dimensiuni, în mod gratuit. De altfel, poţi insera şi diferite alte reclame în puncte cheie, pentru a creşte suspansul şi curiozitatea comunităţii tale.

Pe lângă faptul că poţi utiliza platformă în mod gratuit, vei putea câştiga şi bani extra, din plasarea de reclame. Cu cât traficul este mai mare, cu atât şansele de câştig cresc.

Facebook

În cazul în care nu eşti familiarizat cu noile aplicaţii, atunci vei putea întotdeauna folosi Facebook ca şi modalitatea de promovare a propriei tale afaceri. Toate postările, eventurile şi story-urile poţi fi folosite în mod gratuit. De altfel, vei avea posibilitatea de a realiza şi grupuri, unde să discuţi cu membrii comunităţii tale. În aceste moduri vei putea creşte rapid şi organic.

Totuşi, dacă ţi se pare că aceste strategii nu sunt utile, vei putea întotdeauna utiliza instrumentele plătite ale acestei platforme, anume Facebook Ads. Pentru a concepe reclamele pe Facebook, vei avea nevoie de câteva cursuri, astfel încât să ştii ce aspecte să subliniezi prin intermediul acestora şi ce elemente catchy să foloseşti, astfel încât comunitatea ta să se poată mări rapid.

Cursurile de care ai nevoie pentru a îndeplini acest task se regăsesc în mediul online şi sunt complet gratuite.

Copywriting

Anumite persoane preferă să îşi promoveze afacerea cu ajutorul copywriterilor. Aşadar, dacă şi tu te numeri printre acestea, însă nu ai bugetul necesar pentru a angaja un copywriter, ar trebui să te informezi cu privire la modalităţile de redactare a textelor, astfel încât acestea să atragă şi să vândă. Chiar dacă poate părea un task destul de dificil, în online vei găsi diferite cursuri online care te vor învăţa aspectele cele mai importante ale copywritingului.

Totuşi, înainte de a începe un astfel de curs, asigură-te că ai timpul necesar pentru a exersa modul de scriere a unui text, în funcţie de sfaturile experților în copywriting.

Instagram

Construiește un brand personal

Dacă te întrebi ce este Instagram și cum te poate ajuta, Instagram este o platformă de social media vizuală, unde brandurile mici care pot interactiona cu clienții existenți și potențiali. Ca o afacere mică să prospere , ai nevoie de metode eficiente, dar simple, de a te adresa publicului la costuri reduse. Partajarea fotografiilor și videoclipurilor detaliate despre companie pe Instagram te ajută să atragi atenția clienții într-un mod eficient. În plus, fluxurile vizuale reflectă adesea unicitatea mărcii, în timp ce diferențiază afacerea ta de restul. Acest lucru te ajută să construiești o comunitate a fanilor pasionați de brandul tău.

Îmbunătățește vânzările

Actualizările postărilor în timp real te ajută să oferi informații excelente, potrivite pentru creșterea vânzărilor. În special, utilizarea anunțurilor și a promoțiilor Instagram joacă un rol vital în direcționarea traficului către site-ul tău și apoi facilitarea unei vânzări de succes. Instagram devine un instrument excelent pentru business-urimici, cu atât mai mult atunci când lansează noi produse sau servicii. În plus, ajută la generarea mai multor clienți potențiali pentru dezvoltarea afacerii. 

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements

ACTUAL

Cristian Diaconescu: ‘Este dificil în acest moment de stabilit dacă vreun partid politic din România este capabil să coaguleze majoritatea fie la putere, fie în opoziție’

Publicat

in

De

Liderul PMP, Cristian Diaconescu, a declarat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la Iaşi, că un guvern condus de Nicolae Ciucă, ministru al Apărării în guvernele Orban şi Cîţu, poate fi o bună variantă atâta vreme cât poate asigura o majoritate parlamentară.

„Dacă nu-şi poate asigura o majoritate, nominalizarea nu-şi are rostul. Reamintesc, există decizia 85 a Curţii Constituţionale care spune foarte clar că în această nominalizare trebuie să existe spirit de loialitate constituţională. Adică să aplici norma de drept în aşa fel încât să produci efecte. Nominalizarea în sine nu are valoare atât timp cât nu are majoritate pe primul ministru, guvern şi programul de guvernare. Rămâne de văzut dacă se va întâmpla, altfel problema devine din ce în ce mai gravă”, a afirmat preşedintele PMP, răspunzând unei întrebări a jurnaliştilor.

El a spus în cadrul aceleiaşi conferinţe de presă că era de aşteptat ca guvernul propus de USR PLUS să cadă la votul din Parlament.

„Guvernul Cioloş a căzut în Parlament. Era de aşteptat. Practic s-au pierdut două săptămâni pentru un rezultat anticipat în Parlamentul României”, a susţinut Diaconescu.

În opinia liderului PMP, România se confruntă în prezent cu un paradox politic fără precedent.

„Este dificil în acest moment de stabilit dacă vreun partid politic din România este capabil să coaguleze majoritatea fie la putere, fie în opoziţie. Este un paradox politic aproape fără precedent. Această lipsă de disponibilitate, ca să fiu amabil, în ceea e priveşte asumarea este de-a dreptul jenant pentru o clasă politică ce ar trebui să aibă soluţii pentru orice situaţie de criză. În propunerile, ideile care se vehiculează public, este conţinut practic un singur mesaj: ‘nu suntem capabili şi nu dorim să preluăm administrarea României în acest moment’. Restul sunt teme de comunicare prin care se încearcă cosmetizarea a unei atitudini laşe care nu are absolut niciun fel de raţionalitate în condiţiile în care nimeni altcineva decât o clasă politică nu-şi poate asuma gestiunea situaţiei societăţii româneşti”, a mai spus Cristian Diaconescu.

În opinia sa, consecinţele crizei politice pot fi devastatoare în continuare, dincolo de aspectele care ţin de sănătate. În acest sens, el cataloghează această criză politică drept cea mai gravă problemă cu care ne confruntăm.

„Aş vrea să amintesc că un guvern de administrare nu poate adopta un buget. În egală măsură, un guvern de administrare nu poate da un mandat miniştrilor să intre în proiectele de prefinanţare prin PNRR. Din acest punct de vedere, nu numai că riscăm să pierdem proprii bani, dar riscăm în egală măsură să compromitem finanţările din fondurile europene. Este inadmisibil, dacă ar fi să privim doar spre aceste zone”, a mai spus liderul PMP, informează agerpres.ro

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult

ACTUAL

Bazinul de înot de la Curtea de Argeș s-a ÎNCHIS – VEZI MOTIVUL și ÎN CE AN SE VA REDESCHIDE – DAN PETRESCU ACUZĂ

Publicat

in

De

Sunt iar probleme mari la bazinul de înot din Curtea de Argeș, motiv pentru care de aproape o săptămână acesta a fost închis și va mai sta nefuncțional cel putin o lună de zile. Potrivit directorului SPGC, firma subordonată primăriei care administreaza bazinul de înot, bazinul este nefunctional deoarece s-a stricat o importanta piesa care asigura climatizarea.

” E vorba de o piesa importanta care asigura functionarea in parametri normali. Fara aceasta nu putem deschide bazinul. Am facut solicitare la firma care se ocupa si ni s-au dat asigurări că vom primi aceasta piesa in jurul datei de 5 noiembrie. Apoi, dupa ce o primim, aceasta ar trebui si montata in locul celei defecte dar ca data nu va pot spune cand va fi asta pentru ca depindem de acea firma, intreaga instalatie a bazinului fiind in garantie”, ne-a declarat Ioan Ghiță. Acesta spune ca este posibil ca in acest an bazinul sa nu mai fie deschis, date fiind si restrictiile care ar putea fi anunțate ca urmare a evoluției pandemiei de Covid-19. “Sincer, nu stiu, nu garantez daca anul acesta vom putea redeschide bazinul”, a spus Ioan Ghiță.

Suprinzator, sau nu, majoritatea conilierilor locali nu aveau habar ca, de mai bine de o săptămână, bazinul este inchis publicului. Singurul care stia de probleme a fost Dan Petrescu. ” E a nu stiu cata oara cand bazinul se inchide din motive tehnice, deși e in garantie… Păi să cheme dom` primar pe domnul Jubleanu și Drăghici, cei care s-au ocupat de acest bazin care putea fi facut cu banii de la Guvern așa cum au facut alti primari. Uite, cel de la Mioveni e modelul standard facut de Guvern si nu a avut problemele ăstuia al nostru care a tocat atatia bani ca așa au vrut unii mofturosi. Ăla de la Mioveni funcționează non stop, al nostru stă mai mult inchis”, a declarat consilierul Dan Petrescu.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend