Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Cântărețul Dennis ‘Dee Tee’ Thomas a murit la 70 de ani: a fost cofondator al formației Kool & the Gang

Publicat

in

Dennis „Dee Tee” Thomas, cofondator al formației soul-funk Kool & the Gang, a murit sâmbătă, au confirmat reprezentanții săi pentru Variety. Artistul avea 70 de ani, informează Mediafax.

Potrivit unui comunicat de presă, Thomas a murit „liniștit în somn”, în New Jersey.

Thomas a fost un membru original al grupului, în care a cântat la saxofon alto, flaut, percuție și a servit ca „maestru de ceremonii” în timpul concertelor trupei.

Născut în februarie 9, 1951 în Orlando, Florida, Thomas a cofondat Kool & the Gang în 1964 alături de frații Ronald Bell și Robert „Kool” Bell, precum și de prietenii Spike Mickens, Ricky Westfield, George Brown și Charles Smith. Denumindu-se mai întâi Jazziacs, trupa și-a creat propria fuziune de jazz, R&B, soul și funk și a devenit în cele din urmă Kool & the Gang, în 1969.

De-a lungul carierei legendare a formației, a câștigat două premii Grammy și șapte premii American Music. Au vândut peste 70 de milioane de albume în întreaga lume și au produs 25 de top hituri de top 10 R&B. Cel mai recent album al lor, „Perfect Union”, a fost lansat anul acesta iar trupa continuă să cânte.

În 2014, formația a câștigat premiul Soul Train Lifetime Achievement Award și a primit o stea pe Walk of Fame la Hollywood în anul următor.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Iohannis: Trăim vremuri grele. Nu am niciun sprijin pentru ieșiri populiste / Lucrurile sunt scumpe și vor rămâne scumpe

Publicat

in

De

Klaus Iohannis a declarat miercuri, întrebat în legătură cu propunerile PSD privind plafonarea prețului la carburanți și sistemul de impozitare, că nu are niciun sprijin pentru populisme și ieșiri la televizor, ci doar pentru ”abordarea sobră” a guvernului, având în vedere că ”trăim vremuri grele”.

Klaus IohannisFoto: AGERPRES

”Din partea mea, există susținere pentru cota unică, pentru guvernul care poate calcula până unde se poate întinde cu subvențiile. Nu am niciun sprijin pentru ieșiri populiste și afirmații de televizor cum că se va face totul ca să trăim extraordinar, de grozav, de bine. Trăim vremuri grele și situația nu se va ameliora peste noapte. Guvernul are o abordare sobră, este una care va avea susținerea mea”, a declarat Iohannis, în marja summitului extraordinar al NATO de la Madrid.

Iohannis a mai spus că Rusia a pregătit criza energetică din timp, înainte de declanșarea războiului în Ucraina, și este evident că aceasta este una de durată.

El a mai vorbit despre dependența masivă de petrolul și gazul rusesc la nivel mondial care trebuie să se schimbe, însă schimbarea necesită timp.

”Așa cum arată lucruruile acum, prețurile (la energie n.red) vor crește în continuare. Aceste lucruri ne vor afecta și ne vor afecta pe termen lung, până când găsim rute alternative, furnizori alternativi care vor duce la o stabilizare a prețului. Dacă vom ajunge ca prețul la energie să scadă, asta este o chestiune pe care o discută teoreticienii. În practică, din păcate, lucrurile sunt scumpe și vor rămâne scumpe”, a mai spus Iohannis.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Angajații lucrează de oriunde. De ce succesul modelului de lucru hibrid depinde de securitate

Publicat

in

De

Flexibilitatea reprezintă un aspect esențial al sistemului de lucru hibrid, iar angajații se așteaptă să o găsească indiferent de locul de unde lucrează sau de modul în care aleg să își desfășoare activitatea. Această flexibilitate vine, însă, cu numeroase provocări în materie de securitate, deoarece angajații nu mai lucrează doar de la sediul companiei, ci de acasă, de la o cafenea sau de oriunde, folosind dispozitive personale și accesând rețele nesecurizate.

Importanța securității cibernetice Foto: Cisco

Departamentele IT din cadrul organizațiilor sunt supuse, astfel, unei presiuni uriașe, deoarece conectarea angajaților care lucrează în sistem hibrid și securizarea acestora au crescut în complexitate, fiind tot mai expuși amenințărilor de securitate.

Conform unui raport al FBI, atacurile cibernetice au crescut de 3-4 ori ca urmare a tranziției la munca de la distanță în 2020. Infractorii cibernetici își lansează atacurile profitând de faptul că angajații folosesc mai multe dispozitive insuficient protejate și se conectează direct la Internet pentru a accesa aplicațiile cloud. În plus, atacurile de tip ransomware sunt tot mai frecvente și devin o preocupare tot mai mare pentru organizațiile care adoptă modelul de lucru hibrid. Echipele IT trebuie să se adapteze rapid și să securizeze numărul foarte mare de angajați care deja lucrează sau vor alege să lucreze în sistem hibrid. E important să obțineți informații despre cele mai utilizate aplicații în acest context, pentru a actualiza infrastructurile IT și de securitate specifice.

Deși securizarea accesului de la distanță este necesară, această măsură nu este suficientă pentru a proteja adecvat angajații și aplicațiile.

Pentru a se asigura de succesul modelului de lucru hibrid, organizațiile au nevoie de o abordare diferită a securității. Accentul trebuie pus pe instruirea angajaților în materie de securitate, pe transformarea rețelelor pentru a oferi acces securizat indiferent de unde se conectează utilizatorii, pe adoptarea unei metodologii Zero Trust pentru a asigura accesul securizat la distanță de oriunde și pentru orice dispozitiv.

O strategie de securitate de tipul Zero Trust pornește de la premisa că întreaga rețea este nesigură și trebuie verificată identitatea tuturor utilizatorilor, aplicațiilor sau echipamentelor, iar protecția trebuie oferită încă din zona de acces. Echipele IT obțin o vizibilitate mai bună asupra utilizatorilor și dispozitivelor datorită stabilirii unui nivel inițial de încredere la fiecare solicitare de acces.

Organizațiile pot răspunde mult mai rapid în cazul unor atacuri cibernetice, folosind soluțiile de securitate de la Cisco.

Cisco Secure Hybrid Work – securitate de oriunde

Soluția Cisco Secure Hybrid Work oferă protecție unificată, verifică autenticitatea utilizatorilor și a dispozitivelor, permite accesul securizat și protejează angajații care lucrează în sistem hibrid, indiferent de locație. Este o soluție integrată, care valorifică beneficiile oferite de Secure Access by Duo, AnyConnect, Umbrella, Secure Endpoint și Secure Email Cloud Mailbox.

Este o soluție pentru organizațiile care vor să-și protejeze angajații care lucrează în sistem hibrid, indiferent unde se află: la birou, acasă sau în orice altă locație.

Cisco Secure Access by Duo verifică identitatea utilizatorilor prin autentificare multi-factor înainte de a acorda acces la aplicațiile de companie, iar Cisco AnyConnect permite accesul securizat la rețeaua companiei pentru orice utilizator, de pe orice dispozitiv. Cu Cisco Umbrella oferiți securitate în cloud extinzând astfel protecția dispozitivelor și a utilizatorilor care lucrează de la distanță, indiferent de locație.

E-mailul rămâne principalul vector de atac în cazul atacurilor cibernetice. Cu ajutorul Cisco Secure Email detectați, blocați și eliminați amenințările de securitate înainte ca acestea să aibă loc. Fiecare terminal din rețea este securizat și protejat cu Cisco Secure Endpoint, o soluție cloud care detectează și elimină amenințările, reducând timpii de remediere cu până la 85%.

Pe lângă modelul Zero Trust, organizațiile pot face mai ușor tranziția către modul de lucru hibrid cu ajutorul platformei Cisco SecureX și Cisco Secure Access Service Edge (SASE).

SecureX este o platformă integrată de securitate care oferă o mai bună vizibilitate și eficiență în întreaga infrastructură de securitate. SecureX oferă capabilități extinse și automate de detecție și răspuns împotriva amenințărilor (XDR) și reunește tehnologii atât de la Cisco, cât și de la terți oferind protecție la nivel de rețea, terminale, aplicații și cloud. Informațiile despre amenințările de securitate sunt furnizate de echipa Cisco Talos, una dintre cele mai mari echipe de specialiști în securitate din lume.

Cisco Secure Access Service Edge (SASE) valorifică avantajele cloud și permite accesul sigur la aplicații de oriunde lucrează utilizatorii. SASE îmbunătățește eficiența operațională și performanța, oferind protecție sporită împotriva amenințărilor de securitate pentru angajații care lucrează în sistem hibrid.

De ce soluția Cisco Hybrid Work va fi eficientă pentru organizația dvs.:

  • 100% dintre companiile prezente în topul Fortune 100 folosesc Cisco Secure
  • Conform Cisco Secure Access by Duo, 900 de milioane de solicitări de autentificare multi-factor sunt analizate în fiecare lună
  • 87 de milioane de terminale sunt protejate prin Cisco Secure
  • După utilizarea Cisco Umbrella, numărul alertelor de securitate a scăzut cu 50%
  • Mai mult de jumătate dintre respondenții la sondajul Umbrella TechValidate au observat o reducere a infecțiilor malware cu 75% în urma utilizării Cisco Umbrella

Articol susținut de Cisco

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend