Conecteaza-te cu noi

CULTURA

Cântăreţii şi dansatorii argeşeni s-au întors din Bulgaria

Publicat

in

 

Ansamblul de dansatori Argeşul precum şi grupul vocal bărbătesc Rapsozii Argeşului s-au întors din Bulgaria, unde au participat la festivalul de folclor de la Devin. Alături de argeşeni publicul bulgar a urmărit şi prestaţii ale reprezentanţilor Turciei, Macedoniei sau Greciei.
Căluşul, sârbele, horele şi chiotele româneşti au răsunat timp de 3 zile în Devin iar bulgarii s-au arătat încântaţi de tradiţiile din zona Argeşului.Reprezentanţii Centrului de Cultură şi Arte „George Topârceanu” au reuşit să atragă atâia adimratori încât în fiecare seară a festivalului erau aşteptaţi pe scenă iar toţi cei prezenţi fredonau cântecele Rapsozilor şi dansau o dată cu cei din ansamblul Argeşul.
Artiștii argeșeni au primit invitația de a participa și anul viitor la același festival, precum și la altele care vor avea loc în marile orașe din Bulgaria.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

CULTURA

Eveniment inedit în București. Lansare de carte a 23 de autori la Hotel Pullman

Publicat

in

În data de 28 ianuarie 2023, între orele 10:30 și 18:00, are loc un eveniment inedit în București, mai exact lansarea de carte a 23 de autori organizat de către Createrra la Hotelul Pullman, sau online pe Zoom. Acesta este un eveniment unic și de putere care va susține două ONG-uri dintre care unul este chiar VeDem Just – Asociaţia Voci pentru Democraţie şi Justiţie.

La Createrra®, avem împreună un vis: să creăm și să oferim oamenilor o educație unică și autohtonă, în așa fel încât fiecare să trăiască viața pe care și-o dorește. Aici ai acces la o viață trăită în putere, autenticitate, creativitate, echilibru, adică o viață trăită în deplină PACE. Timp de 1 an, în Programul de Leadership Createrra, un grup de oameni au lucrat cu sârguință la a deveni lideri atât în viața lor, cât și în business și în lume. Acum, la final de program, vor să sărbătorească alături de dumneavoastră, prin acest eveniment de contribuție pentru a schimba traseele de dezvoltare ale națiunii noastre.

În cadrul acestui eveniment, liderii deveniți în acest program, vor lansa cărțile și programele educaționale, la care au lucrat intens, pentru a sintetiza informațiile pe care le conțin. Vor acoperi subiecte din vaste domenii, precum: dezvoltare personală, educație ontologică, terapii, business, sănătate, marketing, feminitate, artă și multe altele.

Marius Spiridon, fondatorul Createrra și creatorul Programului Leadership Createrra va prezenta la un demo despre leadership în educația ontologică, din care se va afla cum oameni normali pot deveni ambasadori ai propriilor lor visuri într-un timp record.

Asociația noastră, Voci pentru Democrație și Justiție – VeDemJust, prin vocea membrului fondator al ONG-ului, dl. Judecător Cristi Danileț, va descrie pe larg proiectul naţional de Educaţie Juridică pentru copii şi adolescenţi şi va vorbi despre manualul Elevul şi Legea care a ajuns până azi la peste 100.000 de copii din România şi în peste 135 de şcoli şi licee ca opţional la clase.

Artista din Chișinău, Corina Cucerenco ne va încânta cu un spectacol la pian.

La final invitații se vor conecta direct cu autorii pentru autografe și achiziție de cărți la simpozionul de cărți deschis în cadrul acestui eveniment.

Accesul la evenimentul TransformNation este gratuit și se va face doar în baza înregistrării în prealabil prin completarea formularului de înscriere disponibil la https://form.jotform.com/223613182093350

VeDem Just (Asociația Voci pentru Democrație și Justiție) este o asociație neguvernamentală și apolitică, înființată în 2015. Membrii săi sunt practicieni ai dreptului, cadre didactice, elevi și studenți. Aceștia militează pentru Educație juridică în învățământul preuniversitar și în acest sens au creat și niște resurse inovatoare: ghidul „Elevul și legea” disponibil pe www.educatiejuridica.ro și aplicația pentru mobil „Lege-n-Dar“ disponibilă gratuit în App Store și Magazin Play.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

EXCLUSIV VIDEO | Bătaie cruntă între doi elevi, în plină stradă la Curtea de Argeș – A INTERVENIT SMURD-ul lângă Colegiul Vlaicu Vodă

Publicat

in

Imagini șocante au ajuns în urmă cu puțin timp pe adresa PROFI 24 TV! Doi elevi s-au încăierat chiar lângă Colegiul Vlaicu Vodă, după ce au ieșit de la cursuri. Cei doi băieți și-au cărat pumni și picioare sub privirile altor elevi dar și a unor șoferi care, îngroziți de ceea ce văd, mai ales că bătaia se mutase pe partea carosabilă și exista riscul ca aceștia să fie loviți de mașini, au oprit și au incercat să îi despartă. A fost și an apel la 112 iar la fața locuui a ajuns un echipaj SMURD.

Așa cum se vede și din următoarele 4 filmulețe, cei doi băieți sunt elevi ai

….. CONȚINUT PREMIUM – LOGHEAZĂ-TE PENTRU A CONTINUA ……

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend