Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Canon Pixma MG5750 VS Imprimanta BROTHER DCP-T310 CISS care este soluţia pentru tine

Avatar

Publicat

in

Alegerea imprimantei potrivite poate fi uneori o sarcină dificilă. Varietatea mare de branduri şi numeroasele opţiuni pe care acestea le oferă, te pot pune în dificultate.

Pentru a te ajuta să iei decizia potrivită îţi aducem mai în atenție două imprimante accesibile şi versatile: Canon Pixma MG5750 şi  Imprimantă BROTHER DCP-T310 CISS. În rândurile următoare vom încerca care sunt plusurile şi minusurile fiecăreia. 

Publicitate

Canon Pixma MG5750 – soluţie confortabilă fără fir

Compania japoneză şi-a câştiga un loc fruntaş, bine meritat, pe piaţa de periferice, iar cu acest model, a adus un plus de versatilitate în locuinţe şi în birouri. Dispozitivul este unul de tip multifuncţional, deci în afară de funcţia de imprimare vine şi cu soluții de scanare şi copiere. Are formă compactă şi vine cu sistem wireless și poate fi montată în oricare dintre încăperi. De asemenea imprimanta are opţiuni de urcare a informațiilor în cloud. 

Canon Pixma MG5750 are caracteristici deosebite pe partea de imprimare. Are cartușe cu cinci tipuri de cerneluri care  asigură calitate excepţională a printului. Viteza de imprimare este bună furnizând până la 13 pagini pe minut monocrom şi 9 pagini în policolor.  Aceste caracteristici sunt posibile la rezoluţia de 4800X1200 DPI. 

Un alt plus al imprimantei este legat de compatibilitatea costurilor de cerneală. Cartușele galben, magenta, negru, cyan putând fii reîncărcate sau folosite soluţiile alternative compatibile, mai ieftine dar la fel de eficiente.

Imprimanta BROTHER DCP-T310 CISS 

Imprimanta Brother este o variant excepţională, cu adevărat utilă pentru companii mici care au necesar ridicat de imprimare policolora. Sistemul CISS asigură eficiență ridicată, sarcinile putând fi realizate rapid pentru perioade mai lungi îndelungate. Ca şi în cazul tipului menţionat anterior şi aceasta are sistem de cartuşe reîncărcabile mai ieftine faţă de cele originale. 

Imprimanta vine cu funcţii de scanare şi copiere extrem de utile în orice birou. Un plus al acesteia este designul compact. Panoul de control şi comandă este intuitiv şi uşor de utilizat. 

Calitatea printului este foarte bună fapt apreciat în cazul documentelor policolor.  Versatilitatea sistemului CISS este ridicată, iar imprimanta poate fii pusă în funcțiune cu uşurinţă în cel mai scurt mod. Astfel randamentul la locul de muncă nu este afectat. Această variantă este una prietenoasă şi protejează bugetul.

Sursa de imagine:

Igor Kardasov / Shutterstock.com

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate

ACTUAL

Codrin Ștefănescu, atac devastator: ‘Ludovice! Nu ne mai înjura și nu te mai criza pe motiv că am votat majorarea pensiilor!’

Avatar

Publicat

in

De

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate
Citeste mai mult

ACTUAL

Klaus Iohannis: ‘Soția mea, Carmen, s-a bucurat foarte mult că a reînceput școala’

Avatar

Publicat

in

De

Președintele Klaus Iohannis a declarat că soția sa, profesoară în Sibiu, s-a bucurat foarte mult că a reînceput școala.

„Soţia mea, Carmen, s-a bucurat foarte mult că a reînceput şcoala, merge la şcoală de câteva zile bune deja, cu foarte mult entuziasm. Copiii sunt bucuroşi că şcoala a reînceput, se respectă toate condiţiile şi lucrurile merg bine spre foarte bine”, a precizat Iohannis, întrebat dacă soţia sa i-a relatat vreo problemă de la reînceperea şcolii, conform agerpres.ro.

Citește și:

Contracte grele pentru ‘băieții deștepți’ din IT. Ministerul Finanțelor își deschide visteria pentru un fost angajat de-al lui Sebastian Ghiță

Publicitate

Cozmin Gușă dezvăluie cine e ‘Președintele din Umbră’ al României! El e principalul influencer al deciziilor lui Klaus Iohannis

Au îngropat securea războiului! Eliberat din pușcărie, temutul lider al Cordunenilor a semnat tratatul de pace

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend