Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Canicula lovește din nou în România. Cum să vă protejați de căldura amenințătoare?

Avatar

Publicat

in

Vara este perioada din an în care temperaturile cresc foarte mari și ajung de la 35°C chiar și până la 40°C iar în alte zone trec de această temperatură. În fiecare an s-au înregistrat cazuri de îmbolnăviri ale oamenilor datorită temperaturilor crescute la fel cum și anul acesta un bărbat a decedat la Bârlad din cauza caniculei. Potrivit celor spuse de Romania TV, bărbatul se afla în stația de autobuz împreună cu fiica sa când la un moment dat s-a prăbușit la pământ.
Fiica bărbatului, în vârstă de 16 ani, a anunțat sistemul de ambulanță imediat. Între timp un ambulanțier care se afla în timpul său liber a sărit să-i acorde un prim ajutor. La scurt timp a sosit o ambulanță, dar medicii l-au găsit pe bărbat în stop cardio-respirator.
Bărbatul a fost declarat decedat în ciuda faptului că s-au efectuat manevre de resuscitare. Problema era că suferea și de afecțiuni cardiace, iar canicula ar fi fost principalul subiect care i-a agravat starea de sănătate în acel moment.

Cum vă protejați de caniculă?

Publicitate

Cel mai important este să vă hidratați cât de des posibil, deoarece deshidratarea duce la stări de amețeală sau chiar leșin.
Atunci când ieșiti afară pe vreme de caniculă purtați haine cât mai deschise la culoare, deoarece hainele de culori închise atrag razele ultraviolete lucru care poate face să vă încălziți foarte repede.
În intervalul orar 11:00-17:00, pe vreme de caniculă, este recomandat să vă feriți de căldura amenințătoare și să încercați să stați cât mai mult acasă.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor-colaborator, jurnalist și totodată cel mai tânăr din echipa PROFIT, dar pregătit să demonstrez că îmi doresc să avansez în acest domeniu și să devin cea mai bună versiune a mea.

ACTUAL

Popa Dinică, noul primar la Corbeni

Avatar

Publicat

in

De

PSD a mai repurtat o victorie, la Corbeni! Candidatul social-democrat, fostul preot Nicolae Dinică, a câștigat fotoliul de primar al comunei, în faţa edilului liberal, Remo Mateescu si a fostului viceprimar PSD, Petre Nedelea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Panțurescu a câștigat Primăria Curtea de Argeș

Avatar

Publicat

in

De

La Curtea de Argeș, conform datelor partiale oficiale, Constantin Panturescu, candidatul PSD, a castigat alegerile si un nou mandat de primar. Acesta l-a invins pe candidatul PNL – Cristian Mitrofan.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend