Conecteaza-te cu noi

DIVERSE

Candidat surpriză la primărie ! Iulian Uţă intră oficial in cursa electorală

Publicat

in

Candidat surpriza la primăria Curtea de Argeş ! Directorul ziarului PROFIT, jurnalistul Iulian Uţă, a anunţat ca va candida la alegerile locale din iunie pentru primaria din urbea basarabilor. ” Ca sa stopez zvonurile si insistentele propuneri ale unor lideri politici locali: DA, voi candida la alegerile din iunie !” a anuntat acesta pe facebook, zilele trecute.  Iulian Uţă a declarat ca va candida ca independent, nefiind interesat in a fi sprijint de vreun partid politic.” Orasul Curtea de Arges, ca de altfel intreg judetul in ansamblu, trebuie sa redevina al cetatenilor, al argesenilor si nu sa ramana in continuare sub talpa unei clase politice toxice dominate de partide care au dus Argesul pe marginea prapastiei. Oamenii vor o schimbare radicala a clasei politice actuale, dar nu asa cum observ ca se incearca tardiv acum, prin aparitia unor partide noi cu oameni vechi sau rebotezarea altora. E plin judetul de primari penali de partid. Nu credeti ca a sosit momentul ca Argesul sa fie deratizat si condus de oameni care sa nu aiba timp de 4 ani doar grija de a multumi acolitii si cotizantii partidelor din care fac parte prin tot felul de contracte si aranjamente care, iata, se termina pe la DNA sau instantele de judecata ? 2016 va fi anul independentilor in Arges, mai ales daca se revine la sistmul alegerii primarilor in doua tururi de scrutin”, a declarat Iulian Uţă.

De precizat ca pana in acest moment, in cursa electorala pentru primaria Curtea de Arges, si-au anuntat oficial candidaturile doar PNL,  care arunca in lupta din lipsa de oameni un fost pesedist, si independentul Iulian Uţă. PSD inca nu a decis cu privire la actualul primar care are probleme in cateva dosare la DNA iar celelalte partide nici macar nu au reusit pana la aceasta data sa inchege macar organizatii locale.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

Dezvaluiri

Ce mai fura romanii in strainatate : motoare de barci

Publicat

in

Dupa o ancheta care a durat un an si a presupus filaje si supravegherea unor magazine, jandarmeria din Gironde a reusit sa aresteze o banda de hoti romani. Este vorba despre sase barbati, insa doar doi dintre ei au ramas in arestul politiei. Hotii romani ocheau anumite magazine specializate in vanzarea motoarelor de barci si a altor echipamente nautice de ultima generatie. In timpul noptii se urcau pe acoperis, anulau toate sistemele de alarma, apoi taiau grilajele magazinelor si intrau sa fure. Marfa era trimisa in Romania pentru a fi vanduta. Ai toate informatiile aici https://ghimpele.ro/romani-arestati-in-franta-furau-motoare-de-barci/

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Deputatul de Argeș Aurel Bălășoiu, dat afara din PSD în urma unor imagini compromițătoare. Acuzații grave, abuz de minori

Publicat

in

De

„Conducerea PSD a decis astăzi excluderea din partid a deputatului Aurel Bălășoiu. De asemenea, PSD se așteaptă ca acesta să își dea demisia urgent din funcția de deputat. În caz contrar, PSD va vota pentru ridicarea imediată a imunității parlamentare.PSD nu tolerează în niciun fel încălcarea legii, a demnității umane și a moralei creștine,” anunță Partidul Social Democrat. 

Potrivit primelor date, se pare că ar exista acuzații conform cărora deputatul ar fi întreținut relații sexuale cu persoane minore. 

Acesta a fost înregistrat în situații compromițătoare cu un minor. Decizia a fost luată pe un grup intern de Whats App al PSD. Marcel Ciolacu a cerut de urgență excluderea lui Aurel Bălășoiu, deputat PSD de Argeș.

Imaginile i-au fost trimise lui Marcel Ciolacu. Din câte se pare filmarea ar fi fost făcută într-o cameră de hotel. 

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend