Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Campioana europeană de judo kata la Primăria Pitești

Publicat

in

Alina Cheru-multiplă medaliată la campionatele europene și mondiale de judo kata a fost astăzi oaspetele Primăriei Pitești. Ea a fost însoțită de antronorul de judo  și se directorul CSM Pitești, Gheorghe Dinu.

Alina Cheru este antrenată de Valentin Ioniță și Corneliu Pălărie și este un produs 100% românesc. Cu această ocazie directorul CSM Pitești, Gheorghe Dinu, a atras atenția că în curând clubul pe care îl conduce va avea nevoie de o nouă sală. Secția de judo din cadrul CSM Pitești s-a dovedit a fi extrem de căutată.În prezent programul de antrenament este zi lumină iar sala este pe cale de a deveni neîncăpatoare.

Viceprimarul Cornel Ionică a apreciat efortul depus de sportivi și antrenori și a oferit flori Alinei Cheru.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Dunărea poluată cu o mulțime de deșeuri. Să fim mai responsabili!

Publicat

in

Apele dunării au crescut foarte mult odată cu ultimele ploi, dar odată cu ele o mulțime de deșeuri au ieșit la suprafață. În apropierea pontoanelor s-au format insule de crengi și diferite deșeuri din plastic.

Mulțimea de deșeuri adusă de afluenți la mal sufocă fluviul, iar ceea ce se vede este un adevărat dezastru cauzat de om.

Datorită mulțimii de PET-uri adunate pe malul dunării în jur se emană un miros complet neplăcut, iar pentru a stopa această problemă, autoritățile lucrează pentru curățarea zonei.

Inspectorii Gărzii de Mediu vor verifica zilele următoare dacă malul Dunării a fost curățat.

Nu e ceva nou ceea ce se întâmplă în zona Galați, de exemplu anul trecut, TVR susținea că „tonele de gunoaie sunt aduse de afluenții Dunării, din zonele cu inundații.” Și atunci Comisarii Gărzii de Mediu au intervenit și le-au impus celor responsabili un termen în care să adune grămezile de gunoaie strânse pe Dunăre. Șocant este că zeci de cadavre de animale au fost adunate atunci.

Foto: Hotnews

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ALERTĂ! COD PORTOCALIU DE VIJELII ȘI PLOI ÎN ARGEȘ

Publicat

in

De

ANMH a emis, in urma cu putin timp, o avertzare meteo de vreme severă COD PORTOCALIU in care este inclus și județul Argeș

Interval de valabilitate: 05 iulie, ora 12:00 – 05 iulie, ora 23:00
Fenomene vizate: instabilitate atmosferică accentuată
Zone afectate: conform textului și hărții;

Astfel, potrivit meteorologilor, în Oltenia, nordul și nord-vestul Munteniei, sudul Banatului, precum și în jumătatea de sud a Transilvaniei vor fi intervale cu averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări puternice ale vântului, vijelii și grindină.În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 35…40 l/mp și pe arii restrânse 50…70 l/mp.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend