Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

CADOU DE MOŞ CRĂCIUN de la slugile PSD: Scumpirea apei cu 30% la Curtea de Argeş – VEZI TARIFELE IN TOATĂ ŢARA

Publicat

in

Cadou de sărbători pentru locuitorii din Curtea de Argeș de la familia slugarnică Nastea şi PSD . Societatea Aquaterm SA, la cârma careia, într-un prelungit interimat,  se află fostul incompatibil Nastea, a iniţiat la ANRSC procedura de majorare a preţului apei cu 30%.
În primele luni ale anului 2018 , societatea care aparţine Consiliului Local a avut pierderi de aproape jumătate de milion de lei. In tot acest rastimp s-a incercat ba instrainarea ei catre RAJA Constanta, ba o noua echipă manageriala care să fie pe placul PSD. Neştiind haosul din Curtea PSD de Argeş şi a slugarnicului Nastea, cel mai probabil ANRSC va aviza majorarea tarifului la apă urmand ca, imediat, Consiliul Local sa decidă prin vot creşterea „de facto” tarifelelor. Aşa zisa opoziţie din Curtea de Argeş anunţă pompieristic că nu va vota majorarea de tarife dar… rămâne de văzut dacă se vor ţine de cuvânt.

Reamintim ca ultima majorare de preţ a apei la Curtea de Argeş a avut loc acum mai bine de 4 ani. Faptul că Aquaterm a functionat in ilegalitate a oprit alte majorari. Cum stiti deja pretul pe care fiecare dntre voi il plăteate pentru fiecare metru cub de apă, credem ca merită să faceti o comparatie cu pretul in alte orase din ţară. Precizăm că lista de preţuri de mai jos ne-a parvenit de la ANRSC si este actualizata la data de 1 noiembrie 2018. Preturile afisate sunt fara TVA.

Advertisements

 

 

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Informație bombă: Se pregătește o fraudă electorală

Publicat

in

De

Un lider de partid atrage a făcut o declarație bombă! Potrivit acestuia, se pregătește o fraudă electorală.

Sorin Naș, președintele Forța Națională, a declarat, în interviul DCNews: ”Vom avea alegeri locale în luna septembrie, dar atragem atenția că se pregătește o fraudă electorală prin această perpetuare a stării de alertă. Nu aruncăm vorbe în vânt. Ne referim și la faptul că o serie de persoane din conducerea PNL ne atrag atenția că s-ar putea să urmeze o reîntoarcere la starea de urgență. Dacă vom avea alegeri locale în 27 septembrie, am observat că nu se dorește votul pe parcursul mai multor zile pentru a se evita aglomerarea și, până acum, la o secție de votare, cum este secția la care votez eu, de exemplu, sunt peste 1000 de persoane. Fizic, nu pot vota toate acele persoane într-o zi. Asta e strategia celor de la guvernarea, situația cu starea de alertă sau de urgență. Se vor găsi soluții cu privire la modalitatea de vot, lucru care va conduce la o fraudare masivă a alegerilor”.

Advertisements

 

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ministerul Justiţiei, reacție după declarația lui Marcel Ciolacu: Proiectul de lege adoptat de Guvern a fost avizat favorabil

Publicat

in

De

„Având în vedere afirmaţiile false făcute în spaţiul public de către preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, preşedinte interimar al PSD, referitoare la presupusa absenţă a avizului Ministerului Justiţiei asupra proiectului de lege privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătăţii publice în situaţii de risc epidemiologic şi biologic, facem următoarele precizări:

Proiectul de lege adoptat de Guvern în şedinţa din 6 iulie a.c. a fost avizat favorabil de către Ministerul Justiţiei, observaţiile formulate fiind preluate în textul proiectului de act normativ.

Proiectul de lege a fost înaintat în aceeaşi zi Camerei Deputaţilor, în procedură de urgenţă, ca primă cameră sesizată, fiind adoptat în plen în data de 9 iulie a.c. fără a fi invocate aspectele menţionate astăzi de Marcel Ciolacu.

Pentru o corectă informare a opiniei publice, precum şi pentru a demonta pretextele folosite de lideri ai PSD pentru a tergiversa adoptarea unei legi esenţiale şi urgente în combaterea răspândirii virusului, punem la dispoziţie avizul emis de Ministerul Justiţiei”, arată Executivul luni, într-o precizare de presă.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni, după şedinţa conducerii PSD, că senatorii social-democraţi vor vota legea privind carantina şi izolarea după ce premierul Ludovic Orban şi ministrul Sănătăţii vin în Parlament, pentru a explica prevederile proiectului legislativ şi de ce l-au înaintat atât de târziu.

Ciolacu a explicat din nou că legea nu are avizul Ministerului Justiţiei. De asemenea, el a afirmat că PSD a votat legea la Cameră, pentru a nu tergiversa dezbaterile şi pentru ca aceasta să ajungă la Senat, care este Cameră decizională.

Guvernul a transmis luni că premierul Ludovic Orban sau miniştrii nu au fost invitaţi la dezbaterile din Parlament în legătură cu legea privind carantina şi izolarea.

Comisia juridică a Senatului discută, la ora transmiterii acestei ştiri, proiectul de lege privind carantina, în vederea emiterii unui raport. Potrivit procedurii parlamentare, proiectul de act normativ va primi votul Senatului, în calitate de Cameră decizională.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Advertisements

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend