Conecteaza-te cu noi

SPORT

Buzărnescu rupe tăcerea după ce a pătruns în Top 20 WTA: ‘Mi-au spus că sunt bătrână, să îmi caut loc de muncă’. Reacția Federației Române de Tenis, dezvăluită

Avatar

Publicat

in

Mihaela Buzărnescu a pătruns în Top 20 WTA la 30 de ani, după victoria de la San Jose. ”Miki” are parte de un sezon de vis, dar a povestit că în perioada grea a carierei, oficialii Federației Române de Tenis o sfătuiau să se retragă, fiind ”prea bătrână”, informează digisport.ro

“Am fost foarte aproape să mă retrag. Trăiam momente dificile. Cei mai mulți oameni nu credeau în mine. Îmi spuneau că sunt cu adevărat bătrână și că ar trebui să-mi caut un loc de muncă, să fiu antrenoare.

Luau în calcul să îmi facă o ofertă să vin ca antrenoare în cadrul Federației Române de Tenis. Eu mă gândeam să plec în alte țări ca antrenoare”, a comentat Buzărnescu.

Cu un talent fantastic, “Miki” ar fi fost de mult în elita tenisului, doar că accidentările repetate i-au blocat până acum ascensiunea. Coşmarul a început în anul 2011, când i-au apărut primele dureri la genunchiul stâng. A strâns din dinţi şi a continuat să joace inclusiv în 2012, apoi a decis să spună “stop” pentru că era necesară o operaţie. Aceasta a fost făcută în 2013, dar problema era departe de a fi rezolvată.

Revenită la antrenamente, “Miki” a simţit dureri şi mai mari. În 2014 a mai făcut o operaţie la genunchi şi nici aceasta nu a reuşit, din păcate! Atunci a fost momentul de cumpănă al carierei, sportiva noastră gândindu-se la retragere.

În 2016 şi-a îngheţat din nou clasamentul, din cauza problemelor medicale. Un an mai târziu, odată ce durerile au dispărut, a început ascensiunea fulminantă. Iar acum e de neoprit, stârnind admiraţia tuturor pentru nivelul atins.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

FC Argeș obține prima victorie în deplasare

Roxana BURCEA

Publicat

in

FC Argeș invinge FC Botoșani chiar la ei acasa cu 0-1. Gol marcat de Deslandes in minutul 90+2

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Stephane Bancel, CEO al companiei Moderna, lansează un avertisment îngrijorător: ‘Vom trăi cu COVID-19 pentru totdeauna’

Avatar

Publicat

in

De

Stephane Bancel, CEO al companiei Moderna, care produce vaccin anti-COVID-19,  a avertizat că vom trăi cu noul coronavirus SARS-CoV-2 ”pentru totdeauna“.

Oficialii din domeniul sănătății publice și experții în boli infecțioase cred că există o posibilitate mare ca Covid-19 să devină o boală endemică, ceea ce înseamnă că va fi prezent în comunități mereu, deși probabil la niveluri mai scăzute decât este acum, scrie cnbc.com, citează alephnews.ro.

Se pare că și CEO-ul Moderna, Stephane Bancel, este de acord, spunând că „SARS-CoV-2 nu va dispărea“.

Vom trăi cu acest virus, credem, pentru totdeauna“, a spus el în timpul unei discuții la conferința JPMorgan Healthcare.

Citește și:

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend