Conecteaza-te cu noi

Stirea Ta

Buletine „in asteptare”

Publicat

in

Screenshot_20210825_094759.jpg

Buletinele din toata tara puse „in asteptare”

In luna martie 2021 oricarei persoane care se prezenta la Evidenta persoanelor Suceava i se comunica faptul ca are doua variante: sa revina „mai incolo” cu dosarul sau sa faca o carte de identitate provizorie, urmand sa depuna iar dosarul pentru o carte de identitate permanenta.
A trecut jumatate de an de la acea situatie si nimic nu s-a schimbat. Un singur lucru este diferit si anume ca acum iti accepta dosarul insa data eliberarii cartii de identitate este tot o necunoscuta atat pentru angajatii institutiei, cat si pentru mii de oameni. Sunt persoane care asteapta de mai bine de trei luni buletinele. Mai mult decat atat, persoanele trebuie sa sune saptamanal sa se intereseze daca a ajuns CI-ul deoarece Evidenta persoanelor nu detine nici un sistem care sa prevada un mesaj automat prin care sa anunte ca poate fi ridicat buletinul. In momentul in care se cer explicatii pentru situatia de fata, angajatii incep sa se balbaie si nu dau un raspuns concret sau o data aproximativa de solutionare a situatiei si singurul raspuns cu care aplaneaza nemultumirea miilor de oameni este ca „nu este plastic, nu sunt materiale” si ca „nu e doar la noi, ci in toata tara”. Procesul de depunere a dosarului cel putin la Suceava nu este unul foarte placut. Pe langa toate actele pentru care trebuie sa umbli, sa faci copii, etc trebuie sa faci programare pe un website fantoma (ghiseul.ro) de care majoritatea persoanelor nu stiu si se inghesuie ca „sardinele” la mall, locul unde are biroul Evidenta persoanelor. Chiar daca faci programare, poti intra sa astepti la o „coada mai mica” unde ai acces datorita faptului ca ai facut programare insa unde nu se tine cont de nimic, sunt doua ghisee unde fiecare intra cum doreste. (fara programare, sau o programare care a fost facuta mai tarziu fata de persoana care e in spatele ei)
Oamenii ar dori un raspuns de la o autoritate competenta sa le raspunda la intrebarile : daca ii opreste cineva de la Politie pe strada si ii cer sa se legitimeze cu ce o fac? De ce este aceasta situatie si pana cand se mai prelungeste? De ce este aceasta bataie de joc fara a se da un comunicat prin care sa afle si oamenii de rand ce se intampla in minunata Romanie? De ce nu poti depune dosarul pentru a se elibera o carte de identitate provizorie, ca ulterior sa se emita una pe 10 ani fara a trebui sa treci din nou prin procesul de depunere a dosarului ? De ce nu pregatesc angajatii sa dea raspunsuri concrete oamenilor si este aceasta bataie de joc la nivel national?

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

Stirea Ta

Frig si bataie de joc in spital covid

Publicat

in

De

In Spitalul Municipal Turnu Magurele, Teleorman, spital suport covid nu exista caldura. Aceasta va fi pornita incepand cu 1 noiembrie. Pana atunci liber la decese.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

Stirea Ta

barbat mort gasit italia cu o biblie

Publicat

in

De

pexels-photo-923681.jpeg

www.stiridiaspora.ro/italia-cadavrul-unui-roman-tinut-de-trei-ani-in-congelator-la-morga-avea-langa-el-o-biblie-in-limba-romana-nimeni-nu-stie-cine-este_474998.html barbat mort gasit italia cu o biblie – numele lui este IONUT are 45 ani cind a murit si este din Calarasi are o sotie si copii . mesaj urgent pentru familia lui de la un medium anonim

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend