Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Buchet, aranjament floral? Ce spui mai bine de un coș cu flori impresionant?

Avatar

Publicat

in

Îți amintești ultima dată când ai dăruit flori celor dragi, indiferent dacă este vorba despre jumătatea ta sau despre un membru al familiei? Când i-ai dăruit ultima dată flori mamei tale sau bunicii tale? Când ai dăruit ultima dată flori unei prietene aflate la mii de kilometri distanță, pe care o vezi o dată sau de două ori pe an? Dacă nu îți amintești când ai dăruit ultima dată flori, ar fi cazul să ,,iei măsuri” și să aduci o bucurie in viața persoanelor dragi ție. Florile sunt fără îndoială simbolul iubirii, semnifică bucurie, recunoștință și reprezintă mesagerii emoțiilor pe care nu le poți rosti, chiar și în situații dificile. De aceea, dăruiește-le fără să mai stai pe gânduri, cu sau fără motiv.

Având în vedere că timpul liber este destul de limitat astăzi, suntem siguri că ești mereu în căutarea celor mai bine alternative pentru a-i surprinde pe cei dragi. În acest caz, dacă dorești să dăruiești flori deosebite, cel mai simplu este să apelezi la o florărie online. Arată-ți dragostea prin intermediul florilor și nu mai pierde timp prin trafic. Este atât de simplu să alegi online florile pe care le dorești și să le dăruiești persoanelor iubite. Știai deja că florile reprezintă cadouri simbolice, menite a fi dăruite fără să fie interpretate. În toate poveștile clasice de iubire, florile sunt la loc de cinste. Chiar și în folclor sunt numeroase mențiuni ale florilor, în special a celor albe și roșii, care semnifică inocența și dragostea adevărată.

Dacă vrei să dăruiești flori și să te asiguri că vor fi cât mai bine primite, cel mai simplu este să te informezi înainte, nu să le dăruiești ,,la întâmplare”, mai ales dacă nu cunoști gusturile persoanei căreia i le vei dărui. Demonstrează atenție și grijă față de cei dragi alegând doar flori care le vor aduce bucurie cu adevărat.

Poti darui buchete simple de flori, dar ambalate spectaculos, care vor face o impresie foarte bună sau din contră, poți alege buchete complexe, decorate cu o simplă fundă satinată, care vor fura inima oricui. Însă, oricât de frumoase ar fi buchetele, din când în când alege să dăruiești și altfel de aranjamente florale, cum sunt superbele cosuri cu flori de pe maisondor.ro. Acestea se potrivesc oricui și pe lângă faptul că reprezintă un cadou deosebit, pot fi folosite cu succes și drept decorațiuni pentru casă sau pentru birou.

În această florărie online vei descoperi diferite coșuri cu flori, deosebite, atât specifice unui anumit anotimp și care se găsesc doar într-o perioadă a anului (spre exemplu coșuri superbe de toamnă), dar și coșuri pe care le vei regăsi în tot timpul anului și care pot fi comandate foarte simplu.

Așadar, data viitoare când vrei să dăruiești flori, alege cu încredere un coș cu flori în detrimentul unui buchet și observă reacția persoanelor dragi ție. Cu siguranță se vor bucura mult mai mult și vor ține la loc de cinste aranjamentul floral deosebit pe care tocmai l-au primit.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Doctorul Răzvan Constantinescu, jignit la magazin: ‘Nu-l serviți pe boul ăsta dacă nu are mască! Și mai e și medic!’

Avatar

Publicat

in

De

Medicul Răzvan Constantinescu a povestit, sâmbătă, un episod incredibil, pe care l-ar fi trăit în magazinul preferat din cartier.

Doctorul care la începutul pandemiei de coronavirus s-a oferit voluntar să se infecteze cu SARS-CoV-2 spune că un individ a intrat după el în magazin și a răcnit la vânzătoare să nu-l servească dacă nu are mască, numindu-l „bou”.

„ZÂMBETUL E O ARMĂ REDUTABILĂ
Suntem în sesiune. Ieșisem de la examen și cumpăram pâine de la magazinul meu preferat din cartier. Eram elegant, cu costum negru și cravată roșie.
La un moment dat, a năvălit unul în magazin (mă zărise încă de când intrasem), răcnind: ”Nu-l serviți pe boul ăsta dacă nu are mască! Și mai e și medic! Și face campanie împotriva virusului la TV!”
Mă gândeam că-l adun de pe jos dacă-i trăznesc una. Am renunțat și am zâmbit. Vânzătoarele au fost foarte încântate.
Lumea este alienată, iar această alienare nu este întâmplătoare, e una programatică.”, povestește Răzvan Constantinescu.

Vezi și

Kaufland provoacă un cutremur în piața supermarketurilor! A început marea vaccinare a angajaților

SURSE Operațiunea ‘Asaltul Lupilor Tineri’! Ce a reprezentat, în realitate, atacul lui Rareș Bogdan la Ludovic Orban

Veste bună pentru cei care au ieșit la pensie! Ministerul Muncii vine cu noi beneficii în acest an

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ministerul de Interne a tăiat în carne vie! Peste 14.000 de angajați MAI au verificat aproape 100.000 de persoane

Avatar

Publicat

in

De

Peste 14.000 de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne, alături de reprezentanți ai altor instituții au continuat ieri, 22 ianuarie, misiunile pe linia respectării măsurilor de protecție sanitară, acțiuni care au presupus verificarea a aproape 4.800 de operatori economici și peste 97.000 de persoane, informează Ministerul de Interne.

Astfel, angajații Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Sănătății, Ministerului Muncii și Protecției Sociale, Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, împreună cu autoritățile locale, au verificat,  4.794 de operatori economici, 243 de operatori de transport persoane, aproximativ 9.500 de locații obiective de interes (inclusiv 3.599 de restaurante, terase sau fastfood-uri), precum și 97.673 de persoane.

Ca urmare a acestor verificări au fost aplicate 4.978 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 918.780 lei.

Principalele abateri constatate au fost nerespectarea măsurilor privind carantina/izolarea, nepurtarea măștii de protecție sau nerespectarea distanțării fizice, situații în care au fost aplicate 4.372 de sancțiuni contravenționale,  în valoare totală de  677.800 de lei.

Totodată, au fost aplicate 603 sancțiuni, în valoare de 240.200 de lei pentru nerespectarea de către agenții economici, instituții publice sau persoane fizice a măsurilor privind organizarea ori participarea la evenimente publice sau private,  transportul de persoane, organizarea programului de lucru ori nerespectarea restricțiilor privind deplasarea/libera circulație a persoanelor.

De asemenea, au fost întocmite 3 dosare penale, în care sunt cercetate 3 persoane, pentru  zădărnicirea combaterii bolilor (conform art. 352 din Codul Penal).

La acțiunile de control au participat peste 6.500 de polițiști, peste 4500 de jandarmi, aproximativ 1.700 de polițiști de frontieră și peste 1.100 de cadre ISU. Efectivele MAI au beneficiat de sprijinul polițiștilor locali și al angajaților de la ANSVSA, ANPC, Ministerul Sănătății, Ministerul Muncii și Protecției Sociale, Ministerul Transporturilor și Infrastructurii.

În ceea ce privește linia telefonică TEL VERDE au fost primite 21 de apeluri telefonice dintre care opt s-au confirmat, care au fost direcționate pentru verificări la nivelul municipiului București și a opt județe.

Măsuri de acest fel, având ca scop protejarea sănătății cetățenilor vor continua și în perioada următoare.

Reamintim, totodată, că respectarea măsurilor luate de autorități pentru prevenirea și combaterea răspândirii COVID-19 precum și o conduită socială responsabilă sunt condiții esențiale pentru limitarea răspândirii acestui virus.

Dintre recomandările autorităților în acest sens amintim: evitarea zonelor aglomerate,  a contactului direct cu alte persoane, evitarea atingerii suprafețelor care sunt atinse în mod frecvent și de alte persoane, evitarea călătoriilor cu mijloace de transport în comun aglomerate, păstrarea distanței de cel puțin 1,5 metri față de alte persoane.

Vezi și

Kaufland provoacă un cutremur în piața supermarketurilor! A început marea vaccinare a angajaților

SURSE Operațiunea ‘Asaltul Lupilor Tineri’! Ce a reprezentat, în realitate, atacul lui Rareș Bogdan la Ludovic Orban

Veste bună pentru cei care au ieșit la pensie! Ministerul Muncii vine cu noi beneficii în acest an

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend