Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Brodara ajută companiile cu promovarea imaginii prin metode simple, dar de efect

Publicat

in

Doriți să vă completați garderoba cu câteva cămăși brodate pentru un stil unic și un produs de calitate? Pentru un finisaj elegant și îngrijit, vă sfătuim să alegeți cămășile brodate personalizate de la Brodara.ro.

Distribuind cămăși brodate tuturor angajaților, lucru acesta vă va face să creșteți în ochii partenerilor de afaceri și colaboratorilor și astfel veți primi multă atenție din partea lor. În acest fel, vă maximizați șansele de a obține colaborări cât mai fructuoase cu clienți noi, în timp ce vă folosiți de mijloace simple ca ambasador al brandului. Un lucru de reținut este că cu atât mai mult personalizate cămășile tale brodate sunt purtate de beneficiarii firmei cu atât va fi mai expusă afacerea.

Creați-vă propriile cămăși brodate cu logo-ul pentru toate afacerile pe care le aveți, la un preț accesibil pentru toată lumea împreună cu Brodara.ro. Această firmă este experta în serviciul de brodare a cămășilor de câțiva ani și vă garantează o calitate impecabilă. Alegeți din selecția noastră de cămăși brodate pe care vă puteți lipi sigla.

Cămașă albă brodată este un must-have pentru un stil elegant, iar Brodara oferă o gamă largă de cămăși albe brodate pentru bărbați și femei, pentru a onora firma cu eleganță. Cămășile noastre albe brodate sunt 100% personalizabile după imaginea brandului dumneavoastră și sunt disponibile în diferite dimensiuni și materiale, 100% bumbac sau amestec de bumbac/ poliester.

Nu există nimic mai profesionist pentru un bărbat decât o cămașă brodată personalizată. Astfel, Brodara vă aduce în atenție soluția unică prin care vă puteți face o cămașa personalizată pentru bărbați, oferindu-vă un serviciu de broderie pe cămașă. Purtând o cămașă bărbătească brodată cu imaginea companiei, vă va informa întregul colectiv că sunteți serios și profesionist din momentul în care pășiți într-o încăpere, dar și în timpul întâlnirilor importante.

Brodara este un furnizor de cămăși brodate și pentru femei, prin intermediul cărora să se aducă în atenția angajaților și clienților cămăși brodate care se adaptează perfect siluetelor feminine, ce pot fi purtate des, mai ales că arată sigla companiei, acest lucru ajutându-vă la promovare.

O campanie de marketing cu logo pe o cămașă ca suport publicitar vă va aduce o anumită creștere a notorietății pe termen lung. Brodara vă recomandă să comandați cămăși personalizate direct online de pe site-ul lor web. În acest fel, veți avea posibilitatea de a furniza cămășile cu logo personalizat colaboratorilor, astfel încât aceștia să consolideze sentimentul de apartenență la companie între ei. Când angajații poartă o cămașă cu sigla companiei, în mod automat, aceștia își dezvoltă un spirit corporativ. În plus față de această parte a consolidării, va crește și productivitatea lor. Echipa noastră de grafică este disponibilă pentru a vă sprijini în proiecte ce țin de imprimare pe cămăși.

Nu ezitați să le contactați pentru sfaturi și pentru a obține consiliere, care va fi trimisă în doar câteva ore. Serviciul nostru pentru clienți vă va sfătui și cu privire la tehnica de imprimare, fie că este vorba de serigrafie sau broderie. Cert este că împreună vom afla care este cea mai potrivită metodă pentru personalizarea unei cămăși.

Alegeți să ieșiți din anonimat cu ușurință, împreună cu serviciile de personalizare pe care vi le poate oferi Brodara.ro. Fie că optați pentru camasi brodate sau pentru orice alte tipuri de textile, vă suntem alături cu cele mai bune servicii, atât în raport cu prețul, cât și cu calitatea produsului finit.

Brodara înseamnă calitate, profesionalism, promptitudine și seriozitate în toate serviciile oferite!

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame

ACTUAL

ARGEȘ | Accident grav în Pitești

Publicat

in

De

Pompierii au intervenit, in urma cu putin timp, la un accident rutier în Pitești, zona Craiovei cu victimă un pieton. Victima este un bărbat in varsta de 81 de ani găsit cu funcții vitale, este conștient și transportat la spital de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.
La prima evaluare, are mai multe leziuni, printre care și un traumatism cranio cerebral.
I se vor face investiții medicale la spital.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

ACTUAL

Ieșire a lui Florin Roman: ‘Cu siguranță va exista acea ordonanță care va îngheța salariile demnitarilor’

Publicat

in

De

Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Florin Roman, a precizat că pensiile speciale ale aleșilor locali vor fi prorogate, iar salariile demnitarilor vor fi înghețate.

Întrebat ce se va întâmpla cu intrarea în vigoare a prevederii din Codul Administrativ privind pensiile aleşilor locali, Florin Roman a afirmat că ”cel mai probabil, vor fi prorogate, aşa cum s-a întâmplat în ultimii doi sau trei ani, prin acea ordonanţă care prorogă termenele de intrare în vigoare a unor legi sau articole din Codul Administrativ”.

Sunt convins că şi anul acesta va fi o discuţie serioasă privins salariile din sectorul public. (…) Nu pot să le anunţ ca o decizie, sunt convins că vom avea această discuţie, practic  avem şi acea majorarea a salariului minim, cu siguranţă va exista acea ordonanţă care va îngheţa salariile demnitarilor”, a spus ministrul PNL.

El i-a criticat pe cei de la USR care au făcut un subiect din pensiile primarilor. ”Nu s-a plătit niciun ban pentru primari. Nu a spus nimeni că se dau. Este vreo pensie în plată? Nu este”, a afirmat Florin Roman. 

Luni, Liderul USR Dacian Cioloş a afirmat că „orice creştere de pensii speciale sau introducere de pensii speciale, aşa cum face acum PNL-PSD, ar însemna în primul rând imposibilitatea creşterii pensiilor mai mici”.

El a solicitat alianţei de guvernare să emită o ordonanţă de urgenţă, în următoarele trei săptămâni, astfel încât să nu apară o nouă categorie de privilegiaţi şi a precizat că pensiile speciale pentru primari, viceprimari, preşedinţi şi vicepreşedinţi de consiliu judeţean ar intra în vigoare de la 1 ianuarie, iar impactul bugetar ar fi de peste 600 milioane lei, conform news.ro.

Vezi și:

Lovitură pentru aleșii locali! Marcel Ciolacu a făcut anunțul: Se amână acordarea de pensii speciale

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend