Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Breaking – Lucian Bode felicită Poliția și Jandarmeria pentru că l-au săltat pe George Simion: Vinovații de ultraj vor plăti

Publicat

in

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat vineri despre incidentul în care a fost implicat liderul AUR, George Simion,că dacă cineva se face vinovat de ultraj, va suporta consecinţele şi rigorile legii, iar Jandarmeria Română, Poliţia Română au aplicat legea şi îi felicită pentru modul în care au acţionat, pentru că respectarea legii în România nu este facultativă, scrie News.ro.

NATIONAL

Tânăr depistat la volan sub influenţa canabisului

Publicat

in

Un tânăr de 20 de ani din judeţul Galaţi s-a ales cu dosar penal, după ce a fost depistat la volan sub influenţa canabisului, iar în autoturism au fost descoperite 18 plicuri cu muguri de culoare verde închis, susceptibile a face parte din categoria drogurilor de risc cu efecte psihoactive, informează, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, un echipaj de poliţie a oprit în trafic pentru control, pe bulevardul Galaţi, din municipiul cu acelaşi nume, un autoturism care se deplasa în mod sinuos pe artera rutieră şi care era condus de un tânăr de 20 de ani.

Citeste mai mult

NATIONAL

Juventus a ajuns la un acord cu Federaţia Italiană de Fotbal în legătură cu neregulile contabile, anunţă presa italiană

Publicat

in

Conform presei italiene, Juventus Torino, care a fost deja sancţionată pentru fraudă contabilă, a ajuns la un acord cu Federaţia Italiană de Fotbal în ceea ce priveşte neregulile contabile legate de salarii, potrivit news.ro.

Marţi, în trei cotidiene sportive italiene, titlul principal este că Juventus Torino a ajuns la un acord cu Federaţia Italiană de Fotbal (FIGC) în procedura privind neregulile contabile din timpul pandemiei Covid-19. În 2020 şi 2021, directorii clubului italian, în frunte cu Andrea Agnelli, care este în prezent suspendat, au obţinut de la jucători permisiunea de a amâna plata unei părţi din salariile lor pentru a reduce pierderile, dar fără a sesiza autorităţile sportive.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend