Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Brazii de Crăciun nu au deloc căutare – Vânzări din ce în ce mai slabe

Publicat

in

În acest an, argeşenii sunt de-a dreptul dezinteresaţi de brazii de Crăciun. În pieţele din municipiul Curtea de Argeş nu se găsesc pomi de iarnă de vânzare, iar la Ocolul Silvic Curtea de Argeş, de asemenea, vânzările sunt slabe. „Avem aproximativ 50 de molizi pe care îi vindem, dacă cererea va fi mai mare, vom mai aduce. Deocamdată nu am vândut decât trei, patru molizi, dar, probabil se aşteaptă apropierea Crăciunului. La noi preţurile variază între 12 şi 24 de lei, pentru un molid de dimensiuni normale, pentru un apartament sau o casă”, a declarat George Duca, şeful Ocolului Silvic Curtea de Argeş.

Reprezentanţii societăţilor comerciale sau ale instituţiilor publice care vor să achiziţioneze un brad de dimensiuni mult mai mari, o pot face, adresându-se mai întâi Direcţiei Silvice care la rândul ei repartizează cererea ocoalelor unde există astfel de brazi.

Spre exemplu, bradul gigant din centrul municipiului Piteşti, a fost adus de la Curtea de Argeş de unde a fost cumpărat de la un argeşean pe terenul căruia era molidul dorit de administraţia piteşteană.

Faptul că la achiziţionarea unui brad, cumpărătorul trebuie să primească unul marcat şi însoţit de un bon fiscal, face, probabil, ca nici un comerciant să nu se înghesuie la o astfel de activitate.

În această perioadă s-au intensificat şi controalele în păduri, care se fac de către pădurari şi poliţişti, pentru împiedicarea furtului de brazi de Crăciun, îndeletnicire a multor argeşeni dornici de a face câţiva bănuţi în această perioadă.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

ACTUAL

Date de la ora 10:00. În ultimele 24 de ore au fost raportate 7.595 de noi cazuri de coronavirus

Publicat

in

De

Grupul de Comunicare Strategică vine cu noi date referitoare la pandemia de coronavirus.

Potrivit GCS, în ultimele 24 de ore au fost raportate 7.595 de noi cazuri de coronavirus și 28 de decese.

Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 16 ianuarie 2022, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 7.595 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 28  de decese. Nu sunt raportate decese anterioare. Vom detalia datele în buletinul informativ de la ora 13.00.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

ACTUAL

A apărut o nouă tabără în interiorul PNL: Liberalii autentici. ‘Nu poți rămâne în PNL și să te comporți ca și cum nimic nu s-a întâmplat și să speri că electoratul va uita’

Publicat

in

De

Situație tot mai tensionată în interiorul PNL! Fostul prefect de Argeș Emanuel Soare și-a anunțat demisia din partid. Acesta a acuzat actuala conducere a organizației PNL Argeș că se comportă ”complet nestatutar”. 

După trei ani de la intrarea mea în politică alături de PNL, am decis să DEMISIONEZ din funcția de Prim-Vicepreședinte și din calitatea de membru al PNL.

Mi-a fost foarte greu să iau această demisie și mă despart de PNL cu sufletul apăsat. Am convins peste 70.000 de argeșeni să ne voteze în campania pentru alegerile locale, arătând că suntem oameni serioși, loiali principiilor și valorilor liberale care au construit România modernă. Am arătat că suntem singura opțiune pentru mai bine în fața unei guvernări locale de stânga, complet neperformantă.

Din păcate, noua conducere a PNL Argeș, impusă complet nestatutar, calcă în picioare toate principiile democrației și moralității politice. Nu comunică cu membrii activi, nu se consultă cu organizațiile în stabilirea noilor birouri de conducere, înlătură toate persoanele care au promovat idei împotriva politicilor PSD și aduce persoane care nu au nici măcar calitatea de membru PNL sau sunt din alte județe în componența noului Birou Politic Județean.

Sunt alături de toți liberalii autentici care mai sunt, încă, în PNL, le înțeleg frustrarea și nemulțumirile și îi invit să reflecteze asupra noii orientări pesediste promovate de noua conducere a PNL și să ia, de urgență, decizia pe care o consideră corectă față de ei înșiși, față de credințele lor și față de electoratul de dreapta, liberal.

În condițiile actuale, nu poți rămâne în PNL și să te comporți ca și cum nimic nu s-a întâmplat și să speri că electoratul va uita și va mai vota vreodată PNL”, a scris Emanuel Soare pe Facebook.

Vezi și:

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend