Conecteaza-te cu noi

Administratie

Bonificaţie de 10% pentru câmpulungenii care-şi plătesc impozitele şi taxele, pe tot anul 2015, până la 31 martie

Avatar

Publicat

in

Pentru primul trimestru din 2015, câmpulungenii îşi pot plăti impozitele la bugetul local până la 31 martie, anunţă primăria Câmpulung. Cei care nu plătesc până la data de 01 aprilie, riscă un nivelul al majorărilor de întârziere de 2% din cuantumul obligaţiilor fiscale principale, neachitate în termenul prevăzut.

Totodată sumele de plată până în 50 de lei, aferente fiecărui tip de impozit/taxă se plătesc integral până la primul termen, respectiv 31.03.2015.
Contribuabilii care achită integral obligaţiile datorate bugetului local, pentru întreg anul 2015, până la data 31 martie 2015 inclusiv, beneficiază de bonificaţia de 10%, bonificaţie ce se acordă atât persoanelor fizice, cât şi persoanelor juridice.

În acelaşi timp, primăria Câmpulung invită persoanele fizice si juridice, care au obligaţii bugetare restante, să îşi plătească dările cât mai curând posibil, limitând astfel acumularea majorărilor de întârziere.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

A intrat cu mașina într-o conductă de gaze!

Avatar

Publicat

in

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident rutier pe strada Smeurei, din Pitești. Este vorba despre un autoturism care a lovit o conductă de gaze, lângă jandarmi.


La fața locului intervin pompierii piteșteni cu o autospeciala de stingere cu apa și spuma și o ambulantă SMURD pentru acordarea îngrijirilor medicale în cazul în care conducătorul auto a suferit traumatisme .

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ACUM! Femeie moarta în fîntînă, la Albeștii de Argeș

Avatar

Publicat

in

De

In urmă cu puțin timp, un apel la 112 a anuntat faptul ca o femeie a cazut într-o fântînă. Potrivit ISU Argeș, este vorba de o batrana din comuna Albestii de Argeș in varste de 72 ani care, pana la aceasta ora, din motive necunoscute încă, s-a prăbușit în făntâna din propria gospodărie. Din nefericire, la sosirea echipajelor de intervenție bătrâna a fost găsită decedată. Apelul la 112 a fost initiat de fiica acesteia imediat dupa ce si-a descoperit mama in făntîna adâncâ. Nu se stie de cat timp femeia zăcea acolo.

La fata locului au intervenit echipajele ISU si SMURD

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend