Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

BOMBOANA pe COLIVA PNL – Gelu Tofan și-a anunțat candidatura le șefia PNL Pitești

Publicat

in

Se incinge bătălia pentru șefia PNL Pitești ! Viceprimarul Piteștiului, Gelu Tofan, a anunțat în urmă cu puțin timp, în cadrul unei conferinte de presă prilejuite de vizita lui Ludivic Orban în județul Argeș, ca va candida la alegerile pentru șefia PNL Pitești, alegeri care se vor desfășura pe 4 iulie. „Vreau să imi anunț candidatura la președinția PNL Pitești la alegerile din 4 iulie 2021. Îi mulțumesc domnului Postelnicescu, cel care mi-a acordat girul și sprijinul și m-a încurajat și domnului președinte Adrian Miuțescu”, a declarat Gelu Tofan.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Generalul (r) Virgil Bălăceanu, fost șef al Brigăzii Multinaționale din Sud-Estul Europei: ‘Nimeni nu mai crede că Ucraina va fi cucerită de ruși’

Publicat

in

Gen. (R) Virgil Bălăceanu, fost reprezentant al României la Comandamentul NATO de la Bruxelles și fost șef al Brigăzii Multinaționale din Sud-Estul Europei, este de părere că războiul din Ucraina nu va ține cât cel din Afganistan.

Războiul a început pentru a cădea Ucraina. Nimeni nu mai crede că Ucraina va fi cucerită de ruși. Noi analizăm războiul din sud-estul Ucrainei. Să nu credeți că acest război va fi ca cel din Afganistan”, a declarat gen. (R) Virgil Bălăceanu.

Ucrainenii sunt în apărare, dar nu în totalitate, a mai spus acesta.

Direcțiile pe care ar vrea să meargă rușii sunt dinspre Bahmut spre Sloviansk, dinspre Lîman spre Sloviansk. Deocamdată, rușii au inițiativa”, a adăugat gen. (R) Virgil Bălăceanu, conform gandul.ro.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Vești bune! Ministrul Muncii, Marius Budăi: ‘Numărul ucrainenilor care s-au angajat în România după declanșarea războiului a ajuns la 5.787’

Publicat

in

Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Marius Budăi, a declarat că numărul cetăţenilor ucraineni care şi-au găsit un loc de muncă în România după declanşarea războiului a ajuns, luni, la 5.787.

Potrivit acestuia, cifra persoanelor care au fugit din calea războiului şi care s-au angajat în companii româneşti este cu 56 mai mare faţă de ziua de vineri şi cu aproximativ 1.000 faţă de acum trei luni.

În această dimineaţă sunt înregistrate 7.141 contracte active ale cetăţenilor ucraineni, dintre care 5.787 sunt contracte care au data de început a activităţii de când a început conflictul. Deci, numărul de contracte care au data de început 24 februarie sau mai recentă a crescut cu 56 faţă de ziua de vineri„, a afirmat Budăi.

Cei mai mulţi dintre ucraineni – 1.682 – s-au angajat în industria prelucrătoare, 839 şi-au găsit locuri de muncă în construcţii, iar 582 în comerţ.

Din totalul celor 5.787 de cetăţeni ucraineni angajaţi în România după 24 februarie 2022 – 2.128 sunt în Bucureşti, 466 în judeţul Bistriţa-Năsăud, 409 în Argeş şi 324 în Timiş, informează agerpres.ro.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend