Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

BOMBA ZILEI ! Gabriel Nastea, noul şef al AQUATERM SA în locul lui Ion Bolovan

Avatar

Publicat

in

In urma cu doar cateva minute, in cadrul sedintei Consiliului Local Curtea de Arges in care  s-a intrunit si AGA s-a decis schimbarea directorului Aquaterm SA, Ion Bolovan. De astazi, noul director interimar, pentru o perioada de 6 luni, este Gabriel Nastea, fostul director de la Salubritate Publica Urbana. De precizat ca a fost singura propunere, Nastea fiind votat ca pe vremea lui Ceausescu, in unanimitate, cu cu 18 voturi din 18 posibile.

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

În Argeș, autoritățile au DECIS! Ce nu avem voie să facem de Sărbătorile de Iarnă

Avatar

Publicat

in

De

Autorităţile locale, împreună cu reprezentanţii supermarketurilor şi marilor centre comerciale din judeţul Argeș au stabilit, joi,  mai multe măsuri ce au ca scop evitarea aglomeraţiei la cumpărături.

Primele decizii legate de Crăciun

„Ţinând cont de numărul ridicat al cazurilor de infectări cu noul coronavirus, dar şi de faptul că se apropie minivacanţa de 1 decembrie şi perioada sărbătorilor de iarnă, prefectul Emanuel Soare a stabilit, împreună cu reprezentanţii operatorilor economici, să fie implementate mai multe măsuri de limitare a aglomerării şi a riscului de transmitere a virusului SARS-CoV-2.

De comun acord, s-a stabilit să se renunţe la coşurile de cumpărături de mână, care reprezintă un factor de risc epidemiologic. În acelaşi timp, vor fi montate mai multe dispensere cu dezinfectant, pentru igienizarea mâinilor”, se arată într-un comunicat al Instituţiei Prefectului Argeş.

„În caz de nevoie, va fi limitat accesul clienţilor în magazin. (…) Pentru evitarea aglomerării la casele de marcat, s-a stabilit să fie ţinute deschise cât mai multe, în special la orele de vârf. De asemenea, în magazinele unde se formează cozi apropiate la casele de marcat s-a recomandat instalarea unor panouri despărţitoare, de plexiglas”, se mai menţionează în comunicat.

Mesajele prin care se comunică normele de protecţie în vigoare vor fi difuzate mai des iar retailerii vor încuraja comenzile la domiciliu, acolo unde astfel de servicii sunt disponibile

Prefectul a stabilit cu reprezentanţii supermarketurilor şi ai centrelor comerciale să rămână în legătură în continuare şi să caute împreună noi soluţii pentru limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2, informează Agerpres. Piețele agroalimentare și târgurile de orice fel care își desfășoară activitatea în spații închise și-au suspendat activitatea.

Măsura a ridicat multe semne de întrebare în public, pentru că aglomerație se poate crea și în magazine sau supermarketuri, nu doar în piețe, însă nu există o interdicție similară și pentru alte magazine sau unități comerciale care funcționează în spații închise.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Bogdan Ivan, infectat cu COVID-19 ! Ionuț Moșteanu așteaptă rezultatul testului

Avatar

Publicat

in

De

Preşedintele PRO România Argeș, Bogdan Ivan, a a anunțat că a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus, SRAS COV 2.  “Acum mai puțin de o oră, am primit vestea că sunt pozitiv cu noul coronavirus. Testul l-am făcut după ce, în ultimele 3 zile, am avut simptome de răceală. Din fericire, pare a fi o formă ușoară, iar atât soția, cât și copiii mei sunt negativi. Voi rămâne în izolare în următoarea perioadă și îmi pare tare rău că n-am să mai pot fi în stradă, printre argeșeni, așa cum am făcut-o zilnic. Îmi pare rău și că nu pot fi alături de colegi, pe final de campanie, dar voi ține permanent legătura cu ei prin telefon și voi încerca să fiu mai activ online, dacă starea de sănătate îmi va permite. Aveți grijă de voi! Sănătate multă!”, a scris Bogdan Ivan pe Facebook.

Un alt candidat la alegerile parlamentare din 6 decembrie, Ionuț Moșteanu de la USR, așteaptă și el rezultatul testului făcut după ce liderul Dan Barna a fost si el infectat cu COVID-19. Cum Moșteanu s-a întâlnit cu Barna in ultimele zile, preventiv, deputatul de Argeș a facut testul al cărui rezultat îl așteaptă și speră să fie negativ.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend