Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

BOMBA REGALĂ ! Cum au prostit ILEGAL PSD si primarul Panţurescu un oraş şi o ţară întreagă !

Publicat

in

La ora 14,00 ziarul nostru va publica o declaratie naucitoare a unui cunoscut personaj, jurist de profesie, care arata ca, pe seama mortii reginei Ana, PSD si primarul de Curtea de Arges a bagat in ceata si-in penibil un oras si o tara intreaga doar pentru a-si crea imagine in perspectiva apropiatelor alegeri parlamentare,  apeland la un siretlic total ilegal.  Deja sute de oameni sa pregatesc sa dea in judecata PSD si pe primarul din urbea basarabilor…

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

DATE CIUDATE ? În Argeș, 500.000 Euro BONUS pentru 1000 cadre medicale, la doar 135 argeșeni infectați, in luna aprilie –

Publicat

in

De

500 euro lunar pe cap de medic, aceasta este valoarea stimulentului de risc acordat medicilor şi personalului medico-sanitar şi paramedical din Arges, personal care s-a ocupat de transportul, echiparea, evaluarea, diagnosticarea şi tratamentul pacienţilor infectaţi cu COVID -19, aferent lunii aprilie 2020. Potrivit informatiilor oficiale, acesta a fost platit de către Guvern, dar nu s-a spus si cate cadre medicale au primit acesti bani. Potrivit informațiilor obtinute de ziarul PROFIT, cifrele sunt spectaculoase in Argeș si ar putea ridica semne de intrebare.

Astfel, pentru cei 135 argeseni infectati cu COVID, 976 cadre medicale au fost platite cu 500 Euro, pentru luna aprilie.

Valoarea totală a stimulentelor primite de cele aproape 1000 de cadre medicale se ridica la circa 500.000 Euro. In acelasi timp, statul cheltuit maxim 65.000 Euro pentru testarea a circa 1000 argeseni. Date valabile pentru luna aprilie, luna pentru care au fost platite cu 500.000 euro cele aproape 1000 de cadre medicale.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ACUM! FĂRĂ APĂ ÎN CURTEA DE ARGEȘ și 3 COMUNE – Aquaterm vă cere scuze și … banul !

Publicat

in

De

De cateva orea presiunea apei a scazut iar alimentarea a fost oprita in reteaua de alimentare cu apa a orasului. Situatia va dura pana spre dupa amiaza iar situatia este cauzata de o avarie de proportii. Aquaterm anunță utilizatorii din municipiul Curtea de Argeş şi comunele Băiculeşti, Valea Danului şi Valea Iaşului că din cauza unei avarii majore în zona  Spitalului Municipal Curtea de Argeş,staţia de tratare a apei de la Cerbureni va fi oprită pentru circa 2-3 ore, ceea ce va conduce la golirea reţelei de alimentare cu apă în aceste localităţi în cursul zilei de 28 mai. Dacă in privinta apei si a banului irosit, Aquaterm nu spune nimic, conducerea isi cere scuze argeșenilorpentru disconfort. „Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi sperăm să reparăm avaria în cel mai scurt timp”, se precizeaza in informarea tarzie a societatii.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Câmpulung

Mioveni

În Trend