Conecteaza-te cu noi

Curtea de Arges

BOMBĂ ! Procurorul din „Dosarul Proxeneţilor” a fost mutat la alt Parchet

Publicat

in

– Cosmin Puiulescu a fost detasat in alt oras si se pare ca nu se va mai ocupa de acest caz
Se intampla lucruri ciudate in celebrul „Dosar al proxenetilor” in care 20 de persoane au fost retinute si arestate preventiv, in prima faza, dupa o descindere de proportii. Astfel, dupa recuzarea judecatorului Bogdan pe motiv de… imagini compromitatoare alaturi de politisti si procurori urmat imediat de sentinta acestuia prin care tot lotul de 20 persoane a fost eliberat din arestul preventiv, o mutare boba a avut loc zilele trecute. Astfel, procurorul care a instrumentat acest caz, unul din cele mai complicate din ultimii 20 ani si cu ramificatii uriase, a fost mutat de la Parchetul de pe langa Judecatoria Curtea de Arges. Decizia a fost luata de Ministerul Public iar ea a devenit oficiala intr-un document oficial in care procurorul Cosmin Puiulescu apare ca fiind detasat incepand cu data de 11.09.2017 de la Parchetul de pe langa Judecatoria Curtea de Arges la Parchetul de pe langa Tribunalul Arges. Potrivit surselor dosarul Proxenetilor ar fi fost atribuit altui procuror. O informatie venita din interiorul Tribunalului Arges sustine insa ca dosarul ar fi fost mutat de la Curtea de Arges la Pitesti, acesta fiind si adevaratul motiv al detasarii procurorului Puiulescu. De retinut ca unii dintre cei 20 inculpati au reusit intre timp sa scoata de sub sechestru instituit de Parchet o serie de bunuri.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

FIRMĂ cunoscută, ANGAJEAZĂ ELECTRICIAN și CAMERISTĂ HOTEL

Publicat

in

De

– SC ELECTROCONSTRUCT SRL ANGAJEAZĂ urgent ELECTRICIAN cu sau fără experiență. Telefon: 0744 650 461

– Hotel Piscul Negru ANGAJEAZA URGENT CAMERISTĂ. Telefon: 0744 650 461

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

De 1 Iunie, concurs de fotografie organizat de PSD Argeș

Publicat

in

De

Cu ocazia Zilei Copilului, PSD Argeș organizează, un Concurs de fotografie denumit generic COPILĂRIA MEA, potrivit unui comunicat de presă al PSD Argeș. Concursul se desfășoară online, participanții având posibilitatea de a posta pe peretele evenimentului creat pe pagina de Facebook a PSD Argeș fotografii sau picturi proprii tematice. Imaginile cu cele mai multe like-uri vor fi premiate conform unui regulament care este disponibil pe pagina concursului de pe pagina de Facebook a PSD Argeș. Înscrierile se fac până pe 31 mai 2020, ora 24, iar jurizarea lucrărilor (Contorizare like-uri) va avea loc pe 1 iunie 2020, ora 8. Anunţarea rezultatelor și premierea vor fi pe 1 iunie 2020, ora 12.

La concurs poate participa orice persoană cu vârsta între 6-18 ani cu domiciliul în județul Argeș. Fiecare participant are dreptul de a înscrie o singura fotografie.

Fotografiile și picturile trebuie să pună în evidență lucrurile, locurile, oamenii sau valorile care conturează spiritul unui copil.

Datele de contact ale participantului (nume complet, număr de telefon, adresa de email) vor fi trimise printr-un mesaj personal paginii PSD Argeș. Datele personale nu vor fi publice și vor fi folosite doar pentru înmânarea premiilor. Câștigătorii vor fi aleși în funcție de numărul de like-uri acumulate până la data de 1 iunie 2020, ora 8. Lucrările câștigătoare vor fi lucrările cu cele mai multe aprecieri, pe fiecare categorie de vârstă, și vor fi afișate pe pagina PSD Argeș. Se vor afișa doar fotografia și numele persoanei, fără datele de contact ale acesteia.

Premiile se acordă pe categorii de vârstă: 6-10 ani, 11-14 ani, 15-18 ani.
Pentru fiecare categorie de vârstă se acordă câte 2 premii (2 biciclete – una de băiat și una de fată). Marele premiu al concursului constă într-un echipament FC Argeș.

Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina PSD Argeș.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PITEȘTI

Publicitate
Publicitate

Mioveni

În Trend