Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

BOMBA ! Polițistul Godină şi-a găsit naşul ! Un argeşean l-a dat în judecată şi îi cere daune uriaşe !

Publicat

in

  • Marian Godina are o purtare infamă și calomnioasă si încalcă grav legea și statutul profesional”, spune argeşeanul care l-a dat în judecată

Polițistului blogger Marian Godină pare să i se fi-nfundat ! Graţie postărilor sale, poliţistul a ajuns subiectul unui dosar ajuns în instanţă si, mai mult, a fost reclamat si conducerii IJP Brasov dar si Parchetului de pa langa Tribunalul Brasov. Cel care l-a reclamat si ii cere daune uriase este un argesean care sustine ca imaginea sa a fost grav si iremediabil afectata dupa o postare a lui Godina pe Facebook. Potrivit datelor obtinute de redactorii nostri, in data de 7 septembrie 2016, pe rolul instantelor argesene a fost depusa o cerere de chemare in judecata de catre Mihai Ivanescu impotriva lui Marian Godina. Contactat, reclamantul care este foc si para pe celebrul politist ne-a declarat urmatoarele:

ivanescu-mihai-godina„Am depus o reclamație Comandantul IJP Brașov, Parchetul Brașov și l-am dat în judecată la Judecătoria Pitești pe numitul Godină Marian de la Circulație rutieră Brașov după ce niște cunoștinte m-au anunțat că pe pagina polițistului Godină Marian și-a permis să posteze un anunț cu un bărbat arestat pentru pornografie cu minori, pedofilie,și la comentariu a atașat fotografia mea cu numele meu,și arăt că niciodată n-am avut de a face cu această acuzație infamă,monstruoasă și nejustificată,și niciodată n-am avut de aface cu această infracțiune,n-am fost niciodată urmărit sau cercetat în această acuzație,nu am fost reclamat vreodată,sau vre-un incident de acest fel,nu am fost judecat sau condamnat vreodată pentru asemenea acuzație,nu sînt reținut,nu sînt arestat,nu am nici o cauză pe rol în Instanță cu o așa acuzație,și poate fi verificat cazierul meu.Am început demersurile pentru tragerea la răspundere penală în Instanță,a unei eventuale încălcări profesionale a statutului și profesia de polițist pe care să o decidă conducerea Poliției din Brașov,am să reclam Parchetului și Instanței judecătorești de care aparțin,și am dreptul să cer despăgubiri in Instanță din următoarele moțive: după postarea anunțului fraudulos și mincinos în care sînt prezentat eu,sînt postate nesfîrșite insulte,înjurături,vorbe obscene și murdare și amenințări de tot felul,am primit de pe numere ascunse amenințări cu moartea,înjurături,fiind deranjat și noaptea sau ziua și pot dovedi cu apelurile din memoria telefonului;postarea a fost văzută de cunoștințe,colegi,prieteni,cunoștințe,cineva a sunat pe telefonul unei instituții din care fac parte susținînd afirmații calomnioase,aducîndu-mi prejudiciu de imagine,de rușine,iar postarea a fost distribuită și folosită mai departe si postate peste tot.Am fotografiat și am imprimat postarea de pe pagina polițistului și din alte părți și am martori care au văzut. Doresc ca conducerea Poliției, Parchetului să ia măsuri contra faptei polițistului, iar eu îl voi da în judecată, și toate afirmațiile mele le pot proba și se pot constata ușor.
Godină Marian își permite să posteze și ceva din colecția mea din subiecte nonconformiste de pe Net pe care eu nu le afișez public,și pe care îndrăznește să posteze atașate la poza mea de pagină fără să-ni ceară permisiunea comițînd fraude repetate pe care le imprim și al să le prezint Parchetului și Justiției ca probe. Am consultat un avocat care a confirmat că acesta a comis o faptă gravă, încălcîndu-și statutul profesiei,încălcînd viața mea privată. Măcar dacă încalcă grav legea și statutul profesional, chiar și dacă n-ar cunoaște nimic în afară de legislația rutieră, măcar simțul prudentei trebuia să-l ajute. Nu voi lăsa așa această purtare infamă și calomnioasă cu acuzație/acuzații mincinoase,neverificate,doar că așa crede sau că așa i se pare ! Am mai fost anunțat de colegi de la Institutul de Marină că am fost prezentat în acest fel și într-un ziar din Constanța și i-am sunat dar au dat vină pe Godină,dar le-am explicat că eu am menționat un răspuns la acea postare și ca atare din motive de prudență nu aveau dreptul să-mi mînjească identitatea și trebuiau să refuze publicarea,care acum produce consecințe juridice și judiciare,și să vedem ce zice avocatul,iar proba o să o prezint Instanței,fiindcă nu știam și de această consecință cînd am băgat dosarul pe rol.”

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Elevii din Argeș se pot înscrie la “Școala Petroliștilor” inițiată OMV Petrom – SE ACORDĂ BURSE CONSISTENTE

Publicat

in

De

  • Compania acordă burse în valoare de 300.000 de euro
  • Înscrierile se pot face în perioada 29 iunie – 3 iulie 2020
  • 84 de locuri disponibile în trei licee partenere, cu specializarea operator sonde

OMV Petrom lansează o nouă ediție a programului de învățământ profesional “Școala Petroliștilor”. Este prima serie a acestui program care se desfășoară în sistem dual, prin înființarea a trei clase cu specializarea Operator sonde în trei licee partenere: Liceul Tehnologic “Astra Pitești”, Colegiul Tehnic “Grigore Cobălcescu” Moinești și Liceul Tehnologic “Voievodul Mircea” Târgoviște. Astfel, elevii care își doresc să se specializeze în acest domeniu se pot înscrie până la data de 3 iulie pentru unul dintre cele 84 de locuri disponibile.

Christina Verchere, CEO OMV Petrom: “În OMV Petrom, credem cu tărie în rolul fundamental pe care îl are educația în viețile noastre și în dezvoltarea societății și, de aceea, educația este unul dintre pilonii pe care ne-am construit implicarea socială. În ultimii cinci ani, ne-am îndreptat atenția spre dezvoltarea învățământului profesional şi am investit peste 3,5 milioane euro in acest scop în România. Anul acesta lansăm cea de-a treia ediție a programului Școala Petroliștilor și îi invit pe tinerii atrași de domeniul energiei să aplice. Este o responsabilitate și totodată o bucurie să ducem mai departe această meserie cu tradiție.”

Școala Petroliștilor în sistem dual se adresează elevilor care vor absolvi sau care au absolvit deja clasa a VIII-a și care nu au împlinit vârsta de 26 ani până la data de 1 septembrie 2020.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

În Argeș, PESCARI și AMATORI DE GRĂTARE, AMENDAȚI ȘI EDUCAȚI DE JANDARMI

Publicat

in

De

În acest sfârșit de săptămână, care tocmai s-a încheiat, peste 100 de jandarmi argeșeni s-au aflat la datorie pentru ca toți cetățenii județului să petreacă timpul liber în siguranță, fie în inima naturii, fie în zonele populate.

Jandarmii au desfășurat mai multe acțiuni pentru prevenirea și combaterea braconajului piscicol dar și pentru protecția mediului înconjurător.

Astfel, jandarmii argeșeni care s-au aflat în misiune pe raza localității Arefu – D.N. 7c Transfăgărășan, au constatat și aplicat 23 de amenzi contravenționale în valoare de aproximativ 5000 de lei, dar și 23 de avertismente cetățenilor care fie au pescuit pe Lacul Vidraru, în această perioadă fiind instituită prohibiție pentru pescuit, fie au desfășurat activități de picnic în afara zonelor special amenajate sau a zonelor indicate. De asemenea, jandarmii au desfășurat și activități de educare a persoanelor aflate în aceste zone cu privire la comportamentul care trebuie adoptat în relația cu mediul înconjurător, dar și cu animale sălbatice.

De menționat este faptul că în ultima perioadă urșii au coborât în zonele frecventate de oameni în căutarea hranei, fapt ce constituie un real pericol pentru cetățenii care opresc să-i hrănească sau să-i fotografieze.

În cursul zilei de ieri, 1 iunie a.c., jandarmii argeșeni au desfășurat o acțiune punctuală, în domeniul piscicol, în zona Bazinului Hidrografic al râului Argeș, pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale din domeniul piscicol și au acționat în zona cuprinsă între localitățile Merișani și Golești, folosindu-se și de o ambarcațiune din dotare.

În timpul acestei acțiuni jandarmii au depistat mai multe persoane care pescuiau și au fost aplicate 12 amenzi în valoare de 3500 lei, dar și 11 avertismente, pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 23 din 2008 privind pescuitul și acvacultura, întrucât în această perioadă este instituită prohibiție la pescuit.

Compartimentul informare, relaţii publice şi cu publicul ot în timpul acestei acțiuni, jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de cercetare penală pe numele unui bărbat în vârstă de 52 de ani din municipiul Pitești care se folosea de o unealtă neautorizată din plasă pentru a scoate pește din Lacul Budeasa. Documentele întocmite cu această ocazie au fost predate organelor de poliție în vederea continuării cercetărilor.

Atragem atenția tuturor persoanelor despre faptul că este interzis să hrănească animalele sălbatice și că pot fi sancționați contravențional pentru acest lucru. De asemenea să evite pe cât posibil să intre în contact cu acestea, întrucât au un comportament imprevizibil și pot ataca în orice moment.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PITEȘTI

Publicitate
Publicitate

Mioveni

În Trend