Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Bombă pe scena politică: Victor Ponta, pază și mașină de la SPP

Publicat

in

Bomba-bombelor pe scena politică! Liderul Pro România, Victor Ponta, ar fi primit pază și mașină de ultimul răcnet de la Serviciul de Pază și Protecție.

Victor Ponta s-a fi înțeles cu șeful SPP, Lucian Pahonțu, pentru a primi un „aghiotant” din partea Serviciului, precum și un Volkswagen Touareg negru.

Informația a fost făcută publică de Național.

„(…) în timp ce Serviciul de Protecție și Pază se confruntă cu o criză tot mai acută de personal, aghiotanții și mai ales șoferii fiind obligați să bage ore suplimentare și neplătite la greu, nu toți demnitarii, fie ei și aparținând ”guvernului meu” pot beneficia încă de protecția legală! În schimb, Victor Ponta este singurul lider de partid politic care are și aghiotant după el, dar și cel mai râvnit model de mașină la scară din tot parcul auto al SPP-ului. După ”merțanele” blindate ale lui Iohannis, ce-i drept… Numai că,într-adevăr, nu mai este de mult un secret pentru inițiații sistemului cel puțin că în această lume de intelligence se joacă îndeobște la două capete. Generalul Pahonțu fiind de departe și în continuare cel mai ”bătrân cameleon” al sistemului, din moment ce rezistă în fruntea unui serviciu secret încă din anul 2005. Astfel că, probabil neștiind sigur cum și dacă ”se răstoarnă” scena politică înainte de moțiunea de cenzură, ”fratele Pahonțu” i-a făcut ”o ofertă de nerefuzat” și ”combinatorului” politic Victor Ponta”, scrie sursa citată.

Vezi și

EXCLUSIV Răsturnare de situație! Greșeala comisă de Ludovic Orban

Dumitru Coarnă a bătut palma cu Marcel Vela! Promisiunea ministrului de Interne: Se aplică de la 1 ianuarie 2020

EXCLUSIV Noul ministru al Muncii desființează acuzațiile fostului ministru: ‘Ar fi și culmea. Exclus’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

NATIONAL

Ludovic Orban, la instalarea noului prefect de Ilfov, explică de ce s-a dus la prima oră: ‘Trebuie să fie la dispoziţia cetăţeanului la orice oră’

Publicat

in

De

Premierul Ludovic Orban a declarat duminică, la instalarea noului prefect de Ilfov, că evenimentul are loc la o oră atât de matinală pentru a transmite mesajul că cei aflaţi în serviciul public trebuie să fie la dispoziţia cetăţeanului la orice oră.

”Cei aflaţi în serviciul public trebuie să fie la dispoziţia cetăţeanului la orice oră”, a declarat premierul, explicând prezenţa la evenimentul care a început la puţin timp după ora 8:00.

Citește și: Decizia majoră ÎCCJ! Iese Dragnea din închisoare?

El a mai explicat că se afla la ceremonie şi în calitate de locuitor al judeţului Ilfov, premieurl locuind în Dobroeşti.

Guvernul a decis, în şedinţa de vineri, încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detaşare, a funcţiei publice de prefect al judeţului Ilfov de către Mihai-Sandu Niţă. El a fost înlocuit de liberalul Daniel-Tudorel Zamfir, fost consilier judeţean până la data de 28 noiembrie. Zamfir este cel de-al 14-lea prefect al Ilfovului.

Citește și: Veste BOMBĂ cu privire la modificarea contractelor individuale de muncă !

Niţă fusese învestit la 5 martie.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

O artistă româncă, plecată de 21 de ani în Anglia a donat banii din vânzarea ultimului său album pentru plantarea a 15.000 de copaci în Munții Făgăraș

Publicat

in

De

O artistă româncă, plecată de 21 de ani în Anglia a donat banii din vânzarea ultimului său album pentru plantarea a 15.000 de copaci în Munții Făgăraș, potrivit Mediafax.

Nicoleta Cărpineanu, cunoscută în lumea artistică drept Nico de Transilvania, este din Zalău dar a plecat în Anglia în urmă cu 21 de ani.

Acum, a reușit să planteze 15.000 de copaci în Munții Făgăraș, toți banii primiți din vânzarea ultimului său album, „Be One”, fiind donați pentru acest proiect. În plus, a organizat și campanie de strângere de fonduri pornită in Anglia, acolo unde locuiește.

„A fost adoptată de Brighton, unde și-a început călătoria artistică și unde a învățat să mixeze pe muzică românească, modalitatea artistei de a menține legătura cu țara în care s-a născut. Îmbinarea talentului său artistic cu dorința arzătoare de a face bine pentru natura și pământul care au crescut-o a apărut firesc. În primăvară, printr-un proiect-pilot, a reușit să planteze 100 de stejari în satul Cobor, pe Colinele Transilvaniei. Banii proveneau din donațiile primite pentru albumul Be One, și el pe meleaguri românești și englezești”, arată reprezentanții artistei.

Nicoleta Cărpineanu a lansat ONG-ul „Forests Without Frontiers”, “un apel ce a prins mult mai bine la străini decât în rândul românilor. Cu o cauză convingătoare, de a readuce la viață pădurile virgine din Transilvania, și cu talentul ei, Nico a reușit să strângă, prin ONG destule fonduri cât să planteze 15.000 de arbori”.

Aceștia au fost plantați în apropierea Lacului Vidraru.

Citește și: Veste BOMBĂ cu privire la modificarea contractelor individuale de muncă !

Printr-un parteneriat de lungă durată încheiat cu Fundația Conservation Carpathia, care a pus la dispoziție trei hectare de teren, au angajat oameni care locuiesc în localitățile din Munții Făgăraș. Puieții vor fi plantați într-o arie naturală de protecție a pădurilor, Natura 2000, înlocuiți dacă este cazul și îngrijiți până la maturitate.

„Mi-am dat seama de faptul că prezervarea mediului este legată intrinsec de protejarea tradițiilor, instrumentelor și folclorului. Dacă pierdem pădurile, pierdem și comunitățile de acolo, se risipește cultura lor populară. Atât pădurile, cât și tradițiile au nevoie de protecția noastră, a tuturor”, a declarat Nicoleta Cărpineanu.

La rândul lor, reprezentanții Fundației Conservation Carpathia au declarat că artista a pus multă pasiune în acest proiect.

„Noi suntem practic gazdele, în curtea cărora s-a întâmplat totul. Ea este pasiunea. Fundația noastră de 10 ani cumpără păduri pentru a le scoate din exploatare și a le pune, practic, în conservare. Când se alătură și românii este ca o gură de aer proaspăt”, au declarat sursele citate.

Artista dorește ca în următorii cinci ani să planteze un milion de copaci în zonele defrișate din România.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend