Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

BOMBĂ! Narcis Sofianu anunță REFERENDUM pentru DEMITEREA PRIMARULUI de la Călinești

Publicat

in

Valuri de reacții după emisiunea Chestiuni Arzătoare de aseară de la PROFI 24 TV, în care s-a probat cu dovezi clare faptul că primarul PSD de la Călinești s-a folosit de funcție și banul public pentru a obtine favoruri sexuale de la o angajată, culmea, propria sa nepoată. Liderul Ligii Aleșilor Locali din PNL, consilierul Județean Narcis Sofianu, susține că PSD Argeș nu a făcut suficient prin suspendarea primarului Mihai Georgescu din toate funcțiile politice din partid. ” Clar, nu este suficient, raportat la ce a făcut primarul. Nu e tîrziu, totuși, ca PSD Argeș să ceară public demisia lui Mihai Georgescu din funcția de primar. Omul acesta a profitat de funcție și banii cetățenilor pentru a-și satisface plăcerile carnale afectând grav imagina alesului local, al primarului din această țară. Dacă primarul Georgescu nu își va da demisia după solicitarea liderilor județeni, PSD ar trebui să se ralieze demersului celor care vor iniția referendumul pentru demiterea primarului”, ne-a declarat Narcis Sofianu, președintele Ligii Aleșilor Locali din PNL.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Președintele Klaus Iohannis: ‘Cerem Rusiei să se retragă imediat din toate teritoriile ocupate. Toți cei care comit crime de agresiune trebuie trași la răspundere și aduși în fața justiției’

Publicat

in

De

 Preşedintele Klaus Iohannis, alături de alţi preşedinţi ai unor state membre NATO din Europa Centrală şi de Est, a semnat o declaraţie comună prin care îşi reiterează sprijinul pentru suveranitatea şi integritatea teritorială ale Ucrainei, informează duminică Administraţia Prezidenţială.

„Noi, preşedinţi ai unor state din Europa Centrală şi de Est, ţări ai căror lideri au vizitat Kievul în timpul războiului şi au văzut cu ochii lor efectele agresiunii ruse, nu putem rămâne tăcuţi în faţa încălcării flagrante a dreptului internaţional de către Federaţia Rusă, motiv pentru care transmitem următoarea declaraţie: reiterăm susţinerea noastră pentru suveranitatea şi integritatea teritorială a Ucrainei. Nu recunoaştem şi nu vom recunoaşte niciodată încercările Rusiei de a anexa teritorii ucrainene. Susţinem ferm decizia Summitului NATO de la Bucureşti din 2008 privind viitoarea aderare a Ucrainei”, se arată în declaraţia comună.

Semnatarii declaraţiei cer Rusiei să se retragă imediat din toate teritoriile ocupate.

„Susţinem Ucraina în apărarea sa împotriva invaziei Rusiei, cerem Rusiei să se retragă imediat din toate teritoriile ocupate şi încurajăm toate statele aliate să îşi sporească substanţial ajutorul militar pentru Ucraina. Toţi cei care comit crime de agresiune trebuie traşi la răspundere şi aduşi în faţa justiţiei”, prevede documentul.

Declaraţia este semnată de preşedintele României, Klaus Iohannis, preşedintele ceh, Milos Zeman, preşedintele Estoniei, Alar Karis, preşedintele Letoniei, Egils Levits, preşedintele Lituaniei, Gitanas Nauseda, preşedintele Macedoniei de Nord, Stevo Pendarovski, preşedintele Republicii Muntenegru, Milo Dukanovic, preşedintele Poloniei, Andrzej Duda, preşedintele Slovaciei, Zuzana Caputova, informează agerpres.ro

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ion Cristoiu: ‘Enigma acestui moment este faptul că nu au apărat teritoriile. În loc să apere fiecare metru de pământ, Zelenski a lăsat ca rușii să ia 20% din teritorii’

Publicat

in

De

Ion Cristoiu, publicist și scriitor, spune că Zelenski a lăsat ca rușii să ia 20% din teritorii.

„Discursul lui Putin a avut trei mesaje. Esența acestui discurs fost faptul că rușii nu dau înapoi. Putin nu este chiar cu un picior în groapă, așa cum spune presa. Occidentul nu va răspunde nicicum.

Militarii ruși din teritoriile ocupate rămân fără vize. Secretarul general NATO nu a anunțat intrarea accelerată a Ucrainei. Anexarea teritoriilor este o sfidare rară în istorie.

Răspunsul nu putea fi decât mișcare mai agresivă decât Rusiei. Enigma acestui moment este faptul că nu au apărat teritoriile. În loc să apere fiecare metru de pământ, Zelenski a lăsat ca rușii să ia 20% din teritorii. 

Părerea mea este că scenariul lui Zelenski este afganistarea războiului. Rușii rusifică cu costuri semnificative teritoriile”, a spus Ion Cristoiu, conform gândul.ro

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend