Conecteaza-te cu noi

Campulung

„Bomba ecologică” a Câmpulungului şi-a cerut tributul – un bărbat a fost găsit, în propria garsonieră a Blocului 17, la o săptămână după ce-a murit

Publicat

in

Condiţiile de trai ale celor peste 200 de familii care trăiesc în blocul 17 din Cartierul Vişoi, Câmpulung, au mai făcut o victimă. Astăzi, mai mulţi locatari ai Blocului 17 din cartierul câmpulungean Vişoi ne-au sesizat faptul că unul dintre locatarii blocului nu a mort bloc 17 20 11 2014 020mai fost văzut de câteva zile, mai exact din 16 noiembrie, ziua alegerilor.

Miricel Adrian Marius, de 42 de ani, a fost găsit fără viaţă de echipele de poliţişti şi cele ale Smurd şi ISU, după ce oamenii legii au fost nevoiţi să spargă uşa garsonierei la sesizarea Ziarului Profit. Bărbatul era căzut lângă pat, cu faţa în jos, părând că după ce a căzut în propria locuinţă, şi-a pierdut viaţa.

Conform celor spuse de vecini, bărbatul trăia singur şi îşi ducea pe picioare mai multe boli cauzate de diabet. Fapt pentru care şi-a găsit sfârşitul fără a avea lângă el pe nimeni să-i aprindă o lumâna
re în cel din urmă ceas. Tot, ziarul nostru a fost cel care a anunţat mort bloc 17 20 11 2014 022şi singura rudă a bărbatului aflamort bloc 17 20 11 2014 021tă în Câmpulung, un nepot de-al său care deţine o agenţie funerară şi care a venit la faţa locului explicându-ne că nu l-a mai văzut de ceva vreme, pentru că Miricel îl căuta doar dacă avea nevoie de bani pentru medicamente sau mâncare. Totodată, ruda lui Adrian Miricel ne-a mai spus că, bărbatul are un frate, şofer pe tir, şi o soră.

Cert este că mizeria cruntă din blocul 17 şi modul în care-şi duc traiul, de pe o zi pe alta, sute de suflete este un fapt care trebuie să ajungă în faţa autorităţilor locale şi judeţene.

Mulţi dintre cei ce locuiesc în blocul 17 din Câmpulung sunt pensionari, pensionari bolnavi pe caz de boală sau asistaţi social, unii dintre ei neavând pe nimeni care să le poarte de grijă.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

CRIMĂ ÎNFIORĂTOARE IN ARGEȘ – 5 persoane, printre care și un copil de cinci ani, UCISE cu sânge rece

Publicat

in

De

O crimă cumplită a avut loc în Argeș, in comuna Bascov. Cinci persoane, printre care și un copil de 5 ani, au fost găsite moarte în casă.

Apelul la 112 a fost dat de un bărbat. Din primele informații, este vorba despre capul familiei ucise cu sânge rece. Bărbatul i-a găsit pe cei cinci mebrii ai familiei sale morți în propria casă. Vorbim despre soția sa, fiica de 5 ani, socrii și un cumnat.

Politistii au descoperit oroarea la casa respectiva. Cele 5 victime erau moarte. Acestea fusesera injunghiate. Unul dintre frati ar fi autorul masacrului. Acesta se pare ca ar avea probleme psihice. 

O ancehta a fost deschisa de Poliția Arges.

În baza delegării din partea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, Compartimentul de Relații Publice, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, este abilitat să comunice următoarele:

În ziua de 9 august a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș au fost sesizați cu privire la faptul că, un bărbat de 48 de ani, din comuna Bascov, ar fi găsit, când s-a întors la domiciliu, cinci membri ai familiei sale (soția, copilul, cei doi socrii și un cumnat), decedați, înjunghiați.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov, polițiștii de investigații criminale și luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, care au constatat că cele sesizate se confirmă.

Polițiștii au luat primele măsuri, iar la scurt timp, au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 53 de ani, cunoscut cu probleme psihice.

Bărbatul se află în custodia polițiștilor, iar cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Incendiu violent la Salatrucu – A ars o casă și anexele

Publicat

in

De

Pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș și Punctul de Lucru Tigveni au intervenit în localitatea Sălătrucu pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie.
La fața locului, militarii au acționat pentru lichidarea flăcărilor care se manifestau violent la o casă și anexele gospodărești, pe o suprafață totală de aproximativ 100 mp și la un autoturism, cu posibilitatea de propagare la o locuință din vecinătate.
Pe timpul intervenției, nu au fost identificate victime, proprietarul reușind să se evacueze din locuință, iar incendiul a fost stins în limitele găsite.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost coșul de fum.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend