Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

BOMBĂ! E ILEGAL – protestul organizat de Cumpănașu la Câmpulung nu este autorizat – Jandarmeria va deplasa forțe în zonă

Avatar

Publicat

in

Așa cum realatam într-o știre anterioarp, sâmbătă 1 martie, la ora 14.00, controversatul Alexandru Cunpănașu a anunţat un protest de amploare în Câmpulung, în faţa Poliţiei din municipiu. Anunţul a fost făcut chiar de Alexandru Cumpănaşu pe pagina sa de socializare, fiind un protest organizat împotriva „interlopilor şi poliţiştilor de la Câmpulung”. La protest și-au anuntat participarea sute de persoane dar… Redactorii PROFIT au stat azi de vorba cu reprezentantii Handarmeriei Argeș și ai Primăriei Câmpulung, iar concluzia este ca protestul este neautorizat, deci ilegal. “Avem informații despre acel protest din fața Poliției Câmpulung dar va pot spune ca el este neautorizat. Pană la aceast moment (27.02.2020, ora 14:00), nimeni, conform legislatiei, nu a venit sa autorizeze sau sa anunte acel protest de strada. In aceste condiții și abvand in vedere ca cererea de autorizare se depune cu 48 ore inainte de desfasurare, protestul este ilegal. Cu toate acestea, Jandarmeria Arges va fi prezenta cu efective suficiente in Campulung, in zona anunțata de organizator pe facebook. Deci noi suntem pregatiti pentru a face fata oricarei situatii”, ne-a declarat purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Argeș.

Primarul Țâroiu ne-a informat ca la Primaria Câmpulung nici Alexandru Cumpănașu și nicio altă persoana nu a depus o cerere de autorizare a unei adunari publice, in condițiile cerute de lege. ” Nu am primit vreo cerere si nici nu mai este timp sa fie depusa pentru organizarea protestului in data de sambata, 1 martie. Sunt niste proceduri, trebuia sa avem si o intalnire comuna cu organzatorul si reprezentantii Jandarmeriei si Politiei, așa cum prevede legea in astfel de situații. Ce va fi ? Un miting ilegal iar Jandarmeria a fost anunțata de acest lucru. Eu sper să fie liniste si, daca se manifesteaza in zona, sa nu apara incidente ! “, ne-a declarat Liviu Țâroiu, primarul municipiului Câmpulung Muscel.

STIRI FIERBINȚI

Protestul este asumat si organizat de Alexandru Cumpănașu după ce presa națională a publicat povestea tragică a adolescentei Mihaela Miloiu din Capul Piscului, care a fost racolată de proxeneți și ucisă ulterior. Alături de Alexandru Cumpănaşu la Câmpulung vor fi prezente şi familiile Alexandrei şi Luizei.

„PROTEST in fata Politiei Campulung pe data de 1 martie 2020 la ora 14:00. O prima VICTORIE in batalia cu interlopii si politistii de la Campulung: Seful Politiei Campulung a fos DEMIS Familia Alexandrei si Familia Luizei vor fi alaturi de noi la Campulung!”, arată Alexandru Cumpănașu, pe Facebook.

Comenteaza cu profilul de FB
STIRI FIERBINȚI

ACTUAL

VIDEO Gest extrem! Cum s-a răzbunat pe localnici un primar după ce a pierdut alegerile

Avatar

Publicat

in

De

Un primar din apropierea Capitalei este acuzat că s-a răzbunat pe localnici după ce aceștia l-au criticat și au spus în campanie că edilul nu a făcut nimic pentru comunitate. Ca atare, primarul ar fi dat ordin să scoată băncile sătenilor de la porți!

Primarul din satul Vlad Țepeș, Comana, ar fi pedepsit localnicii care nu au votat cu el și care l-a cirticat în campanie. Edilul este acum acuzat că ar fi dat ordin să le scoată unor săteni banca de la poartă, pentru că „au împărțit informații neadevărate”.

STIRI FIERBINȚI

„Le-am luat becul și banca de la poartă pentru că au mers în fiecare zi, în campanie, din partea unui independent și au spus că nu am făcut nimic. În satul Vlad Țepeș am apă, am canal, am terminat de asfaltat toată comuna, cu centuri ocolitoare, am două școli noi, am dispensar, am dotări la dispensar, am dotări la școli, am parc în mijlocul comunei, am părculețe la fiecare școală în parte, am sală de sport, am teren de fotbal, am iluminat public, am alei pietonale, am băncuțe, și ei spun că n-am făcut nimic, decât am furat.

I-am luat și eu o bancă și un bec, o să i le pun la loc, să vadă că am făcut ceva. Am fost ales cu 85%. Au mințit oamenii că nu am făcut nimic. O să le pun mâine și banca și becul la loc, pentru că le-au văzut”, a declarat primarul, potrivit observatornews.ro.

Așa cum se poate vedea din imagini, primarul ar fi trimis un excavator pentru a scoate o bancă de la poarta unei casei, iar o femeie se ceartă cu angajații primăriei și le strigă:

„Răzbunarea e arma prostului, dom primar”

„Răzbunarea e arma prostului, dom primar”

„Ce se întâmplă dacă nu votezi cu Enache Aurel, ia banca de la poartă”, spune supărat bărbatul care filmează, notează gândul.ro

Abuz din partea angajatilor Primariei Comana. Daca nu votezi cu Enache ramai fara banca si lumina la poarta

Publicată de Ungureanu Cristian pe Marţi, 29 septembrie 2020

Citește și:

EXCLUSIV S-a lăsat cu bătaie după votare! Acuze dure: ‘Oamenii primarului PNL l-au desfigurat’

E oficial! Schimbare radicală la Legea pensiilor, publicată în Monitorul Oficial! Ce beneficii apar

Bursa zvonurilor: Cât a costat un vot la aceste alegeri (SURSE)

Comenteaza cu profilul de FB
STIRI FIERBINȚI
Citeste mai mult

ACTUAL

CCR decide astăzi impozitarea pensiilor speciale

Avatar

Publicat

in

De

Curtea Constituţională discută miercuri obiecţiile de neconstituţionalitate formulate de Avocatul Poporului şi de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) cu privire la impozitarea pensiilor speciale cu până la 85%.

Obiecţiile formulate de Avocatul Poporului şi ÎCCJ vizează modificarea în Parlament a Legii pentru completarea Codului Fiscal în sensul impozitării pensiilor speciale.

STIRI FIERBINȚI

ICCJ reproşează că sunt nesocotite decizii succesive ale Curţii în domeniu, că nu a fost consultat CSM şi consideră că sunt încălcate mai multe principii, printre care cel al impunerii fiscale juste şi echitabile şi cel al independenţei judecătorilor.

Pe 17 iunie, Camera Deputaţilor a adoptat legea privind impozitarea pensiilor speciale cu până la 85%, decizie luată cu 307 voturi „pentru”.

Astfel, va fi aplicată o cotă de impozitare de 10% pensiilor cuprinse între 2.000 şi 7.000 de lei şi de 85% celor care depăşesc această valoare.

La sfârşitul lunii ianuarie, în urma unei şedinţe similare celei din iunie, ÎCCJ a decis să sesizeze CCR în legătură cu eliminarea pensiilor speciale, preşedintele instituţiei afirmând atunci într-o scrisoare deschisă, că eliminarea pensiilor ”speciale” este tristă şi stupefiantă că Justiţia este tratată ca o Cenuşăreasă şi că pensiile magistraţilor nu sunt nici speciale şi nici nesimţite. Demersul ÎCCJ a fost susţinut atunci şi de către Consiliul Superior al Magistraturii (CSM).

După ce legea a fost adoptată de Parlament, mai multi magistraţi şi-au depus cereri de pensionare, pentru a beneficia de prevederile încă în vigoare referitoare la pensii.

În 6 mai, CCR a decis că legea care elimină pensiile speciale este neconstituţională, în ansamblul său. Curtea a constatat, între altele, că legea are un „caracter profund eterogen”, vizând statute profesionale diferite şi funcţii de demnitate publică, tratate împreună, informează news.ro

Citește și:

EXCLUSIV S-a lăsat cu bătaie după votare! Acuze dure: ‘Oamenii primarului PNL l-au desfigurat’

E oficial! Schimbare radicală la Legea pensiilor, publicată în Monitorul Oficial! Ce beneficii apar

Bursa zvonurilor: Cât a costat un vot la aceste alegeri (SURSE)

Comenteaza cu profilul de FB
STIRI FIERBINȚI
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend